Elektrikli Süpürgeler astım hastaları için en ideal süpürge hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
106
363
İzmir
arkadaşlar sulu süpürgemi (arnica bora) yoksa hepa filtreli mi almalıyım? kızım astım hastası bana hijyen açısından önem taşıyan bir makina lazım ..buharlı temizleyicim var ,çok memnunum ondan..fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..şimdiden tşkler..

Güçlü hepa filtresi olanlara bakın. Astım hastaları için sulu sisteli süpürgeler iyi. Arnica Bora iyiymiş fakat zamanla emiş gücünün azaldığını duydum. Bütçenizi aşmaşsa Thomas ve Nilfisk in modelllerine bakın derim.

astımım yok ama alerjim var toza, ev içinde gözle görülmeyen canlılara gelemiyorum, hapşırma krizine giriyorum, arada nefes alabilirsem ne ala.

kendim karcher sv 1802 kullanıyorum, say say bitmez güzelliği, özellikleri. toz kaldırmıyor, bir yandan süpürürken arka tarafından sıcak hava verip tozları dağıtmıyor, aynı anda süpürüp buhar veriyor... daha çok.

annem ise daha hafif bir makine istediği için ona arnica bora 5000 aldım. hepsiburada.com da 1000den fazla yorum var, çoğunu okudum, ondan sonra aldım. kimisi 2-3 senedir kullanıyorum hala gıcır gıcır demiş. dolayısı ile zamanla kalitesi düşüyor mu bilmiyorum.

imkanınız varda karcher alın derim, daha düşük olaraksa dediğim gibi arnica borayı öneririm.

tşk ederim arkadaşlar yorumlarınız için ...arnica bora 5000 siparişini verdim..en aklıma yatan o oldu uygun fiyata... bütçem şuan için elverseydi dyson alırdım ama kesinlikle...

tşk ederim arkadaşlar yorumlarınız için ...arnica bora 5000 siparişini verdim..en aklıma yatan o oldu uygun fiyata... bütçem şuan için elverseydi dyson alırdım ama kesinlikle...

hayırlı olsun, güle güle kullanın. içine koku koyunca, parfüm kokutuyormuş evi, aklınızda bulunsun. bu arada ne renk aldınız :1: turkuaz rengini aldım ben anneme.

hayırlı olsun, güle güle kullanın. içine koku koyunca, parfüm kokutuyormuş evi, aklınızda bulunsun. bu arada ne renk aldınız :1: turkuaz rengini aldım ben anneme.

sipariş verirken renk belirtmeyi unuttuk,sonradan tukuaz istediğimizi belirttim ama bilemiyorum.tşk ederim,her kullanımdan sonra düzenli temizleyeceğim buna rağmen koku olacağını sanmam,dediğiniz gibi parfümde eklerim:16:

sipariş verirken renk belirtmeyi unuttuk,sonradan tukuaz istediğimizi belirttim ama bilemiyorum.tşk ederim,her kullanımdan sonra düzenli temizleyeceğim buna rağmen koku olacağını sanmam,dediğiniz gibi parfümde eklerim:16:

iyi günlerde kullanın.
hayırlı olsun

arkadaşlar ürünü 5-6 kez kullandım ve ben oldukça memnunum.denildiği gibi koku vs yapmıyor ,temiz bırakırsanız şayet.kirli bırakmadığım için koku vs hiç olmadı .çekişi ve temizliği kalitesi gayet tatmin edici süpürge yaptığınızı anlıyorsunuz,toz yok, pis koku vs yok bahsedildiği ağır değil normal-sesi de diğerlerinden farksız..ben buharlı temizlik ürünü kullanan ve onun temizliğine çok güvenerek arnica ya tereddütle bakmıştım ama iyi ki almışım diyorum..tavsiye ederim..

hoover (105 yıllık marka) ,tpp 2321 modeli , soluduğun havayı 3000 kat daha temiz hale getiriyor 2321 modeli, FİSMA (dünya alerji kuruluşu) tarafından onay alan ilk süpürgedir.2300 watt,420 airwatt emiş,4 lt bez torba , purehepa+ bactizero+alergycare filtre özelliği, 8 metre kablo,kauçuk teker (zemini çizmez) , 75 db. , turbo başlık + yumuşak fırça sert zemin başlığı,köşe aparatları..... bu süpürge cok cok iyi,tavsiyemdir.

merhba oğlumun alerjik astımı var.elektirik süpürgem yeni
miele hepa 13 miele ye özel bir filtresi var.
çok memnunum fiyatıda uygundu.çok kaliteli bir ürün..tavsiye ederim

Back
X