- 20 Temmuz 2018
- 463
- 1.315
- 63
Merhabalar. Üniversite 3.sınıfım şuan, hazırlıkla beraber 4 senedir arkadaş olduğum biri var. Önce 3 kişi takılırdık ama 1.sınıfta birisi okulu bıraktı ve 2 kişi takılmaya başladık. Benimde hazırlığın ilk aylarında takıldığım başka bir kız vardı. Arada takılırdı bize ama biz genelde hep 2 kişiydik, sonra 2.sınıfa geçince bunlar okuldaki İngilizce kursuna gittiler ve aşırı yakın oldular bir anda ama komik bir şekilde. Öbür kız beni tanıdığı için yanımıza gelirdi zaten ama o kurstan sonra 3 kişi takılmaya başladık hep. Bunlar hep kurstan ve orda olanlardan bahsetmeye başladı, bir ara tartıştım onlarla konuşmadım 2-3 gün. O günlerde yanıma bile gelmediler. Sonra barıştık bir şekilde. Ama okadar çok şeyi alttan alıyorum ki. Artık patlicak gibi hissediyorum. Sanki yanlarına sonradan giden ben gibi oldum. Onlar benden bir şey istese hemen yaparım, yanlarında yardımcı olarak bir yerlere giderim, genel olarak uyumlu biriyim ne derlerse tamam derim, sorun çıkarmam. Ama farkettim ki bu sadece benim tarafımda böyleymiş. Arkadaşımdan bir şey istediğimde (ödevle ilgili önemli bir şeydi ve önceki gün ben onunla ortak ödev olduğu için hocadan hocaya koşturdum), benimle gelmedi bile, yemek yiyeceğim sen git diyerek dosyayı elime sıkıştırdı, diğeriyle yemeğe gittiler. Seni istemiyorlar diyebilirsiniz ama hep yanımdalar. Yani dışarda bensiz plan yapıyorlar (evim uzak olduğu için ben genelde hemen okuldan çıkıp yola düşerim, katılamam okul günleri), ama diğer günlerde geziyorlar ben çağırılmıyorum. Hatta yanımda plan yapıp bana sormayıp ‘sen sushi sevmezsin diye çağırmadık yanlış anlama’ diyorlar.
Napmalıyım bilmiyorum. Çalışmıyorum ders diyip tüm derslerden yüksek alıyorlar :) Not gizliyorlar. Ben neyim varsa paylaşıyorum. Bu yüzden değersiz oldum sanırım, ilk bahsettğim yakın arkadaşım için ‘zaten yanımda o’ kişisi oldum.
Görüşmeyeyim diyorum ama okulum 8.30-17.00 arası, aralarda 1-2 saat ve ya yarım saat boşluklar oluyor. Tek mi takılayım? Son seneye giricez artık oyüzden herkesin arkadaş grubu belli. Okulda tek kalmaktan korkuyorum sanırım, siz ne düşünüyorsnuz bu konuda?
Napmalıyım bilmiyorum. Çalışmıyorum ders diyip tüm derslerden yüksek alıyorlar :) Not gizliyorlar. Ben neyim varsa paylaşıyorum. Bu yüzden değersiz oldum sanırım, ilk bahsettğim yakın arkadaşım için ‘zaten yanımda o’ kişisi oldum.
Görüşmeyeyim diyorum ama okulum 8.30-17.00 arası, aralarda 1-2 saat ve ya yarım saat boşluklar oluyor. Tek mi takılayım? Son seneye giricez artık oyüzden herkesin arkadaş grubu belli. Okulda tek kalmaktan korkuyorum sanırım, siz ne düşünüyorsnuz bu konuda?