Kızlar nasıl anlatsam bilemedim,biz eşimle ikimiz normalde bi sorunumuz olupta hiç kavga etmiş değiliz,3 yıla yakın evliyiz..
Annemler, ananem teyzemler falan yakın oturuyolar bize;
Arabaları yok ve bizimde eşimle hala kredisini ödediğimiz bir arabamız var,sonuçta bu devirde aileden birşey görmeyince mal sahibi olmak zor biliyosunuz..
Eşim ve ben şuana kadar ikimizde çalışarak,aldık güzel sıfır bir araba ve bu nedenle eşim için arabası çok kıymetli,
ama teyzemler dayımlar olsun her fırsatta bi olay olsun hemen eşimi arıyolar, araba lazım verirmisin diye
adam için araba kıymtli başkasına kullansın diye vermez,ney işiniz gidip halledip gelelim diyo eşim,hani anlasınlar bak arabayı vermek istemiyorum gibisinden
ama gel görki çok anlayışsızlar yıllardır anneme de hep bu tarz şeyler yaparlar,ama annem ailesi diye bişey diyemez,bende çok söylendim durdum ama fayda etmedi..
hadi onu geçtim benim eşim farklı bi memleketten farklı bi insan,yani aynı köylü veya memleketlide değiliz,insan azıcık duracağı noktayı bilir,
bu nedenle busefer eşimde bana kızıyo söyleniyo,direk muhatap ben değilim ama napsın adam bana kızıyo gereksiz yere aramızda tatsızlık çıkıyo,
ben burda sırf anneme yakın oluyum diye oturuyorum ama diğerlerininde bukadar yakın oturması çokda hoş olmuyor işte..
Sizler bu gibi durumlarla karşılaşıyormusunuz ve ne gibi tepkiler veriyorsunuz merak ediyorum ???