Ben bu konu hakkinda baya okumustum zamaninda Insidious filmini izledikten sonra. Youtube da hatta cesitli muzikler var bunlari yapanlar icin. Ben eskiden ruyalarimi yonetebiliyordum ve gayette başarılıydım. Bir keresinde bir kac eli silahli adam beni kovaliyordu ve 5. kattaydik. Asagiya baktim bu nasilsa bir ruya deyip hop asagiya atladim. Atladigim an karnim hakikaten de mideme gecmis gibi hissettim. Yere ayak bastim yukari baktim guldum ve koşmaya devam ettim :))
Bir kere de ruyamda hep beraber aiilecek tatildeyiz , kizkardesim kosarak geliyor hadi gidiyoruz herkes seni bekliyor, babam cok kizdi diyor. Ben de kizsa ne olur bu benim ruyam, istemezsem milim gitmez o araba dedim Kizkardesim bana bakakalmisti.
Oyle ruyamin sonunu begenmeyip degistirdigim, istedigim kisileri, unluleri rüyama cagirdigim cok oldu. Fakat bu olay beyni cok fena yoruyor. Oyle ki uyandigimda ustumden tir gecmis gibi bir hisle uyaniyordum. Daha ilerisini araştırmaktan vazgectim sonra. Belki o zaman denesem birseyler olurdu. Tabi gerçekten de olur muydu bilmem.