- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Yalnız kocanda pak tertemiz sanki.Karsıdakı hadsız ama bu kız bu cesaretı nerden bulduKızlar dün geceki konuyu hepiniz merak etmişsiniz hepinizin görmesi icn konu açıyorum. Bazı arkadaşlar yine saçma şeyler yazmış fakat onları kaideye bile almiyorum. Neyse sabah gittim kız yoktu servise çıkmıştı eşimin odasına geçtim kız gelince odasına çağırttı işine son verildi dedi çıkışını yapsınlar akşam dedi. Kız neden diye falan sordu bende artık kendimi tutamadım senin saçmalığın yüzünden emeklice evinde otursaydın bunlar başına gelmezdi en başta olması gereken şimdi oldu dedim. Kız bir sinirlendi ben senin kocana mi yürüyorum sanki ben namussuz muyum ben o.... muyum dedi hiç cevap vermedim sen bana iftira atıyorsun senk mahkemeye vericem dedi benim namusuna laf ediyorsun dedi açıkçası böyle ank bir patlama bana çok saçma geldi ve çok yapmacik. Eşimde kalktı nereye gidiyorsan git mahkemeye de ver dedi sonra eşim abisini arayip çağırdı konuyu onada anlattık oda kıza baya sert cıktı yanimda her neyse çıkışı verildi. Cikarkende mahkemede görüşürüz dedi bana hakaret ettin namusuna dil uzattın dedi. Bende dedim yalan mı hangi mahkemeye veriyorsan ver eşimin telefonun da ispatlarım var dedim kapıyı çekip gitti. Eşimin de numarasını degistirdik kızda gitti ama yine eşimi uzun bir takibe almayı düşünüyorum
Bence yurtdisina cikmaniz lazimdi sadece tel no degistirmeyin.
Sanirim bu olaylar cennet mahallesinde geciyor nasi ogrenci yetistiriyorsunuz bu muhabbetlerin gectigi ortamda acaba.
Valla isterse uzaylı istilasından kurtuluş günü olsun. Bu kadar işini seviyorsa gece gece evli adama yazmayacakti. Değer yargısı olmayan kadın işten çıkarılan kadın. Ne yani kadın evli adama sulanacak adamın karısı da ayyy bayram öncesi cikarmayayim bari mi dicek? İyice kafayı yedik belli ki. Bu arada esinizde büyük suç var. Kimse bana ben izin vermeden senli benli konusamaz. O kadar yıllık çalışma hayatımda kimse de gecenin bir vakti mesaj atacak cesareti bulamadı. Eşiniz yüz vermese bunlar başınıza gelmezdi.Bayram tatilinden 1 gun once isci çıkartmak mi???
Deger yargilariniza hayran kaldim. Insallah boş sallamaz da sikayet eder esinizi
Konu sahibi profiline eşi ile kendisini koymuş
Bence konu sahibi güzel bir kadın.Bu arada kocanı o kadar da kıskanmana gerek yok için rahat olsun
Ay bunu bende düşündümİşten çıkarılan kızda konuya denk gelip gerçekleri yaziyor mu şimdi
Sonra gerçek hikâyeden uyarlanmış senaryo
Ayyy Allah iyiliğinizi versin sizin sesli güldüm gece geceTipide öyle herkes tarafından avlanacak bi tipte değil tövbe estafurullah Allah günah yazmasin
Valla buradan bir Wattpad kitabı çıkar gibi hissettim şu anİşten çıkarılan kızda konuya denk gelip gerçekleri yaziyor mu şimdi
Sonra gerçek hikâyeden uyarlanmış senaryo
Gerçekten bunca konunun üzerine asmalarin kesmelerin uzerine bu foto olmamisAyyy Allah iyiliğinizi versin sizin sesli güldüm gece gece
Yaaa topragin cinsiyeti varsa ve o da disiyse basmasin mi hatta havaaaa nefes almasin miİlk konuda söylemiştim sana. İşten çıkarmak yetmez. Cimere başvur sınırdışı edilsin. Savcılığa başvur koruma tedbiri aldır. Kocanın üzerine dişi sinek bile konamasın.
Konu sahibi eşine baya aşık herkeste aşık sanıyor galibaaaGerçekten bunca konunun üzerine asmalarin kesmelerin uzerine bu foto olmamis
ya bundan önceki konuyu gördüm ben bir tek. özel eğitim kurumları oluyor ya bazıları öğrenci bazıları hasta diyor çocuklara.. öyle sandım ne biliyim tuhaf hayatlar ya : )ne öğrencisi?
adam bahçede işçilerle muhabbet ediyordu ilk konuda. birde yeni başlayan bu kızla.
ikinci konuda birbirlerinin yüzünü göremeyecek kadar yoğun çalışıyor oldular.
hasta getiriyordu ama işler yoğun olmasına rağmen o gün hasta getirmemişti......
öğrenci işi gizemini koruyor
Parasini paylasamiyorlardir belki de.Paylaşılamayan adam resimdeki mi? Caner Cindoruk tarzı biri olsa neyse de, adam bildiğiniz Mahmut abi. Sokak böyle erkeklerle dolu. Kim ne yapsın eşinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?