Aslında içimi günlüğüme dökecektim ama günlüğümün arasından çıkan küçücük bi karton parçasıyla...

Ayrıca karısı da çirkin değil. Gayet güzel 18lik çıtır kız aldı kendine
Ve bi şey diyeyim mi.
Ailen karşı çıkmakta haklı değilmiymiş be ? Şuan resmen onu farkettim yani. Haklılarmış işte bunun böyle bi karaktersiz olduğunu görmüşler. Yazıklar olsun valla benimde eski sevgilim olacak öküz geliyor aklıma, kendimi senin yerine koyup koyup yükseliyorum burda.
5 yıl ne demek ya ? Ne ara 5 yılı sildin attında 1 yıl içinde bulup evlenecek kadar kör kütük sevdin ? Bu adam bu kızı seninle beraberkende tanıyor olmasın ?

Valla benimde aklıma gelmiyor desem yalan olur. Çünkü çok aşıklar ya birbirlerine. Ama içimdeki sesi susturmaya çalışıyorum. Yok diyorum yok o kadar olamaz. O kadar da salak değilim. Değilimdir heralde.

Ay şu halde yüzümü güldürdün valla.
Bende o biten ilişkinin, unutulup yiten kadınıyım.. Ve geceler sonra, o da, vazgeçen bir kadının kalbinden sürgün edilen adam olacak..

Küçücük bir karton.. Anlam dolu bir kolyenin, saçma sapan sertifikası ! Ne ara, ne diye koymuşum onu günlüğümün arasına diye düşünürken kolyeyi görmemek için sakladığımı, sertifikayı da kolyeyi saklama sebebimi yazdığım sayfanın arasına sıkıştırıverdiğimi hatırladım.
Ne içler acısı bir tablo.. Ne donuk bi fotoğraf karesi.. Tamda soğuk bir sonbahargecesine yaraşır türden..
Kartona dokundum.. Dokundum dokundum ve biraz daha.. Acaba elleri, kartonun şurasına da değmişmidir ? Hoş, değmiş olsa bile izi kalmışmıdır bu zamana ? Dudaklarıma götürdüm.. Ne bir tat, ne biraz koku.. İstemsiz yaşlar boşanıverdi gözümden.

Bunlar ne guzel ifadeler. Ya ben sizin derdinizden ziyade uslubunuza kelimelerle kurdugunuz kombinasyonlara,ifade seklinize hayran kaldim. Bir aci ancak bu kadar guzel yasanabilir dedim. Ne guzel bi kadinsiniz siz.

Valla benimde aklıma gelmiyor desem yalan olur. Çünkü çok aşıklar ya birbirlerine. Ama içimdeki sesi susturmaya çalışıyorum. Yok diyorum yok o kadar olamaz. O kadar da salak değilim. Değilimdir heralde.
Ayyy. Turta yemin ediyorum mahvettin şuan beni yani. Oturup bi postada senin için ağlayacak kıvama geldim. Ay nasıl bi karaktersizliktir bu ? Kurtulduğuna yat kalk şükret.
Bi şey diyeceğim, psikolojik destek alsana ? Atlatmana yardımcı olur, yani eğer içinde çok ağır yaşıyorsan bunu. Bide ''acaba benimleyken o kız varmıydı '' düşüncesi yok mu... O beni bile bitirdi şuan yani. Seni kim bilir nasıl yer bitirir

Gündüzleri gayet normal hayatımı yaşayıp gülüp, eğleniyorum ama geceleri hele de aklıma onu getirecek bir şey olduysa, işte o zaman mutsuzluğun dibine vuruyorum.
Aslında şu da var. Şuan yaşadığım "ahh keşke o olsa, onu çok seviyorum değil", sadece yaşadığım haksızları hazmedemedim.
Ben hayatımı hala düzene sokamamışken, onun evlenip mutlu olduğunu görmek bencilce belki ama sinir ediyor beni.
Sürünsün, hiç mutlu olmasın, ömrü boyunca bana ettiğini çeksin isterdim. Hoş o da mutluluk getirmezdi ama bu kadar da canım yanmazdı herhalde.

Ayyy
Ne diyeceğimi bilemedim çok teşekkür ederim.

Ya aslında o zaman senin ihtiyacın olan yeniden aşık olmak diyeceğim ama bu adamların hiç birine güvenilmiyor ki.
Şöyle düşün. 5 senelik ilişkisini böyle noktalayan bi adam yakında karısınada doyar ve onunda hazin sonu gelir.

Yeniden aşk evet belki iyi gelir ama hiç umudum yok biliyor musun. Her şeye olumsuz bakabilme yeteneğine fazlasıyla sahibim uzun zamandır. O yüzden imkansız geliyor.
Gerçi karşıma doğru düzgün de kimsenin çıktığı yok. Bütün şanssızlıklar benimle anlayacağın :)

Umarım en en en kısa zamanda seni gerçekten hakeden, kusursuz derecede mutlu olabileceğin biri çıkar.
O öküzde mutsuzluktan kıvrım kıvrım kıvransın.

Umarım en en en kısa zamanda seni gerçekten hakeden, kusursuz derecede mutlu olabileceğin biri çıkar.
O öküzde mutsuzluktan kıvrım kıvrım kıvransın.
Benim için olan duana amin diyorum, diğerini ise Allaha havale ediyorum :)
Bu arada konunu resmen sabote ettim. Ben hemen kaçıyorum daha fazla dağıtmayayım konuyu.
Seninle konuşmak çok güzeldi. İnşallah hayatının geri kalanında sende seni hak eden, mutlu edecek, böyle hüzünlü şeyler yerine mutluluk dolu satırlar yazdıran kişilerle karşılaşırsın

Son düzenleme:
Şuan sanırım aynı hisleri taşıyoruz Ama Allah'tan bu kez dilerken nasip etmeyeceğini gönlüme düşürme diye dua edin en iyisi.Çok zor bir durum insanın kabullenmesi tabii ki.

Son düzenleme:
Öncelikle bende anlatis seklinize bayıldım kesinlikle acı bu kadar naif anlatilabilridi. ..
Bende sizinle aynı acıyı paylaşıyorum uzun süredir, yapılan şeyi hazmetmek unutmak zor. ..
Ama demişsiniz ya keşke iyi bir adamdı diyebilseydim diye.Bazen düşünürüm aklımda doğru insan olduğuna dair tek bir şüphe zerresi birakmadigi için teşekkür ederim ağlarken...doğru bir adamı kaybetseydim daha çok acitirdi...Umarim bigün yasattiklarinin aynısıni yaşarlar hepsi:)

Yazınızı okuyunca dagildim gece gece.. Rabbim yureklerimize ferahlik versin.. Kimsenin ahi kimseye kalmaz. Er ya da gec..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…