Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

Bu duygu erkeklerde var mesela gider başka sevgili yapar nişanlanır evlenir ama kazık attığı ya da kazık atmasa bile eskiden beraber olduğu kızı başka biri ile görünce erkeklik gururuna yediremedi.

Bu duygu erkeklerde var mesela gider başka sevgili yapar nişanlanır evlenir ama kazık attığı ya da kazık atmasa bile eskiden beraber olduğu kızı başka biri ile görünce erkeklik gururuna yediremedi.
Ee sen ne yapacaksın şimdi yani

aynen hayatıma devam edicem cnm ben ona sen niye evlendin diye sorguladım mı hayır onunda beni sorgulamaya hakkı yok

aynen hayatıma devam edicem cnm ben ona sen niye evlendin diye sorguladım mı hayır onunda beni sorgulamaya hakkı yok
O kim ya.karaktersiz engellemekle de çok iyi yaptın ya bosver asla acma. Hatta senjn bir fake hesabın varmış onu takip ettiğin hala takip etmeye devam edecek misin?

Aynen bu da bir tecrübe oldu bana K Khvekokusu20 üzüldüm yıprandım acı çektim ama yapacak bir şey yok dengesiz bir adamla uğraşamayacak kadar yorgunum

Burda ki yorumlarindan tek anladığım benim;Bir egon tavan yapmış ikincisi de sen bu adamı hala çok seviyorsun unutamamissin

o kadar kahrını çektim, nasıl olur da benimle değil de o kadınla evlenir çekememezliği bu. normalde evlenmek için can atılacak bir profilde değil adam ama sizin de psikolojinizin normal olduğunu düşünmüyorum, ondan içinizde kalmış onunla evlenememek. çapkın, hödük diyorsun ama palavra. hala seviyorum deseniz daha anlaşılır olur. ayrılmanız da blöfmüş, size dönmeyip de o kadınla evlenince hasedinizden çatlamışsınız. adamın size yazması size hala hissi olduğu anlamına değil, aksine size zerre saygısı olmadığı anlamına geliyor. ki zaten karşısında saygı duyulacak biri yok, aynı kendisi gibi..

Allahim bandan korusun bacim agzina eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…