Asmalı Konak - Atv

ASYAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
181
1
96
41
İstanbul
süper bı dızıydı yaa bı kac kere tekrarını werdıler ben yıne ızledım yıne olsun yıne ızlerıım.dızıde bahar karakterıyle canlandırdığı nurgul yesılcayın sanatına dıcek yok.gercekten kadın rolun hakkını wermıstııa.s:icecream:

asyaa katılıyorum cnm sana gercekten güzel diziydi ewet ya bazan izliyecek birsey bulamıyoruz neden acaba tekrarını yayınlamıyor ki yenıden

doğrusu bende tekrar tekrar izlesem bıkmayacağım dizilerden birisidir

bende tekrar bi daha izlesem bıkmam biliyorum harika bi diziydi yani herkesin içinde kendine bi şey çıkaracağı bi diziydi bende bahar ve seymenin aşkına hayranım

Özcan denizin en yakışıklı en başarılı zamanlarından..Dizi çok harika bi dizi oyuncular da öyle..
tekrar başlasa tekrar izlerim:)

bana göre gelmiş geçmiş en mükemmel diziydi defalarca kez tekrarını verselerde bıkmadan izlerimm. zaten asmalı konaktan sonra başka hiçbir yapımda özcan deniz o başarıyı yakalıyamadı devamını çekseler yaaa

efsanee olan diziler arasındaydı şimdide yaprak dokumu onun gibi ama gerçi şevket işi bozdu ama olsun

ben tam bir asmalı konak hastasıydım.artık geçmiş bölümleri de yok yayınlanmıyor.

dizi izleme sitelerinden kac kez izledim bilmiyorum.kocam kitabını ezbere yazıcan artık dio:)))

ablam çok seviyor bu diziyi aynı sizler gibi ...ve DVD si falan çıkmış zamanında hediye almak istiyorum ama bulamıyorum bir türlü....sizlerinde aklınızda bulunsun belki arşiv yaparsınız...

ahh be kızlar ne güzel bir diziydi,hikayesiyle,Seymenle,Baharla.........

sinema filmi de güzeldi ama dizi bi başka güzeldi.Asmalı konaktan sonra o kadar tutkuyla izlediğim bir dizi yok maalesef..........Özcan deniz in devleştiği tek dizisiydi

Tekrar yayınlasalar aynı tutkuyla hiç bir bölümünü kaçırmam

ne diziydi be gözümü kırpmadan izlerdim üniversitede okurken televizyon bizde vardı arkadaslarda yoktu dizinin oldugu gün ev dolar tasardı:))

bencede harika bi diziydi,
ilk dizi furyasıda asamalı konakla başlamıştı
çağan ırmak imzalı işte ne de olsa

gerçekten süper bir diziydi
bende şimdiye kadar hiçbir diziyi o kadar sıkı izlemedim.
bir asmalı konak diğer unutamadığım dizide çocuklar duymasın.ikiside çokgüzel dizilerdi bencealkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…