- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
- 53
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
2 ay falan oldu evleneliAy ben şok üstüne şok
Ne zaman evlendi bu boyu devrilesice ?
Zamana bırak demeden önce ne kadar zaman geçtiğini merak ettim
Ve bi şey diyeyim mi.Ayrıca karısı da çirkin değil. Gayet güzel 18lik çıtır kız aldı kendine
Ay şu halde yüzümü güldürdün valla.Yahu sen yaz...
Sen yaz lutfen.
Icindekileri dok.
Ben sadece ben okurum hepsini.
Ne guzel ifade etmissiniz kendinizi.
Lutfen yaz sen.
Valla benimde aklıma gelmiyor desem yalan olur. Çünkü çok aşıklar ya birbirlerine. Ama içimdeki sesi susturmaya çalışıyorum. Yok diyorum yok o kadar olamaz. O kadar da salak değilim. Değilimdir heralde.Ve bi şey diyeyim mi.
Ailen karşı çıkmakta haklı değilmiymiş be ? Şuan resmen onu farkettim yani. Haklılarmış işte bunun böyle bi karaktersiz olduğunu görmüşler. Yazıklar olsun valla benimde eski sevgilim olacak öküz geliyor aklıma, kendimi senin yerine koyup koyup yükseliyorum burda.
5 yıl ne demek ya ? Ne ara 5 yılı sildin attında 1 yıl içinde bulup evlenecek kadar kör kütük sevdin ? Bu adam bu kızı seninle beraberkende tanıyor olmasın ?
Daha çok çok yeniymiş.. Ay yazıklar olsun. Valla yazıklar olsun be.2 ay falan oldu evleneli
Kitap okumayı çok severim hemen ekliyorum listeme :)Daha çok çok yeniymiş.. Ay yazıklar olsun. Valla yazıklar olsun be.
''Sorun bende değil sende'' kitabını okusana.
Ya belki bu adam sırf sana inat yaptı bu evliliği ?
Bende o biten ilişkinin, unutulup yiten kadınıyım.. Ve geceler sonra, o da, vazgeçen bir kadının kalbinden sürgün edilen adam olacak..Ay şu halde yüzümü güldürdün valla.
Ayyy. Turta yemin ediyorum mahvettin şuan beni yani. Oturup bi postada senin için ağlayacak kıvama geldim. Ay nasıl bi karaktersizliktir bu ? Kurtulduğuna yat kalk şükret.Valla benimde aklıma gelmiyor desem yalan olur. Çünkü çok aşıklar ya birbirlerine. Ama içimdeki sesi susturmaya çalışıyorum. Yok diyorum yok o kadar olamaz. O kadar da salak değilim. Değilimdir heralde.
Gündüzleri gayet normal hayatımı yaşayıp gülüp, eğleniyorum ama geceleri hele de aklıma onu getirecek bir şey olduysa, işte o zaman mutsuzluğun dibine vuruyorum.Ayyy. Turta yemin ediyorum mahvettin şuan beni yani. Oturup bi postada senin için ağlayacak kıvama geldim. Ay nasıl bi karaktersizliktir bu ? Kurtulduğuna yat kalk şükret.
Bi şey diyeceğim, psikolojik destek alsana ? Atlatmana yardımcı olur, yani eğer içinde çok ağır yaşıyorsan bunu. Bide ''acaba benimleyken o kız varmıydı '' düşüncesi yok mu... O beni bile bitirdi şuan yani. Seni kim bilir nasıl yer bitirir
AyyyBende o biten ilişkinin, unutulup yiten kadınıyım.. Ve geceler sonra, o da, vazgeçen bir kadının kalbinden sürgün edilen adam olacak..
Küçücük bir karton.. Anlam dolu bir kolyenin, saçma sapan sertifikası ! Ne ara, ne diye koymuşum onu günlüğümün arasına diye düşünürken kolyeyi görmemek için sakladığımı, sertifikayı da kolyeyi saklama sebebimi yazdığım sayfanın arasına sıkıştırıverdiğimi hatırladım.
Ne içler acısı bir tablo.. Ne donuk bi fotoğraf karesi.. Tamda soğuk bir sonbahargecesine yaraşır türden..
Kartona dokundum.. Dokundum dokundum ve biraz daha.. Acaba elleri, kartonun şurasına da değmişmidir ? Hoş, değmiş olsa bile izi kalmışmıdır bu zamana ? Dudaklarıma götürdüm.. Ne bir tat, ne biraz koku.. İstemsiz yaşlar boşanıverdi gözümden.
Bunlar ne guzel ifadeler. Ya ben sizin derdinizden ziyade uslubunuza kelimelerle kurdugunuz kombinasyonlara,ifade seklinize hayran kaldim. Bir aci ancak bu kadar guzel yasanabilir dedim. Ne guzel bi kadinsiniz siz.
Evet sanırım biraz uzun oldu.Bu uzun yazıyıda okuyabilene aşk olsun
Ya aslında o zaman senin ihtiyacın olan yeniden aşık olmak diyeceğim ama bu adamların hiç birine güvenilmiyor ki.Gündüzleri gayet normal hayatımı yaşayıp gülüp, eğleniyorum ama geceleri hele de aklıma onu getirecek bir şey olduysa, işte o zaman mutsuzluğun dibine vuruyorum.
Aslında şu da var. Şuan yaşadığım "ahh keşke o olsa, onu çok seviyorum değil", sadece yaşadığım haksızları hazmedemedim.
Ben hayatımı hala düzene sokamamışken, onun evlenip mutlu olduğunu görmek bencilce belki ama sinir ediyor beni.
Sürünsün, hiç mutlu olmasın, ömrü boyunca bana ettiğini çeksin isterdim. Hoş o da mutluluk getirmezdi ama bu kadar da canım yanmazdı herhalde.
Yeniden aşk evet belki iyi gelir ama hiç umudum yok biliyor musun. Her şeye olumsuz bakabilme yeteneğine fazlasıyla sahibim uzun zamandır. O yüzden imkansız geliyor.Ya aslında o zaman senin ihtiyacın olan yeniden aşık olmak diyeceğim ama bu adamların hiç birine güvenilmiyor ki.
Şöyle düşün. 5 senelik ilişkisini böyle noktalayan bi adam yakında karısınada doyar ve onunda hazin sonu gelir.
Umarım en en en kısa zamanda seni gerçekten hakeden, kusursuz derecede mutlu olabileceğin biri çıkar.Yeniden aşk evet belki iyi gelir ama hiç umudum yok biliyor musun. Her şeye olumsuz bakabilme yeteneğine fazlasıyla sahibim uzun zamandır. O yüzden imkansız geliyor.
Gerçi karşıma doğru düzgün de kimsenin çıktığı yok. Bütün şanssızlıklar benimle anlayacağın :)
Benim için olan duana amin diyorum, diğerini ise Allaha havale ediyorum :)Umarım en en en kısa zamanda seni gerçekten hakeden, kusursuz derecede mutlu olabileceğin biri çıkar.
O öküzde mutsuzluktan kıvrım kıvrım kıvransın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?