Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

yok cnm etmiyorum takip bıraktım takip etmeyi onun değil kızın ınstagramı açıktı zaten

bakıyordum ama bakmıyorum artık yeni bir düzen kurucam kendime sıfırdan az önce bir üyenin yazdığı gibi Kazanova adam ne yaparsa yapsın

Herkes istediğini yazar ben çok gördüm geçmiş geçmişte kalıp facebook tan instagramdan sürekli stalklayann insanları üç senemi çaldı benden onun mutsuz olması benim ödülüm bana en büyük mutluluk ... bunalri konu sahibi yazmis

Ee tabii ki bi haksızlığa uğramışsın seni görünce üzülsün bozulsun rahatsız olsun kaybettiğine pişman olsun istiyorsun.. o yüzden bu tarz bi anlam yüklemek istiyorsun, bu kadar şok olduysa elinden kahveyi bile düşürdüyse evet var gibi bi pişmanlık.. belki de sadece çok şaşırmıştır.. ne olursa olsun bu olay senin aklını bulandırmasın, evlenmiş barklanmış artık, sen yoluna bak.. boşver..

Kahveye uzuldum erkekler ayrildiklari kizlarin kendilerinden sonra hayatlari duruyor falan saniyorlar. Kendileri evlebir ama siz baskalariyla yemek falan yiyemezsiniz gibi geliyordur ona. Dediginiz gibi dengesiz ve dikkate degmeyen biri oldugunu dusunuyorum.

Kanka tabiri oldum olası itici gelmiştir bana ya basit sanki...

Neyse konuya döneyim :)

Karısına gidip saçma sapan birşeyler anlatacaksiniz diye korktuğundan düşürmüştür.

Sizinle alakası yok

Bu mu yani usenmeden birde okadar uzun yazmısın ciddi bir sorun mus gibi. Ya ergen modundan cıkamamısın sen Bu kadar sacma bir seyi cok onemliymiş gibi usenmeden yazmısın. Buyu yunce anlarsın hayattaki gercek sorunlar neymiş . Bıradan bekledigin cvp soylim unutamamıs seni bin pişman olmus kahrından bitmiş. Uzuntusunden kendini avm lere vurmus gece gunduz malum markanın kahfesini içip kahfe kolik olmus. :)

8. Sayfadan sonra bıraktım çünkü konu sahibinin cevaplarını görünce çığlık atacaktım

B
Aynen öyle dünya sandığımızdan daha küçük bir anda karşında bulabiliyorsun
Belki karısida oralardaydi görur tatsızlık çıkar diye eli ayağına dolandı.kendinize pay çıkarmayın bence .bide şu evli adamlardan hala birşeyler umanlar beni deli ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…