Asosyal eş

Asosyal mi yoksa sosyal fobisi mi var? Nereden anladınız asosyal oldugunu, eğer sosyal fobisi var ise yardım alması gerekiyor.
Yaptığı is sürekli insanlarla sosyal fobi olsa o işi yapamaz,ikna kabiliyeti çok yüksektir ve insanları kendine bağlar.

Yaptığı is sürekli insanlarla sosyal fobi olsa o işi yapamaz,ikna kabiliyeti çok yüksektir ve insanları kendine bağlar.
Eee o zaman bu şekilde yapması da sorun. Yani yanlıs anlamayın da her türlü sağlıklı bir ruh haline sahip gelmedi bana.

Kıskanç olup sizi her yere tek göndermeside garip ...
Aynen katılıyorum ama sanirim takmadigim için,yani kimse beni eve kapatamaz,hiç izin fln alma olaylarına girmedim baştan beri,ben gidiyorum dedim çıktım,öyle alisti sanirim.

Eee o zaman bu şekilde yapması da sorun. Yani yanlıs anlamayın da her türlü sağlıklı bir ruh haline sahip gelmedi bana.
Yanı onun söylediği onun alanına kimse giremezmiş herkez dışarda kalmalıymış,fln filan banada mantıklı gelmiyo tabi.

Acaba akrabalara mı takıntısı var. Babam öyledir de. Akraba sevmez

Ay dışarda kötü insanlar var diye evde kukumav kuşu gibi oturacak halimiz de yok dozunda sosyallikten zarar geldiğinş hiç görmedim ben bakmayın siz buradakilere.

Eşiniz nasıl sosyalleşir pek yaratıcı bi öneri getiremedim ama sevdiği hobileri falan varsa o tür etkinliklere falan gitseniz belki daha istekli olur. Yani bu sebepten ayrılın demek fazla abartı olur mu bilmiyorum ama ben bi ömür bu şekilde devam edemezdim sanırım. Orta yol bulabilirsiniz umarım bi şekilde

Etkinlikler var ama başbaşa sinema,tiyatro,yemek.

Esinle baska sorunun yoksa.. bu hicte buyutulecek bir sorun degil canim.. herkesin kendi yapisi, karakteri..
Ama tabi sosyalesmeyi tesfik edebilirsiniz.. hadi dugune gidelim gucenirler yoksa bize.. bayrama gitmesek ayip olur.. bizde cocuk yetistiriyoruz onlarda bize gelmez gibi konusun.. zamanla azda olsa duzelecene inaniyorum..ama caninizi sıkmayin onemli degil sonucta.. benim esimde sevmez iki soylenir ve dedigime gelir

Sağol canim,aslında iki zıt karakteriz ben çok sosyalim belki ondan takıntı,adam düğün fln oluca tatil ayarliyo şehir dışı sırf gitmemek icin

Sağol canim,aslında iki zıt karakteriz ben çok sosyalim belki ondan takıntı,adam düğün fln oluca tatil ayarliyo şehir dışı sırf gitmemek icin
Bende dugun sevmem ama ayip olmasin diye mecbur gidiyoruz.. esimde elinden geleni yapar mesai ye kalir sirf gitmemek icin .. bahanesinde boylece hazir olur, maglum calistim kb gelemedim der

Belki o da eşim beni yalnız bırakıp gitmese diye üzülüyodur, ne siz eşinizi ne de eşiniz sizi istemediği birşeyi yapmak zorunda bırakmamalı bence, herkes olduğu şekilde mutlu olmayı bilmeli

Belki o da eşim beni yalnız bırakıp gitmese diye üzülüyodur, ne siz eşinizi ne de eşiniz sizi istemediği birşeyi yapmak zorunda bırakmamalı bence, herkes olduğu şekilde mutlu olmayı bilmeli
Aslında bende böyle düşünebilsem süper olacak ama iste örf,adet fln belli başlı şeylerde o güzellikleri kaybetmesek ,bayramlarda tatile değilde büyüklerimize gitsek fln eskilere özlem var sanirim birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…