- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Canim biz konuya fazlasıyla vakif olduk artik adamin hayat hikayesini biliyoruz. Benim asıl merak ettigim simdi napmayi düşünüyorsunAynen atsaydı daha önceden atardı mesaj yanımda onu görünce yediremedi kendine
Evet eğlenmeyi sana haram görüyor olmalı...sense burda onla ilgili konu açarak onu haklı çıkartıyor gibisin. Ama biz öyle olmadığını anladık sen de anla bence.Aynen atsaydı daha önceden atardı mesaj yanımda onu görünce yediremedi kendine
Eveeeettt gelelim en can alıcı soruyaCanim biz konuya fazlasıyla vakif olduk artik adamin hayat hikayesini biliyoruz. Benim asıl merak ettigim simdi napmayi düşünüyorsun
Ee sen ne yapacaksın şimdi yaniBu duygu erkeklerde var mesela gider başka sevgili yapar nişanlanır evlenir ama kazık attığı ya da kazık atmasa bile eskiden beraber olduğu kızı başka biri ile görünce erkeklik gururuna yediremedi.
O kim ya.karaktersiz engellemekle de çok iyi yaptın ya bosver asla acma. Hatta senjn bir fake hesabın varmış onu takip ettiğin hala takip etmeye devam edecek misin?aynen hayatıma devam edicem cnm ben ona sen niye evlendin diye sorguladım mı hayır onunda beni sorgulamaya hakkı yok
Aynen canim sen hayatina bak birak onu o kimki seni sorguluyoraynen hayatıma devam edicem cnm ben ona sen niye evlendin diye sorguladım mı hayır onunda beni sorgulamaya hakkı yok
o kadar kahrını çektim, nasıl olur da benimle değil de o kadınla evlenir çekememezliği bu. normalde evlenmek için can atılacak bir profilde değil adam ama sizin de psikolojinizin normal olduğunu düşünmüyorum, ondan içinizde kalmış onunla evlenememek. çapkın, hödük diyorsun ama palavra. hala seviyorum deseniz daha anlaşılır olur. ayrılmanız da blöfmüş, size dönmeyip de o kadınla evlenince hasedinizden çatlamışsınız. adamın size yazması size hala hissi olduğu anlamına değil, aksine size zerre saygısı olmadığı anlamına geliyor. ki zaten karşısında saygı duyulacak biri yok, aynı kendisi gibi..
adam bana, kendisine zaafı olduğunu bildiği kadınları parmağında oynatan, klasik ezik kazanova geldi.moondancer adam nasıl biri gibi geldi size peki merak ediyorum ben anormal o çok normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?