• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asosyalmiyim?

poseydo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
16
5
1
29
Hanımlar ben galiba asosyalim hemde ağır asosyal. Son sınıf Lise öğrencisiyim 18 yaşındayım Öz güvenim yerinde biriyim utangac değilim fakat mesela sınıfta grup halinde oturuyoruz onlar konussun ben dinliyim guleyim diye dusunuyorum pek yorum yapmıyorum. konusurken rahat hissetmiyorum sanki birde hemen samimi oluyorlar ben öyle olamıyorum ama cok sıcak kanlıyım karsımdakıyle konusurken konu bulamıyorum sanki utangaclaşıyorum ama normalde öyle biri de değilim sessiz kendi halimde takılan biriyim sessizliğe çok alışmışım ama hep o aşırı sosyal insanlar vardırya herkesle sohbet edebilen onlara çok özenirim neyim eksik diyorum kendi kendime ama başaramıyorum. Fakat böyle olmam için hic bir sebebim yok nasıl değiştirebilirim yada neler faydalı olur bana önerilerinizi bekliyorum onceki yıllar hic bu kadar rahatsız etmezdim kendimi bu konuda fakar artık insanlarında gözüne çarpmaya başladı. :KK43: Derdim biraz uzun olmuş hakkınızı helal edimno_O

Karakter meselesi niye olduğunuz dan başka kişiliğe burunmek istiyorsunuz ki öyle biri olmak istiyorsanız size önerebileceğim böyle istediğin şekilde arkadaş edin takıl bir zaman sonra bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soyliyim ☺

Hanımlar ben galiba asosyalim hemde ağır asosyal. Son sınıf Lise öğrencisiyim 18 yaşındayım Öz güvenim yerinde biriyim utangac değilim fakat mesela sınıfta grup halinde oturuyoruz onlar konussun ben dinliyim guleyim diye dusunuyorum pek yorum yapmıyorum. konusurken rahat hissetmiyorum sanki birde hemen samimi oluyorlar ben öyle olamıyorum ama cok sıcak kanlıyım karsımdakıyle konusurken konu bulamıyorum sanki utangaclaşıyorum ama normalde öyle biri de değilim sessiz kendi halimde takılan biriyim sessizliğe çok alışmışım ama hep o aşırı sosyal insanlar vardırya herkesle sohbet edebilen onlara çok özenirim neyim eksik diyorum kendi kendime ama başaramıyorum. Fakat böyle olmam için hic bir sebebim yok nasıl değiştirebilirim yada neler faydalı olur bana önerilerinizi bekliyorum onceki yıllar hic bu kadar rahatsız etmezdim kendimi bu konuda fakar artık insanlarında gözüne çarpmaya başladı. :KK43: Derdim biraz uzun olmuş hakkınızı helal edimno_O
aslında zöanla degisir böyle seyler belki rahat hissetmemenin nedeni arkadaslarının karakterleridir. sen yinede karsıdaki de benim gibi bir insan diye düsün ozman cok rahatlarsın

Karakter meselesi niye olduğunuz dan başka kişiliğe burunmek istiyorsunuz ki öyle biri olmak istiyorsanız size önerebileceğim böyle istediğin şekilde arkadaş edin takıl bir zaman sonra bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soyliyim ☺
Aslaaa başka karaktere bürünmek istemiyorum allaha sukur karakterim gayet yerinde ama cevremdeki hic bir insan benim gibi sessiz değil herkes sosyal hersey öyle konuskan ben aralarında dışlanmış gibi oluyorum artık çok rahatsız olmaya basladım insanlar sen niye böylesin dedikce daha cok içime kapanır oldum sanki cok rahatsız ediyor artık oyuzden :/

Aslaaa başka karaktere bürünmek istemiyorum allaha sukur karakterim gayet yerinde ama cevremdeki hic bir insan benim gibi sessiz değil herkes sosyal hersey öyle konuskan ben aralarında dışlanmış gibi oluyorum artık çok rahatsız olmaya basladım insanlar sen niye böylesin dedikce daha cok içime kapanır oldum sanki cok rahatsız ediyor artık oyuzden :/
Arkadaş ortamının az çok zevkini neler den hoşlandığını çoğu zaman hangi konulardan bahsettiğiniz dair fikir edin biraz bunların üzerine yoğunlaş ama kendini kasma kendini kasarsan sacmalarsin o da hiç hoş değil soyledigini tiye almaz felsefe kitapları gezgin kitapları oku herşey den az çok bilginiz olsun.
Mesela futbol hangi takımı tutuyorsan futbolcuların isimlerini bol takip et
Gündem ki haberler aç bi gazete oku bilgilen
Moda yi takip edebilirsin
Din dil ile ilgili bi kaç bilgilendirme
Hobi lerinizde sinema ve tiyatro ya önem verin
Bu sayede konuşarak kendini aşarsin

Herkesle sohbet edip ne yapacaksin ki? Bende herkesle konusamam, konusmam. Geyik cevirmeyi denedim o da olmuyor bende. Şaka, geyik muhabbeti yapabilmem icin o kisilerle cok zaman gecirmis olmam lazim yuzeysel bir iliski degilde arkadasim olmali.
Muhabbet ilgi alanimla ilgiliyse daha cok sohbettigimi fark ettim ben. Bu asosyallik degil aslinda.

Ben çok kitap okuyan biriyim o yüzden yazmak istedim. Bana göre kişisel gelişim kitapları okunduğu süreç içinde etkili. Insan okumak için okumamali. Seveceğin tarzda yazilan romanları bulmasın. Kitap okumayı sevmiyorum diye bir şey yoktur seveceği kitabı bulamayan insan vardır. Bol bol oku güncel haberleri takip et ve düşüncelerini ifade etmekten çekinme aklına gelen bir yorumun varsa o ortamda dile getir. Zamanla bunları yaparak bu durumun ustesinden geleceksin

Asosyal degilsiniz ama özgüven eksikliginiz olabilir. Bende bahssettiginiz gibiydim ve su an dusunuyorumda ozguven eksikligi yaşamişim bir takim olaylar sayesinde

Arkadaşlarını değiştir. Bakış açınız konuştuğunuz şeyler ortak değil demek ki keyif alamıyorsun. Bende benzer zamanlar yaşadım çözüm bu oldu kendi kadar dengim insanla sabaha kadar oturur konuşurum ama bazı ortamlarda sus pus oturur telefonla falan oynarım

Herkesle sohbet edip ne yapacaksin ki? Bende herkesle konusamam, konusmam. Geyik cevirmeyi denedim o da olmuyor bende. Şaka, geyik muhabbeti yapabilmem icin o kisilerle cok zaman gecirmis olmam lazim yuzeysel bir iliski degilde arkadasim olmali.
Muhabbet ilgi alanimla ilgiliyse daha cok sohbettigimi fark ettim ben. Bu asosyallik degil aslinda.

Bende öyleyim herkesle muhabbet etmeyi sevmem ama sınıfımda herkes aynı fabrikadan cıkmış gibi bir sosyallik anlatamam :D 10 saat derstw cekilmiyoe sus pus oturmakla ama haklısınız zamanla yerine oturur diye umuyorum asosyallik olarak dusunmediğinize çok sevindim

Back
X