- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi selinayege
-
Yaptığı is sürekli insanlarla sosyal fobi olsa o işi yapamaz,ikna kabiliyeti çok yüksektir ve insanları kendine bağlar.Asosyal mi yoksa sosyal fobisi mi var? Nereden anladınız asosyal oldugunu, eğer sosyal fobisi var ise yardım alması gerekiyor.
Eee o zaman bu şekilde yapması da sorun. Yani yanlıs anlamayın da her türlü sağlıklı bir ruh haline sahip gelmedi bana.Yaptığı is sürekli insanlarla sosyal fobi olsa o işi yapamaz,ikna kabiliyeti çok yüksektir ve insanları kendine bağlar.
Aynen katılıyorum ama sanirim takmadigim için,yani kimse beni eve kapatamaz,hiç izin fln alma olaylarına girmedim baştan beri,ben gidiyorum dedim çıktım,öyle alisti sanirim.Kıskanç olup sizi her yere tek göndermeside garip ...
Yanı onun söylediği onun alanına kimse giremezmiş herkez dışarda kalmalıymış,fln filan banada mantıklı gelmiyo tabi.Eee o zaman bu şekilde yapması da sorun. Yani yanlıs anlamayın da her türlü sağlıklı bir ruh haline sahip gelmedi bana.
Ay iyi yapmışsın ozaman , kafayı yerdin yoksaAynen katılıyorum ama sanirim takmadigim için,yani kimse beni eve kapatamaz,hiç izin fln alma olaylarına girmedim baştan beri,ben gidiyorum dedim çıktım,öyle alisti sanirim.
Arkadaşlarımla yada arkadaslariylada ailece gorusmuyoki.Acaba akrabalara mı takıntısı var. Babam öyledir de. Akraba sevmez
Aynen bu kadar sürmezdi sanirim öyle bi baskı görsem,serbest büyüdüm cunkuAy iyi yapmışsın ozaman , kafayı yerdin yoksa
Akraba derken sizin ve kendisinin akrabalarını kastettim. Ama arkadaş çevresinde de aynı demekArkadaşlarımla yada arkadaslariylada ailece gorusmuyoki.
Akrabalarla mecburiyetten yine bi nebze ıyiyiz,anneniz tepki vermiyor mu ?Akraba derken sizin ve kendisinin akrabalarını kastettim. Ama arkadaş çevresinde de aynı demek
Vermez olur mu. Yıllardır denemediği yöntem kalmadı ama bir işe yaramadı. O yüzden size kabullenin dedimAkrabalarla mecburiyetten yine bi nebze ıyiyiz,anneniz tepki vermiyor mu ?
Etkinlikler var ama başbaşa sinema,tiyatro,yemek.Ay dışarda kötü insanlar var diye evde kukumav kuşu gibi oturacak halimiz de yok dozunda sosyallikten zarar geldiğinş hiç görmedim ben bakmayın siz buradakilere.
Eşiniz nasıl sosyalleşir pek yaratıcı bi öneri getiremedim ama sevdiği hobileri falan varsa o tür etkinliklere falan gitseniz belki daha istekli olur. Yani bu sebepten ayrılın demek fazla abartı olur mu bilmiyorum ama ben bi ömür bu şekilde devam edemezdim sanırım. Orta yol bulabilirsiniz umarım bi şekilde
Sağol canim,aslında iki zıt karakteriz ben çok sosyalim belki ondan takıntı,adam düğün fln oluca tatil ayarliyo şehir dışı sırf gitmemek icinEsinle baska sorunun yoksa.. bu hicte buyutulecek bir sorun degil canim.. herkesin kendi yapisi, karakteri..
Ama tabi sosyalesmeyi tesfik edebilirsiniz.. hadi dugune gidelim gucenirler yoksa bize.. bayrama gitmesek ayip olur.. bizde cocuk yetistiriyoruz onlarda bize gelmez gibi konusun.. zamanla azda olsa duzelecene inaniyorum..ama caninizi sıkmayin onemli degil sonucta.. benim esimde sevmez iki soylenir ve dedigime gelir
Üzüldüm hiç ümit etmeyim o zaman nasıl geliyorsa öyle gidecek sanirimVermez olur mu. Yıllardır denemediği yöntem kalmadı ama bir işe yaramadı. O yüzden size kabullenin dedim
Bende dugun sevmem ama ayip olmasin diye mecbur gidiyoruz.. esimde elinden geleni yapar mesai ye kalir sirf gitmemek icin .. bahanesinde boylece hazir olur, maglum calistim kb gelemedim derSağol canim,aslında iki zıt karakteriz ben çok sosyalim belki ondan takıntı,adam düğün fln oluca tatil ayarliyo şehir dışı sırf gitmemek icin
Size umut vermek isterdim ama zaten 10 yıldır yeterince belli etmiş kendiniÜzüldüm hiç ümit etmeyim o zaman nasıl geliyorsa öyle gidecek sanirim
Aslında bende böyle düşünebilsem süper olacak ama iste örf,adet fln belli başlı şeylerde o güzellikleri kaybetmesek ,bayramlarda tatile değilde büyüklerimize gitsek fln eskilere özlem var sanirim birazda.Belki o da eşim beni yalnız bırakıp gitmese diye üzülüyodur, ne siz eşinizi ne de eşiniz sizi istemediği birşeyi yapmak zorunda bırakmamalı bence, herkes olduğu şekilde mutlu olmayı bilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?