Asosyal koca ya ne yapmalı

Tesekkur ederim. Listeyi rica edebilirim. Evet olabilir, denyebilirim. Fakat o zaman yine ben kendimden ödün vermiş fedakarlık etmiş olacağım.

Değil işte. Kahveye gidiyor, kafam dağılıyor diyor

artık 15 sene geçmiş,çocuklaırnız büyümüş en genç çağlarınızda katlanmışsınız bundan sonra da aldırmamaya devam edin,herkes mutlu mesut yaşasın
Keşke başarabilsem. Artık çocuklar büyüdükçe bundan başka bir hayat da mümkün diyor insan. Mutlu olabilmek için sebep aramaktan sıkılıyor ve sadece mutlu olmak istiyor. Sebepsiz.

Tesekkur ederim. Listeyi rica edebilirim. Evet olabilir, denyebilirim. Fakat o zaman yine ben kendimden ödün vermiş fedakarlık etmiş olacağım.
Evet doğru söylüyorsunuz ama güzel filmler pişman olmazsınız
sizin de hoşlanacağınız şeyler olsun yapacağınız şeyler, onun da hoşuna gitsin... birazcık fedakarlık sizi üzmeyecek kadar oluverebilir :)

abartılacak sorunumuz yok demişsiniz ama siz ve çocuklarınız hakkında az bilgiye sahip yani sizinle ilgilenmeyen biri ile daha ne sorununuz olsun ki ?
ayrıca okumuş etmiş adam neden her akşam zamanını kahvede geçirsin. ha memlekette kahveler amacına uygun kitap vs okunan kıraathane tadında yerler olsa anlayacağım. ama öyle yerler de değiller.
eşiniz çocuklarınız için rol model. en azından bunu düşünmesi lazım. örnek olması lazım. anladığım kadarıyla korku ile saygı göstermelerini sağlamaya çalışıyor.
boşanın demek haddime değil ancak sağlıklı bir aile yapısı olmadığı da ortada ne yazık ki.

Bize anlattığınız gibi eşinize anlatın birde bu hissettiklerinizi... Belki boşanmak yerine kendisine gelmeyi tercih eder. Yada neden böyle olduğunu açıklar belki sizinde fedakarlık ypmniz gerekir... Hemen 15 yılı kaldırıp atmak kolay olmamalı.

Liste:
Çağın Irmak'ın bütün filmleri çok güzel, izlemedikleriniz kaldıysa mutlaka izleyin
Sonra eşiniz ne tür filmler sever / seversiniz ? Bende liste uzun ona göre size bir liste hazırlar özelden gönderebilirim

kahveye gittiginden eminmisiniz?

Valla bence abartılacak sorunlarınız var.
Bence söyleyin.
Boşanmak istiyorum diye

Değişik, bu adam hep böyleymiş. Ilgisiz, asık surat babaya neden 3 çocuk diye soran olmamış bu sefer...
Siz seviyormuşsunuz, onun sizi sevdiğine dair bir emare var mı? Varsa bir uzmandan yardım almayı deneyin.

Yemekten sonraki 1 saat uzanırken kendi izliyor netflix den dizi zaten ama ben katılamıyorum çünkü anca sofra toplayıp ödev yaptırıyorum.

Siz bunları kendi göreviniz gibi üstlenip aynı ritimde yapmaya devam ederseniz bu böyle gider. Mesele asosyallik değil benim eşimde asosyaldir arkadaşlarıyla vs çok takilmaz ama bizle biseyler yapmayı çok sever evde vakitte gecirsek bütün işlerimiz çocukların ihtiyaçları hep ikimize ortak olarak paylasmisizdir. Yani nasıl anlatıyım benim ablam da sizin gibi iki tane çocuğu var okula giden eniştem gec gelir çocuklara asla ödevlerine falan yardım etmez ev işleriyle hiç ilgisi yoktur ama sizin eşiniz gibi maddi olarak hic biseyleri eksik degil. Bu yeterli değil ki o çocuklar babalarını örnek aliyolar onunla biseyler paylaşmak istiyolar bu bı yarım saatlik güzel bı sohbet olur bı çay içmek olur hep birlikte biraz gülüp onların yaşına inmek olur ne biliyim bir sürü yolu var illa dışarda gezmek film izlemek bile degil yani. Derslerinde falan babalarının yardım etmesi lazım siz çok yük almışsınız üstünüze ve bunu en başta kendiniz kabullenmissiniz.

Alkol, aldatma ve şiddetin dışında da abartılacak şeyler olabilir. "İlgisizlik"
Aile olabilmenin temel şartlarından biri, aile bireylerinin birbiriyle ilgili olmasıdır sanırım.

Esin hep.ayniymis ama sen çocuklar biraz büyüyüp elin boşalınca batmaya başlamış.sana bu yalnızlık. Haklısın sonuna kadar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…