- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
AmiiinnAllah yardımcınız olsun, cok guZel anlatmışsınız
AyBu yazıyı yazabilicek kadını üzen adamda öküzlüğüne doymasın.
Biz onlara bi şeyler katarken, onlar bizden bol bol götürüyorlar aslında.Şu yazıyı okuduktan sonra erkeklerden biraz daha nefret ettim
Her başarılı adamın arkasında bir kadın vardır derler ya. Bence her üzgün, her yıkık, hayatı mahvolmuş her kadının arkasında da bir erkek var.
Birinin elinden aldığın mutluluklarla daha mutlu olunabilir mi sence?Biz onlara bi şeyler katarken, onlar bizden bol bol götürüyorlar aslında.
Sanırım asla evlenmeyeceğim.
İşin o kısmı daha kötü ya işte. Keşke elimden aldığı mutluluklarla daha fazla mutlu olabilse. En azından yaptığı bu şeyin bir anlamı olmuş olur..Birinin elinden aldığın mutluluklarla daha mutlu olunabilir mi sence?
Oda pek güzel bir his değil. Yaşamanı tavsiye etmem. Ben yaşıyorum şuan ve bu beni daha da mahvediyor. Haksız olan o olduğu halde onun mutlu olması benim daha çok canımı yakıyor. Bencillikse evet bencilim ama bana nasıl acı çektirdiyse oda çeksin isterdim ben.İşin o kısmı daha kötü ya işte. Keşke elimden aldığı mutluluklarla daha fazla mutlu olabilse. En azından yaptığı bu şeyin bir anlamı olmuş olur..
Canım benim ya. Haklısın tabi ki. Ama üzülme çünkü gerçekten eden buluyor.Oda pek güzel bir his değil. Yaşamanı tavsiye etmem. Ben yaşıyorum şuan ve bu beni daha da mahvediyor. Haksız olan o olduğu halde onun mutlu olması benim daha çok canımı yakıyor. Bencillikse evet bencilim ama bana nasıl acı çektirdiyse oda çeksin isterdim ben.
Neyse konunu çok dağıttım ben. Yazını okuyunca kendi yaşadıklarımı anımsadım ve bir kez daha canım acıdı ve fikrini almak istedim.
Valla hiç sanmıyorum sürüneceğini. Hatta şuan karısıyla belki mutluluğun doruklarındadır kendisi.Canım benim ya. Haklısın tabi ki. Ama üzülme çünkü gerçekten eden buluyor.
Bi gün sende onu sürünürken, senden bin beter görüverirsin.
Ay napsak be ? Ateşemi versek bu erkekleri ?
Valla hiç sanmıyorum sürüneceğini. Hatta şuan karısıyla belki mutluluğun doruklarındadır kendisi.
Hayır konu açmadım canım :) 5 yıllık ilişkim vardı. Sırf ailem olmaz dedi diye bıraktı beni. Ailem olumsuz bakıyor dediğim anda sanki o anı bekliyormuşcasına beddualar ederek bıraktı. Ne bir çaba, ne bir uğraş hiç bir şey yapmadı benim için. 1 yıl sonra da başka biriyle evlendi işte.
Sevgilin seni terk edip evlendi mi ? Konu açmışmıydın, okumam lazım
ay onun çirkinler kraliçesi karısı batsın be !
Ay teşekkür ederimAy ne güzel yazmıssın kitap okuyor gibi hissettim kendimi.
Ay ben şok üstüne şokAyrıca karısı da çirkin değil. Gayet güzel 18lik çıtır kız aldı kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?