Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sahte hesaplardan instagramini falan takip ediyor. Hatta adamın evlendiği kızı taa nisanliyken falan takip ediyormuş. .Konu sahibi asrin tesadufu yazmis ama kendisi yakinen takip ediyor eski sevgiliyi
Aynen sahte hesaplardan instagramini falan takip ediyor. Hatta adamın evlendiği kızı taa nisanliyken falan takip ediyormuş. .
Ben adamın karşına bilerek çıktığını bile düşünmeye başladım suan
Katiliyorum sizeAynen sahte hesaplardan instagramini falan takip ediyor. Hatta adamın evlendiği kızı taa nisanliyken falan takip ediyormuş. .
Ben adamın karşına bilerek çıktığını bile düşünmeye başladım suan
Siz mesajları adamın karısına göstererek ayırmayı mi düşünüyorsunuz?naz2018 kabullendim bu ara toparladım ama hala mesaj atıyor ne akla hizmet msj atıyorsun
Adamın yeni evini de mi biliyorsunuzaksine evden dışarı çıkmıyordm benim ve onun arasında bir saat mesafe var avm ye giden biri değil sevmezdi öyle dolaşmayı mesaj atması benim suçum değil
Hem banane yazsin dursun diyorsun hemde ikide bir neden yazdi diyorsun iyi degilsin sen bencezil taksam ona zevkle karşılık verirdim bana ne yazsın dursun karısına göstericem mesajları pislik yüzsüz benden nefret mi ediyorsun diyor
Ailen istese kabul etse ne yapacaksin cok merak ettimHayır tabiki de ama bilsin nasıl biri olduğunu ayrılmaz benim bu mesajları göstermemle kız seviyor sevdiği için benim mesajları göstermem birşeyi değiştirmez.İkincisi benim ailem bu adamı tanıyor ve annem asla bu adamı istemiyor keza bende bile bile lades demem
Kimse önemsemediği bir insan için kk'da bu kadar konu açmazHayır tabiki de ama bilsin nasıl biri olduğunu ayrılmaz benim bu mesajları göstermemle kız seviyor sevdiği için benim mesajları göstermem birşeyi değiştirmez.İkincisi benim ailem bu adamı tanıyor ve annem asla bu adamı istemiyor keza bende bile bile lades demem
Fıttırdım... by canımYarın olsun hepsini atıcam kıza yazık resmen salak yerine koyuyor kızı
Nerden biliyorsun?Adamın gözü aç doyumsuz ne yapsın bir kadınla aynı evde asi ruhuna ters