- 12 Temmuz 2006
- 58.815
- 224.644
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Bir daha mesaj atar yoksaBu kadar temiz olan ponçik kocan niye numara değiştiriyor ?
Hemde iş sahibi adam zart diye numara değiştirmenin tek sebebi yediği naneler SMS olarak gelmesin diye...
Çakaaaaaal..
Bi' önceki konuya da yazdım.Arkadaş çamaşır asıyor heralde.Bir de başlık atmışsınız;
'asmadım da kesmedim de' diye.
Hey Allah'ım.
Lütfetmişsiniz...
aynen valla kendinden eminKonu sahibi profiline eşi ile kendisini koymuş
Şapka kalkmadı mıYalnız herkes başka bir şey yazmış kâleye; kaide, kaile, kaale
Ne kadar dikkatlisiniz,gözünüzden bir şey kaçmıyor.Konu sahibi profiline eşi ile kendisini koymuş
Gördüm ve yarıldım :) gözümden yaş geldi gülmekten.("hıh sizi kaideye almıyorum kocişimle mutluyum o asla yapmaz")Konu sahibi profiline eşi ile kendisini koymuş
Cabaret var. Ben 20 yıllık arkadaşıma yazamam mesela bunları. Cesaret vermiş, cürret etmiş.Bir şeyler mi yapmış eşi? Başkaları da aynı cümleleri yazınca merak ettim. Eski konusunda bir şey göremedim eşine dair.
Şapka kalkmadı mıgerçekten emin olmadığım için soruyorum
Çok teşekkür ederim zaten yaşı gözüküyordu 22 yazıyor 22 yaşındaki bir hanımefendiye bu anlattığı şeyleri hiç yakıştiramadim ben umarım senaryodur bana hiç gerçekçi gelmedi anlattığı son olaylar.. yorulur bu şekilde bu vizyon değişmezse paranoyak olur, psikolojisi bozulur evliliği de zarar görür . Zaten kafese koysa da yapacak olan illa ki yaparNe kadar dikkatlisiniz,gözünüzden bir şey kaçmıyor.
Siz söyleyince ben de profiline baktım,
konu sahibi daha çok genç.
Bu yaşta,uğraştığı işleri düşününce üzülmemek elde değil.
Hayatının baharında genç bir kadının vizyonu
bu olmamalı bence.
Tartışmalı olmasa şaşarımTdk da çıkmıyor ama nasil-yazilir.com diye bir sitede şapkalı olarak doğru demişler :) Bir kaç yerde de şapkasız diye okudum, biraz tartışmalı bir konu sanırım bu durum.
Ne sandın kemalim yapmazKoca pür-i pak! Hey gidi hey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?