Asosyalim..

öncelikle hiç çekinmeden vede zaman kaybetmeden bir psikiyatriste gitmen. canım benim hiç küsümsenecek bir durum içerisinde değilsin. daha sonrada kendine bir meşkuliyet bulman.. bir çok güzel kurslar var , neden sende gitmiyorsun? emin ol sana çook iyi gelecek, lütfen dene olurmu güzelim.. sağlıklı, sımsıcacık arkadaşlıklarla dolu günler diliyorum sana..

bir arkadasimda yazmis.ilk aklima spor geldi.eger bir duzene sokarsan ve devamlilik saglarsan insana inanilmaz bir enerji ve pozitiflik veriyor.uzerinde elektirigi aliyor.olumsuz dusunmeye cokta firsatin kalmiyor.tek gitmeye cekinirsen bir arkadasina teklif edebilirsin yada giden biri varsa nereye gittigini sor sende takil pesine.o ortamda da arkadas edinirsin.insanlarla da devamli dialog halinde ol.kasma kendini.
bunun yaninda sevdigin bir etkinlige katil.insanlara karsi guleryuzlu ol bucok onemli.
ve gelisim kitaplari okuyabilirsin..bunun yaninda da gundemi takip et.kucuk kucuk adimlar at.geriye cekilme.cekilirsen basaramazsin.

ve öneriniz ne? bi kafeye gidip '' naber '' mi diyim insanlara :S :S

asosyalsen sende sorun vardır canım demekki insanlarla anlaşamıyorsun....

bir arkadaş nette arkadaş arayacağına okulda işte ara demiş... hemen pat cevap veriyosun kırıcı olma kelimelerini

düzgün seç diye...çok sert konuşuyorsun daha yüzünü görmeden negatif biri olduğunu anladım....

böyle tavırlara devam edersen sevgilinde olmaz yalnız kalırsın....

sende daha sevecen ılımlı pozitif olmayı denesen....

keşke biraz benden de bahsetseydin be kuşum. arkadaşlar benim de bir derdim var...
uzun zaman önce bir arkadaşımı kaybettim. az biraz çocuktu sorunluydu ama canımdı. cok korumak istedim. korumaya çalışırken işler hiç olmayacak bir yere geldi. o gitti ben gittim... o değişti ben değiştim... ara ara rüyalarımda görüyorum o zaman tekrar eski ben olma isteği duyuyorum içimden. bir gece telaşla uyanıyorum bulmam gerek diyorum. biliyorum iyi değil yine biliyorum bu kez kötü kayboldu. yardım etmem gerek diyorum. arıyorum arıyorum hiç bir yerde bulamıyorum. ben affettim. o affetmedi. affettiğin de beni bulur diyorum. burda her şey çok karışık kuşum. seni bekliyoruz. her şey aynı değil ama her şeyin aynı olma umuduyla seni bekliyoruz...
belki bir gün yeniden çılgınlar gibi koşacağız...
belki tekrar bu düzeni sorgulayacağız...
seni bekliyoruz...

Yeni konu ac arkadasim bu eski konu oldugu icin kapanir ve kimse senin yazdiginizi da gormeZ. Sen yeni konu ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…