Aslında içimi günlüğüme dökecektim ama günlüğümün arasından çıkan küçücük bi karton parçasıyla...

Eskiden ben de böyle yazardım yazardım gecelerce sayfalarca.. Bir sürü oldular. Ben o adamı 8Yıl her an yaşadım. Unutamadım. En sonunda herşeyi her anıyı yaktım. Bir daha da hiç yazmadım, yazamıyorum.. Defalarca denedik biz.. En sonunda ne oldu biliyo musun? Benim duygullarım öldü, yaptıklarından tiksindim. İlgilenmez oldum. Bu sefer de o pesımden koşmaya başladı. Geri onu sevmem için uğraştı. O da artık evlenilecek kız arıyordu. Gözü kapalı aldatabılecegı. Aldattıgında gıkını çıkarmayacak...

Her neyse kardesım.. Bır zaman gectı bırıyle tanıştım. Sevmek sevilmek güven sadakat ınsanlık neymıs adam nasıl olurmuş gordum. Kısa zamanda da evlendım. İnan duygusal erkekler de var. Sımdı dıyorumkı o gerızekalıyla boşuna vakıt harcamışım en güzel duygularımı yok etmısım. Ama ıste elınden gelmıyo ınsanın çekeceksın. Kötüyü gördükten sonra iyiyi anlayacaksın..

bu satıları yazan kadını bırakıyorsan öküzlüğüne doyma sen hatta önde gidenlerden ol emin ol geçeçek geçmekte zorunda yoksa insan dayamaz ne karton parçasına ne 1.5 yılına sen sevgine ağladın hayallrine umutlarına gelceğine ağladın

Söyle dusunun, artik yeni bir hayat basliyor sizin icin, atin o kartonu ve hediyeleri artik kimse sizi uzemeyecek bunu bilin... yasadiginiz acinin tarifi olmaz ama onunla olmaya devam ederseniz bir omur aci cekeceksiniz en azindan simdi 1 ayda gecicek biticek :)))

boşverr bırgunbıtecek unutacaksın oyle bır an gelecekkı o elnde tuttugun gunlugu bıle parçalayacaksın ama yıllaaarr yıllaaarr sonra oylede bır an gelecekkı keske parcalamasaydım dıyeceksın keske sımdı elımde olsada okuma şansım olsa dıyeceksın.ama o satten sonra elıne hıcbırsey gecmeyecek kısacık ara verdıgın hayatına dönüp yenıden kaldıgın yerden devam edeceksın.
tecrubeyle sabittir. :)

Cok akici bir türkceniz ve yazi niz var .sizin yerinizde olsam roman yazmaya baslardim.bunlari bu yazdiklarinizi ,yasantinizi kaleme alin gecmisede sunger cekin erkek iste tabiatinda var ökuzluk ...

Canım yaa senin yazılarını gördükçe bende umutlanıyorum. İnşallah bende bir gün senin gibi şükredebilirim.

Canım yaa senin yazılarını gördükçe bende umutlanıyorum. İnşallah bende bir gün senin gibi şükredebilirim.

O okuz yuzunden romantikligimi yitirdim. Simdi esim cok duygusal romantik suprizler yapiyor. Ben hep bozuyorum :) simdiki yasadigin su hislerin yan etkileri boyle olucak iste ama boyle daha eglenceli. Ben iliskinin komik tarafiyim. Hatta cinsel tarafiyim. Erkek gibi dusunuyorum. Esim romantik duygusal sen de oyle olacan zamanla oluyor

Ben o romantikliğimi yitirdiğimin şimdiden farkındayım aslında :)
Önceden hep yazardım ben, şimdi yok tık yok. Bildiğin has odun gibi takılıyorum

Ben o romantikliğimi yitirdiğimin şimdiden farkındayım aslında :)
Önceden hep yazardım ben, şimdi yok tık yok. Bildiğin has odun gibi takılıyorum

Boylesi daha iyi Esin ugrassin sen de tadini cikar ugrastik da noldu aha son boyle oldu

Arkadaşım herkes ailesinin kabul edeceği erkegi az çok bilir. Ben kardeşim de dahil herkese söylüyorum ve ben de öyle yaptım. Bir arkadaşınız olursa annenizle paylaşın daha ilk günlerden itibaren. En iyi onlar insana yön veriyor. Bu aile açısından.
Erkekler açısından da şunu söyleyeyim. Sayısını sayamayacağım kadar çok boşanma davasına baktım ve bende evli biriyim. Emin ol boşanmak zor bir durum, özellikle kadınlara. Boşanmaktansa sevgilinden ayrılmış ol. Buna da şükür bir mahkeme salonundan ağlayarak kucağında bebeğinle de çıkabilirdin. Ben bu insanları da gördüm. Bundan sonrası için dikkatli ol. Giden gitsin hayatını kursun. Sana da daha iyileri nasip olsun inşallah.

çok güzel ifade etmişsin , hiç kimse için değmez mutlu olmaya bak derim
bilirim yürekteki yara hiç kapanmaz durduk yere anılar canlanır , en ufak şeyde eskiye döner insan...

Ne güzel anlatmışsın aynı sözler " aslında iyi adamdı, olmadı "demek istedim sadece bu burada kalbim açıyor işte değer verdiğim, inandığım adamın ilk tanıdığım gibi kalmaması en çokta bu koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…