Asmadim da kesmedim de 😁

Bizi değilde kocanızı ( kaideye ) alın şu mesajların öncesini bir araştırın biri kocamın telefonuna bence suan karınla mesajlasiyorum diye mesaj yazsa kocamin telefonun ana kartında ki lehimlerin hepsini bir bir kafasına Monta ederim huhh.

Konu sahibi arkadaşı alkışlarla uğurlayalım artık.Tamam güldük eğlendik bitti yani.Kız da kız , kocan sütten çıkma ak kaşık he mi? Muhtemelen yeni evlisiniz , herkes sizin kocanıza aşık ama kocanız pas vermiyor değil mi? Kariyerinize kadınsavar olarak devam edeceksiniz siz de demek ki.

O değil de profile kociskonu ve kendini koymuşun aman tanrim didim ya burda da göz diken olursa mazallah hemen yok et bence kocisi kimselere göstermemek lazim.
Eşim üst düzey yönetici şu an ölüyorum numarani değiştir desem degistiremez işiyle alakali tüm yaptıklari telefonunda nasil oldu da sizin pat diye değişti düşünmek lazim diyorum ama siz aklamisiniz kadin yelloz oldu adamsa yeni doğmuş bebek kadar masum

Konu sahibi profiline eşi ile kendisini koymuş
Ne kadar dikkatlisiniz,gözünüzden bir şey kaçmıyor.
Siz söyleyince ben de profiline baktım,
konu sahibi daha çok genç.
Bu yaşta,uğraştığı işleri düşününce üzülmemek elde değil.
Hayatının baharında genç bir kadının vizyonu
bu olmamalı bence.

Çok teşekkür ederim zaten yaşı gözüküyordu 22 yazıyor 22 yaşındaki bir hanımefendiye bu anlattığı şeyleri hiç yakıştiramadim ben umarım senaryodur bana hiç gerçekçi gelmedi anlattığı son olaylar.. yorulur bu şekilde bu vizyon değişmezse paranoyak olur, psikolojisi bozulur evliliği de zarar görür . Zaten kafese koysa da yapacak olan illa ki yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…