- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 83
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
-
ve öneriniz ne? bi kafeye gidip '' naber '' mi diyim insanlara :S :S
Netten arkadaş aramak yerine gerçek hayatla ilgilenseniz belki bir çevre edinirsiniz.
İş,okul,komşu vs.
okulum tatilde ve okuldan arkadaşım yok. dershanede vardı bi kız. aynı sırada oturduk bi sene boyunca. dışarda hiç buluşmadık dershane bittiğinden beri. eğer arkadaşım olsaydı en ufak bi arkadaşlık kurma şansım olsaydı emin ol aramazdım netten arkadaş. daha az kırıcı seçersen sözlerini sevinirim.
arkadaşım yok. düzenli olarak kriz geçiriyorum. asosyalim. bi sevgilim var o durumu biliyo. arkadaşım yok bu yüzden tüm ilgim onda. ve bi hafta kadar önce bir çocukla tanıştım internet üzerinden. sevgilim arkadaşım olmasına alışık olmadığı için garipsedi durumu saçma kıskançlık yaptı ... çocukla konuşmamı istemedi falan. ve 2 gün önce kendisi o çocukla arkadaş oldu... çocuk artık onun arkadaşı. bariz yakın arkadaş oldular..... çok arkadaşım varmış gibi tek konuşabildiğim insanı da elimden aldı. o gece yine kriz geçirdim... nefes darlığı oluyo bende. bilmiyo kimse. ağlıyorum ediyorum falan vücudum kasılıyo sürekli... bu konuda bişey yazmak isteyen olursa sevinirim.. iyi günler.
bence bıraz psıkolojık tedavı alsan rahatlarsın..arkadaşım yok. Düzenli olarak kriz geçiriyorum. Asosyalim. Bi sevgilim var o durumu biliyo. Arkadaşım yok bu yüzden tüm ilgim onda. Ve bi hafta kadar önce bir çocukla tanıştım internet üzerinden. Sevgilim arkadaşım olmasına alışık olmadığı için garipsedi durumu saçma kıskançlık yaptı ... çocukla konuşmamı istemedi falan. Ve 2 gün önce kendisi o çocukla arkadaş oldu... çocuk artık onun arkadaşı. Bariz yakın arkadaş oldular..... çok arkadaşım varmış gibi tek konuşabildiğim insanı da elimden aldı. O gece yine kriz geçirdim... Nefes darlığı oluyo bende. Bilmiyo kimse. Ağlıyorum ediyorum falan vücudum kasılıyo sürekli... Bu konuda bişey yazmak isteyen olursa sevinirim.. Iyi günler.
ve öneriniz ne? bi kafeye gidip '' naber '' mi diyim insanlara :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?