Asmadim da kesmedim de 😁

Sanki burada eksik bir şeyler var ha ne dersiniz yani gece mesaj atan kadın sana " bana iftira atıyorsun" dedi esinizde numarasını değiştirdi yani, bu kadar. Hayreti mucip.

Eşimin de numarasını degistirdik
Eski mesajlara ulasama diye degistirmistir.takibe alacakmis bir de guldurme
Emin ol o linçi yemek zerre umrumda değil ve kimseye kendimi ispatlamak zorunda da değilim. Kimim neyim nerdeyim kimse bilmiyor böyle birseye neden gerek duyayım?

Hı hı umrunda degil tabi o fotograf ne ozaman ?

Neden yeni konu actin ki? oncekinden devam etseydin.. bildirim gelmese bu gereksiz konudan haberim olmayacakti

O değil de fotoğraftakiler siz değilsinizdir demi? Hani çok çok kıskançsınız ya. O yüzden merak ettim.
Kiskandigi adam da adeta bir kivancmis, cagataymis gibi konusuyordu amaaa..... neyse. "Kirpi yavrusunu pamugum diye sever" hesabi olmus bu Herkesin kocasi kendisine guzel iste
Ayrica adam fotografta bezmis gibi bakmis ama gozumdem kacmadi

Kocan da bana yuz verdi demedi mi yani? Esin işine son verildi dedi o da bana iftira attin dedi oyle mi? Ya kizin akli dengesi yerinde degil ya da bu hikaye eksik. O mesajlari attiysa ya kocan yuz verdi ya da kiz anormal. Baska aciklamasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…