Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

zil taksam ona zevkle karşılık verirdim bana ne yazsın dursun karısına göstericem mesajları pislik yüzsüz benden nefret mi ediyorsun diyor

Konu sahibi asrin tesadufu yazmis ama kendisi yakinen takip ediyor eski sevgiliyi
Aynen sahte hesaplardan instagramini falan takip ediyor. Hatta adamın evlendiği kızı taa nisanliyken falan takip ediyormuş. .
Ben adamın karşısına bilerek çıktığını bile düşünmeye başladım suan
Çünkü mesajları karısına gösterecek demeye başladı.
Sanırım ayırmayı düşünüyor

Aynen sahte hesaplardan instagramini falan takip ediyor. Hatta adamın evlendiği kızı taa nisanliyken falan takip ediyormuş. .
Ben adamın karşına bilerek çıktığını bile düşünmeye başladım suan
Ben adamın karşına bilerek çıktığını bile düşünmeye başladım suan
Katiliyorum size

aksine evden dışarı çıkmıyordm benim ve onun arasında bir saat mesafe var avm ye giden biri değil sevmezdi öyle dolaşmayı mesaj atması benim suçum değil

Su ara bi reklam var tv herkes rap söylüyor. Onu okur gibi hissetttim

Adam evlenmiş sonuçta bu saatten sonra ne yaparsa yapsın umrunuzda olmamalı bence

Hayır tabiki de ama bilsin nasıl biri olduğunu ayrılmaz benim bu mesajları göstermemle kız seviyor sevdiği için benim mesajları göstermem birşeyi değiştirmez.İkincisi benim ailem bu adamı tanıyor ve annem asla bu adamı istemiyor keza bende bile bile lades demem

Vah vah nasıl bir tesadüftür bu , abartmayın karşılaşmışsınız işte ne çok anlam yüklemişsiniz.
Mesaj yazacağı her yerden engelleyin bitsin gitsin. Karısına gösterince ne olacak ? Sizi fazlasıyla takıntılı gördüm kendinize zarar vermekten başka bir işe yaramaz bu.

yazsın dursun dedim çünkü baktım durmayıp ikinci hesaba da yazmış iki koldan kuşatıyor

Hayır tabiki de ama bilsin nasıl biri olduğunu ayrılmaz benim bu mesajları göstermemle kız seviyor sevdiği için benim mesajları göstermem birşeyi değiştirmez.İkincisi benim ailem bu adamı tanıyor ve annem asla bu adamı istemiyor keza bende bile bile lades demem
Ailen istese kabul etse ne yapacaksin cok merak ettim

Kimse önemsemediği bir insan için kk'da bu kadar konu açmaz

K Khvekokusu20 bazı ilişkilerde affedersin bazı şeyleri bazı şeylerin geri dönüşü vardır bana bu kadar kötülük yapmış bir adamı ben ne yapayım

iki kere mesaj attı azönce ben yarın mesajları karısına göstericem yazık kıza salak yerine koyuyor

Back
X