Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Konu konu sahibesinin anlattığı gibiyse eğer kadınla adamın önceden bir ilişkisi vardı önceden ve kadını işe aldı daha yakın olabilmek için.yoksa bu kadar kısa zamanda bu samimiyet olmazdı.

Evet öyle olabilir ama basima gelmese de eskiden bulunduğum bir sehirde tum erkeklere goz koyan bi ruh hastası vardı. Sadece filmlerde kitaplarda olur sanirdim. Ama böyle manyaklar da yok değil
Var tabi öyle kadınlar. Ama işte burada en azından karşılıklı bir diyalog olduğu belli oluyor. Normal zamanda farklı bir tarz konuşma geçmemiş olsa kız nasıl anladın adamın konuşmasından

Ben kadın bilerek böyle yazdı diye düşünüyorum. Yani bence eşinizle bir samimiyeti yoktu, asıldı. Cevabını alınca da zoruna gitti böyle yazdı sırf ortalık karıştırmak İçin. Bilmiyorum ben böyle hissettim. Ama bir şey olabilecekse yoğun çalışma buna engel olmaz bence

Şimdi konunuzu görünce önceki konunuzu da okudum. Çaycı bile benim onayımdan geçerdi ve gerçekten üfürükten teyyare denilecek şekilde kız için gözü göz değildi şöyleydi böyleydi demişsiniz ve haklı olarak eleştirilmişsiniz. “Şimdi de bakın nasıl haklı çıktım ama ben adamı gözünden tanırım” minvalinde bir “ders vermek” isteyebileceğiniz için böyle bir kurgu yaratmış olabilirsiniz. Tabi ki bunlar sadece varsayım, bana öyle geldi

Herkesin fikri kendine

Gece saçma sapan saatlerde yazmalar hayra alamet değil valla.Benim babam öğretmen 2 yıl önce falan kadının bir tanesı gece saat 00 da saçma salak yazıyordu kadın meğersem aşıkmış babam kesın bir dille reddedince iftiraya ugradı yarabbim zor gunlerdi çıksın ya çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…