Aşmam gereken sorun

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlarrr

Günaydın

Eski erkek arkadaşımla geçen gün karşılaştık ve oturup sohbet ettik.Şimdi nişanlanmış o ara öğrendim zaten kendisine karşı duygularım tamamen bitmişti. 6 7 sene olmuştur bizim durumlar biteli.Şimdi ki kızla belli sorunları varmış konu döndü dolaştı bizim eski sevgililik anlarımıza geldi.Bende kendi sorunlu ilişkimi anlattım.
O kadar değişik bir yorum yaptı ki. Ben çabalayan biri değilmişim ve bu yüzden bu şekilde mutsuz oluyormuşum. Sürekli bırakıp gitme bir anda silme durumlarım varmış ve hep karşımdaki insan gelsin o özür dilesin bunu bekliyormuşum. Sonrasında bende bu durumları düşündüm özeleştiri yaptım gerçekten haklı. İlişki dışındaki konularda çok gözü kara ve kararlı olurum asla pes etmem. Ama bu ilişki durumlarında biranda herşeyi silip giden ben oluyorum. Fedakarlık yapamıyorum, alttan alamıyorum bu nasıl aşılır Düşündüm de evlilik durumlarında bile bi anda herşeyi bırakıp bitiririm diyorum

Kendini ve iliskilere bakis acjnu degistirmeden sakin evlenme derim cunku gerek sevgi gerekse evlilik fedakarlik ister sorunlardan kacarsan hic alttan almaz fedakarlik yapmazsan yurumezki ..heleki evlilik bi o adim atip alttan aliyosa bir sen alacaksin ben kustum istemuyorum diyemezsin en ufak olayda..bence suan evlilige hazir degilsin hatta ciddi bi iliskiyede..
Kendinden taviz verme kisiligini karakterini tabiki degistirme ama sevgi esittir fedakarlik..

Çok haklısınız bende bu yüzden sanırım sorun yaşıyorum.Sanki alttan almak taviz vermek gibimi geliyor ya da gurur mu olsun diyorum bilmiyorum ama bu huyumu aşmazsam doğru insan olsa bile ben doğru olmuyorum

Aşk ve evlilikte gerektiği yerde gururunu br kenara birakmalisin cnm tamamen ayaklar altına alda demiyorum ama yeri geldiğinde sende fedakarlık yapmalısın. Ne güzelmiş ninelerimiz ve dedelerimiz zamanında karşılıklı fedakarlık varmış. Çoğu yerj gelmiş aç yatmış ama mutlu olmuşlar.

Karşına doğru kişi çıkmamış canım şimdiye kadar eğer çıksaydı yani kısacası gerçek ve aşk olsaydı öyle bırakıp gidemezdin.Nasibin olunca resmen elin ayağın dilin herşeyin bağlanıyor ve de bir şey yapamıyorsun.Kendimden diyorum denenmiş yani hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Ne güzel yazmıssın canım çok haklısın ve benim bu yönümü değiştirmem lazım.Hani bikere fedakarlık yapsam elimi taşın altına koysam ikinciye yapmayıp herşeyi yarım bırakıp giden taraf oluyorum.Her duydugum lafta sen her zaman yarı yolda mı bırakcaksın oluyor.

İnşallah canım şu ara duygusal açıdan boşlukta ve yanlız hissediyorum kendimi bu yönlerimi söyleyince bian düşündüm ben aslında doğru muyum diye Güzel yorumun için tşk

Seni ne olursa olsun terketmeyecek insanı bulursun merak etme.Bulamazsan zaten evlenme.Emin ol benim kadar atarlı değilsindir.

Keşkelerin olmaz cnm ilerde fedakarlık yaparsan mesele ben bir şey olduğu zaman elimden geleni yapıyorum ve dönüp arkama baktgmda ben denedm elmden geleni yaptım ama kısmet değilmiş diyerek donup gidebiliyorm bu her konuda oyle

Bende her zaman bi anda pes edip gittiğim için hep keşke diyorum. Bunları artık değiştirip hayatıma katmam lazım

bence en iyisini yapıyorsun..hiç bir zaman kendini ezdirme,fedakarlıkta yapma..karşı cins haketmiyor bunları..ağrısız başına dert alma..

aynı senın gbıyım...vede asırı gururluyum .evlılıkte bıraz daha torpulemeyı ogrenıyorsun o kadar.değişmiyorsun aslında sadece törpülüyorsun

aynı senın gbıyım...vede asırı gururluyum .evlılıkte bıraz daha torpulemeyı ogrenıyorsun o kadar.değişmiyorsun aslında sadece törpülüyorsun
İşte bu bi bakıma bizi mutsuz eden bir neden mi acaba Hani ben genelde bu sebepten ötürü doğru düzgün karşımdakilere şans vermemiş oldum sanırım

bence en iyisini yapıyorsun..hiç bir zaman kendini ezdirme,fedakarlıkta yapma..karşı cins haketmiyor bunları..ağrısız başına dert alma..
Bu yüzden mutsuz oluyorum ama Bakıyorum herkes birşeyleri oturtmuş ama ben hep yarıda bırakıp çekip gitmişim belki sans vermiş olsam bende mutlu olucam

Evlendiğiniz kişi karşınıza çıktığında veya evlendiğinizde her şey değişiyor endişe etmeyin. Fedakar, yapıcı bir kadın oluveriyorsunuz çok da güzel oluyor karşınızdaki kişi kıymetinizi bildiği için..

Umarım tabi onu da bıktırmazsam
O kısmı bilemiyorum işte,bıkar mı yoksa zor kadın olduğun için daha mı çok bağlanır karşı tarafa sormak lazım :)
Ama şahsi fikrim,seven insan her şeye rağmen kaybetmemek için elinden geleni yapar. Sen ayrıldın gittin,rest çektin diyelim; ne kadar kötü olursan ol peşinden gelmeliydi. Yeterki göreyim,o olmadan yapamam diye bakmalıydı. Belki bencillik bilmiyorum ama ben böyle bir adam isterdim hep,şükür ki aynı evi paylaşıyorum. Bir de her ne kadar hala gözü kara olsam da ilk zamanlara göre duruldum diyebilirim,aşk insanın aşırı sivri huylarını törpülüyor

Umarım sizinki gibi bir hayat yaşarım bende Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı benim törpülenicek ve güzel günler görücek halime

O zaman doğru insan gelmesiyle değişcek bu durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…