Asmalı Konak - Atv

bu dizi oynarken unv deydım yurtta kalıyordum o gun yurdun kantını dolar taşar herkes çayını çakirdegını alır tv basına gecerdı tabi sandalye yüzünden cıkan kavgalar diziye gölge düşürürdü dizi benım memleketımde çekıldıgı için arkadaslarım bana asmalı konakta yaşıyormus muamelesı yapıp sureklı soru sorarlardı bende dicle sürmesi dıye bısey varmıs ondan istemıslerdı:)
ah eski günler ah
sımdi özcan denız ve nurgül yeşilçay yıne bı dızıde birlikte oynuyorlarmıs sanırım dizi bu sezon gazetede okudum geçen

aşkı korkuyu nefreti sevgiyi bütün hisleri bu kadar net karşı tarafa hiseettirebilen tek diziydi bence adamın bi bakışından anlıyoduk herşeyi ve ne büyük bi aşktıı defalarca tekrarlarını verdiler ama baştan sona kadar hiç yayınlamadılarrr keşke tekrar yayınlansa:Saruboceq:

gelmiş geçmiş en iyi diziydi....daha iyisi daha çekilmedi....çağan ırmak konuşturdu kalitesini.....

belkı saçma ama ben o fılmı 4 kez izledım ve hala canım sıkılınca ınternetten gene izliyorum bayılıyorum ben o fılme ya heede özcan denızın o karakterıne o rol ona cok yakıştı orda ya

kaç kere izledim hala netten izliyorum.ben bağımlısıyım resmen böyle dizi yok olamayacak da heralde

Evettt ... yıllar oldu ama hala ızlenesi belkıde tek dizi ..
sankı hala bahar ve seymen var .. aşkları var ..
tekrarı bıle reytıng yapar ama nedese yayınlanmıyor ..

asmalı konak hem ilklerin dizisi olmasıyla hem oyuncu kadrosuyla hemde tadında 2 sezonda bitirilmesiyle efsane oldu. Çağan Irmak'ın etkisini de unutmayalım o etkileyici çekimler şuan hiç bi dizide yok

Üniversite yıllarımın dizisi dizinin oynadığı akşam öğrenci evimizde mutlaka pasta yapardık..Tekrarları oynasa yine izleyebilirim..Tekrarına tahammül edebildiğim nadir dizilerden...Oyuncular ve karakterler yerine oturmuştu...

pazartesi akşamları sokakların bomboş olmasının tek sebebiyle hey gibi asmalıııııı

Eski dizilerden severek takip ettigim bir diziydi. Özellikle Seymen yani Özcan Deniz sebebi ile :) Filmide ayri bir güzeldi. Hatta film sarkilarinin kasetini aldirmistim türkiyeden. Defalarca dinlemistim. Halen daha 'baharim gelmesse gönlüme..' sarkisini severek dinliyorum. Yada 'kolay olsa severdiniz sizde kolay olsa benim gibi böyle..' Cok güzel sarkilardi gercekten. Cok güzel bir diziydi. :)​

Bu diyardan bir Asmalı Konak geçti..
Bin kere izlesem,gene içinde büyülenirim..
Asmalı Konak tan başkada dizi tanımam!
Efsaneydi,ulaşılmaz bir düzen,serüven,aile hayatıydı..
Keşke Asmalı Konağın tekrarını çekseler,yeni sezon olarak..
Ivır zıvır,diziler çekeceklerine!(Arka sıradakiler gibi)
Çok ekmekte yer halbuki dizi oyuncuları..
Neden ya neden!!!

gelmis gecmis ne guzel ve kaliteli dizi asmali konak

hic bi bolumunu kacirmazdim super bi diziydi..

dayanamadim kapatokya asmali konagada gittim. gercekten yine oynasa yine bakarim okadar yanii

gelmis gecmis ne guzel ve kaliteli dizi asmali konak

hic bi bolumunu kacirmazdim super bi diziydi..

dayanamadim kapatokya asmali konagada gittim. gercekten yine oynasa yine bakarim okadar yanii

Ayy anlatmanı isterim vallahi..!!Şimdiki aklım olsa bende hemen giderdim..Tabi o zaman lise öğrencisi olduğum için,böyle bir imkanım yoktu..Şu anda olsa koşa koşa giderdim..
Konaktan bahseder misin biraz?:26:
Oyunculardan falan:)
O konağı görmek için,duvarlarına dokunmak için neler vermezdim

ben dizi bittiginde asmali konaga gitmistim, ve inanirmisin cokk heyecanliydii.. yaa dicle ile salih hep avlukta otururlardi dizide orayi gorunce kosa kosa gittim oturduklari yere merdivenlerrr mutfak salon yaa harikaydii. dedigin gibide duvara kapiya dokundum

Ya çok şanslısın
Bu mertebeye eriştin demek:)
Keşke bende gitsem..Gideceğim birgün ama..
İsterse dizi biteli on yıl olsun,umarım birgün giderim.
Demek heyecan kısmı doğruymuş..Ben öyle olacağını sanıyorum..
Avlu ve taras(balkon)kısmını çok merak ediyorum..
Tabiki salon ve baharın yatak odasınıda..
Özel kısımlara girebilme imkanı var mı yoksa yasak mı canım ya?
Salon vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…