asortie meleğine kavuşuyor...

asortie Allah kolaylıklar versinnnn bizlere bolbol dua et olurmu. doğuma giderken .. umarım kolay bir doğum olur bi ses te kurtulursunnn...

Allah bebeğin ve senin için en hayırlısını verir hiç merak etme korkma. ama evet suni sancıdansa gir sezerciğe 45 dakkada kurtul..Allah mübarek cuma günü ikimizinde yardımcısı olsun:Saruboceq:

canım allah hayırlısını nasip etsin her şey normal olduğunda bile doğumu hızlandırmak için suni sancı veriyorlar ama ilk doğumun olduğu için ne olursa olsun biraz uzun sürer doktoruna güven ve kendini ona bırak benim doktorumda en son ana kadar normal doğum taraftarı ama tabiki sana yada bebeğe bi sıkıntı olacaksa sezeryana alacaktır bunları çok düşünme bak cuma günü bebişin kollarında bizde 40. haftamızdayız çok heyecanlıyım ama benimkindede daha hiç belirti yok hayırlısı olsun allah bir avazda kurtarsın

sevgili hanımlar... eğer sunni sancı ile de olsa normal doğum yapabiliyorsanız tercihiniz bu yönde olmalı. sakın ha doğum sancısında korkup sezeyanı tercih etmeyin. ben iki oğluşumu normal doğumla yaptım sunni sancı verildi alttan dikişim de olmuştu doğumdan sonra 1 hafta kadar oturup kalkmada ve tuvalete giderrken sorun yaşadım ama yine de sezeryan kadar sıkıntılı olmadı.belki de hem sezeryanı hemde tüplügasyon ameliyatını birlikte olduğum için olabilir ama yine normal doğum olabiliyorsa tercihiniz normal doğumdan yana olsun . iki evladını normal doğumla bir evladını da sezeryan ile doğurmuş tecrübeli bir anne olarak tavsiyem budur.

asortie 'ciğim sunni sancı denilen olay şu: normal doğum esnasında gelen sancı yavaş yavaş ve geniş aralıklarla geliyor. ama sunni sancıda kolunuza takılan bir serum ile sancının hem aralığı sık oluyor hem de biraz daha erken geliyor o kadar yani...ve o gelen sancı ile bebek doğum analına daha çabuk yerleşip kendini dışarıya dığru itekliyor dünyaya gelmek için kendisi çaba gösteriyor....inşallah cuma günü normal doğum ile bebişini kucağına alırsın... hemen ilk sesini duyar ilk kokusunu alırsın... sezeryanda bunları kendine geldikten sonra yaşabiliyorsun ancak...bilemiyorum benim fikirlerim bundan ibaret... inşallah yardımcı olabilmişimdir.....öpüyorum hayırlı haberlerini de sabırla bekliyoruz...

asortiecim dr un normal doğum yapabilirsin dediğine göre bi sorun yoktur heralde,bence dene sezeryandan sonra günlerce sancı çekeceğine bi kere çek daha iyi bence.normal doğumda bebeğini ilk senin görecek olmanda süperrr bişeyyy.

asortiecim inşallah suni sancıya falan gerek kalmadan kendi gelir kızın çünkü suni sancı normal doğum sancısından 10 kat daha berbat diye duydum.almanyada kuzenim var 3 doğum yaptı ilk 2si suni sancıyla.çok acı çekmiş.normali bu sanıyomuş.enson doğumunda normal doğum yapınca oh demiş suni sancı işkence resmen diyo.ben onun yalancısıyım canım.ama belki epiduralle okadar acıtmaz sen doktorla bi görüş en doğrusunu o söyler.

hepinize teşekür ederim kızlar ama ben yine de denerim sanırım ama cumaya daha var belki kuzucuğum kendi gelir

Canimcim bencede hiç telaş panik olmana gerek yok.doktorun en doğru ve iyi karari verecektir kizinla senin için..
Dediğin gibi belikde gelir ozamana kadar senin küçük prenses.
Bazi bebekler 42.haftada bile gelebiliyomuş.ben sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.en sonundada doktorum nasil uygun görürse öle doğurucam inşallah.
Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Asorticim hadi hayirlisi insl.canim.En iyi sekilde gelicek kuzucun annesi sen telaslanma emi..

son 2 gün kızlar çok heyecanlıyım yaa gerekten ama bizim kızda hiç tık yok yaa neden ki
ne sancı ne bişee hiç bişey yok bende

hadi canım inşallah bir avazda kurtulursun.bebişin ve senin sağlıklı haberlerini alırız burdan.Şeniz

Asortie selam,

Ben Şubat annesiyim. Ankarada olduğun için merak ettim. Acaba hangi hastanede doğum yapacaksın? Ben sanki hala hastane konusunu netleştiremedim. Ankaradaki arkadaşlardan fikir almaya çalışıyorum.
Bu arada umarım çok kolay bir doğum yapar ve sağlıklı bir şekilde meleğine kavuşursun canım. Doğum hikayeni okurken emin ol bizler sana imreneceğiz.:))

denizcim teşekür ederim dileklerin için
ben fatih üniversitesi hastanesinde yapacağım doğumu hoşdere de özel ama
sen hangi hastaneye gidiyorsun ki?

Tatlım ben de Fatih'e gidiyorum. Aylin Hn'a. Ama her ay randevu alabilmek için verdiğim mücadeleyi görmelisin. Muayene zamanı gelince randevu alamayacağım yine diye acayip geriliyorum.:oklava:Bir de muayeneler 10 dk sürüyor ve sormam gereken birçok şeyi sormayı unutuyorum.Ama ablam ve yakın arkadaşım orada doğum yaptıkları için ben de burayı tercih ettim ve de güveniyorum da.Sanırım ben doğuma kadar bu sıkıntıyı yaşayacağım:))
Bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
Sana tekrar hayırlı doğumlar diliyorum.:Saruboceq:

Asortie slm cnm,
İnan hergün bu sayfayı merakla açıyorum acaba asortie doğum yaptı mı diye?Umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine,doğum hikayeni ve hastane hakkında anlatacaklarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Kendine ve bebişine iyi bak,karnındaki son günleriniz bunlar sonra hep yanında olacak inşallah...

canım suni sancı nın daha şiddetli sancı verdiğini söylüyorlar
ama birde benim gördüğüm bebek birden sancı başlayınca hazırlıksız yakalanıyor
sonra kalp ritiminde bozulmalar olabiliyor hadi apar topar sezeryan oluyor sonra
kaç tane gördüm öyle birden sezeryana alınanı
bebeğin henüz çıkmaya hazır olmadığı bir kapıdan çıkması için zorlanıyor
bence normal yapabileceksen bırak vakti gelince sancısıyla beraber o gelsin suni verdirme derim
zorlamalar beni hep korkutuyor:1shok:
normal istemezsen sen bilirsin tabi sezeryan olursun

asortie meraba canım
şey aslında ben hamile değilim, evli bile değilim ama kasım anneleri sayfasını takip ediyorum bilhassa.
bu bölüm çok ısındım nedense.
sen de çok tatlı bir hamilesin. :CüvCüv:
ancak anlayamıyorum sabırsızlığını.
yani herkes çabucak kavuşmak ister yavrusuna tamam da bırak kendi gelsin bence..
biraz daha zaman geçisin bebeğin seninle, senin içinde olarak.
ben ne kadar sıkılsam ve sabırsızlansam da yine de müdahale etmezdim sürece.
benim fikrim bu yönde.
hem çok az kaldı bikaç güne zaten kollarında olacak bebişin.. :ecrin_bebek:

umarım rahat, sorunsuz bir doğum yaparsın, nazlı bebeğin de sorun yaşamaz inşallah. :1hug:
doğum hikayeni merakla bekliyorum.. a.s.

Back
X