Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

valla bir kız, bu saatte evli bir adama, mesaj atabilecek cesarete durup dururken sahip olmaz. eşinden de olumsuz bir tepki beklemeyecek kadar kendinden emin ki bunları karın yazıyor diyor.bence sen bu noktaları bi düşün. bir insan hasta ruhlu takıntılı falan değilse evli bir insana durup dururken mesaj atmaz, atamaz. bir ışık falan görmese bunu yapamaz. ha hasta ruhlu,takıntılı, manyaksa o zaman yapabilir.

Kimi insanlar cesaret görmese de yapabiliyor ama bu biliniyor kaç kadın öldürüluyor adama yanit vermedi diye bunu kadinda yapar cok rahat msj atabilir. Ama şimdi seytan durttu bence esin yazıyor ne demek . Yada seninkini takti bu kafaya ayirmaya mi calisiyor beynim yandi. Esin umarim masumdur

Inan en umursamadigim yer bu oldu. Çünkü biz eşimle sabahtan beri dışarıdayız saat 00.30da geldik eve. Ve telfonu çoğunlukla bendeydi eşim yanimda mesajlassa veya uğraşsa farketmeyecek kadar saf degilim

İnsallah yanılıyoruzdur ama nedense iyi şeyler düşünemedim, esinizi siz daha iyi tanırsınız. Görüşmeye vakitleri olmayabilir ama
sabahtan beri konuşuyoruz demesi biraz tedirgin edici. Önceden tanışıyor olup işe almış olmasın da kızı. Burda öyle konular okuduk ki artık dedektif gibi oldu çoğumuz, bir sürü ihtimal geliyor insanın aklına. Ama yarın o kızı lütfen isyerine rezil edin. Bakalım yine eşinizle konuştuğunu ima edecek mi.

Geçen gün burda bir konu okuduk.
Kadın engellendiği halde israrla adami yoldan çıkarmak için iletisim yolları deniyordu. Yani illa adamın yüz verdiğini söyleyemeyiz. Böyle manyaklar var gayet.
Evet ve ben bu konuda eşime çok güveniyorum. Ve eşim ona abla diyordu açıkçası eşimden yana bir şüphe asla aklıma gelmedi

Kendimden çok güvendiğim eşime karşı şüpheye sokmaya çalıştılar şuan acaba mi diyorum
Ya üzgünüm, ben de eşinizi çok masum bulmadım. Mutsuz olun, aranıza nifak tohumları serpeyim gibi bir amacım yok.
Ama mesela demişsiniz ya o kızla görüşme ihtimalleri sıfır diye... Sık sık görüşme ihtimali olmayan insanlar "bugün iş yerinde seni pek göremedim" yazmazlar ki birbirlerine. Mantıklı gelmiyor bana. Buradan eşiniz sizi aldatıyor demeye çalışmıyorum asla. Ama bence aralarında sizin zannettiğinizden daha fazla bir samimiyet var. Eşiniz sınırlarını iyi belli edememiş. Gecenin bir yarısı eşime bir kadın mesaj atsa, sorunu kadın kadar eşimde de ararım.

Bence sabahtan beri eşin yazıyor derken aranızda tartışmanız için ortaya atılmış bir nifak. Gelmeyin oyuna ama gözlerinizi de çekmeyin eşinizin üzerinden madem sabahtan beri yazışıyorlar bunu orda belirtmenin başka anlamı olamaz

Eşim degild3 abisi tanıyormuş onun vesilesiyle ise alınmıs

Sabahtan beri kısmı siz 16 dan önce için ne düşünüyorsunuz peki?
Kız eşinle yazisiyorum deyince esiniz neden cevap yazmadı.
Sizin başınıza gelse bu durum işe aldığınız adam size asilsa gece yarısı esinize ya şimdi durumları kötü biliyon mu deseniz he tamam o zaman madem der miydi

Benim evliliğimi bozacak peynir çeşidinin ailesini düşünmekte ne bileyim eşinizi anlayamadm

Sabahina o kizin bulundugu yere gider onu orda rezil ederdim sanirim. He canim esime ne soylemek istiyosan bana de burdayim derim. Mahvederim onu orda.
Evli adam zaafi olan ne kadar cok insan var. Tam gözleri oyulmalik
Sabahtan beri tlf elinizdeyse esinizin bisey sakladgini dusunmedim ben. Misal, yazma olur olmadik karim gorur ben sana ulasirim diyebilirdi bence esiniz masum.

Kendimden çok güvendiğim eşime karşı şüpheye sokmaya çalıştılar şuan acaba mi diyorum
Kendinden çok mu güveniyorsun?
Bu kadar güvendiğin (insan nasıl güvenir böyle orasını geçiyorum) adamın yanına eleman alırken icazet vermeden eleman aldırmıyorsun?
Güven konusunda emin misin?

Kendinden çok mu güveniyorsun?
Bu kadar güvendiğin (insan nasıl güvenir böyle orasını geçiyorum) adamın yanına eleman alırken icazet vermeden eleman aldırmıyorsun?
Güven konusunda emin misin?
Işe alim konusunda eşim istiyordu benimde görmemi bu benkm fikrim değildi. Ve bugüne kadar hep görmüştüm onu görmediğim için kızmıştım sadece

Kiza şuan mesaj çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…