astroloji burç uyumu tüm fallar için gelin birlikte kaynatalım :)

evet baskın taraf o oluyor.Kısıtlıyor sen kısıtlamak isteyince izin vermiyor zaten yengeç acayip duygusal ve aşık olduğu için akrebe karşı kabul ediyor.Başlamak istersen başla tabii ama ağlamak olucak bu ilişkide :)

hmm hic tarzim degil :60: neyse simdilk gidiyorum ama soracaklarim olursa cvplarsan sevinirm.. iyi aksamlarr :31:

benimm sevgilimm ikizler ama yaaa:26::9:

Ama benim tanıdığım kızlar öyleydi, erkek olarak ağbim ikizlerdir ağbi olarak ve eşine karşı çok iyidir, adamdır..Ama küsme huyu çoktur :)...Birde böyle burçlar etkiliyor tabi insanları ama yetiştiriliş aile herşey insanı etkileyen şeyler iyi niyet çok önemli, burçlarla bu insan böyle şöyle denmez..Bu arada tanıdığım kız arkadaşlarımdan söylüyorum ikizler kedi gibi ilgi manyağıdır onlara sevgini ilgini hep göstereceksin...

Ama benim tanıdığım kızlar öyleydi, erkek olarak ağbim ikizlerdir ağbi olarak ve eşine karşı çok iyidir, adamdır..Ama küsme huyu çoktur :)...Birde böyle burçlar etkiliyor tabi insanları ama yetiştiriliş aile herşey insanı etkileyen şeyler iyi niyet çok önemli, burçlarla bu insan böyle şöyle denmez..Bu arada tanıdığım kız arkadaşlarımdan söylüyorum ikizler kedi gibi ilgi manyağıdır onlara sevgini ilgini hep göstereceksin...

evet gercekten ilgi hastasi eger msj atmayim gun icinde ondan msj bekliyim hemen kuser beni unuttun diye gercekten cok iyi niyetli ikizler gercekten severse karsisindakini mutlu etmek icin elinden geleni yapar suprizlerle doludur... bende bogayim ama anlattiklarini hic kendimle baglastiramadim yukseledimde boga dedigin gibi karakter cok etkiliyor:9:

Benim burcum YENGEÇ erkek arkadaşımın YAY:1::1::1: Normalde bu iki burcu aynı cümle içerisinde
kullanmak bile çok zorken biz 4 yıldır beraberiz:17::nazar: Eeeee gönül bu :52: Ben pimpirikli, kuşkucu,
inatçı, mızmız,dediğim dedik,accık dengesiz, duygusal, romantik bir yengeç kadını:17:, sevgilim de daha
mantıklı, rasyonel, sabit fikirli, pozitif,açık sözlü (bazen patavatsız:1:) bir yay erkeği:31: Uzaktan uyumsuz
görünse de sanırım birbirimizin boşluklarını tamamlıyoruz, o yüzden buralardayız:ssz:

Ben yengecim o balık
aslında nasıl yengecim ben bile bilmezdim eskiden,daha çok yükselenim olan bi kovalık vardı üstümde.Sokakta hayat var felsefesine sahip,tüm birikmişini otobüse trene veren,hep uzağa daha uzağa gitmek isteyen,parmağında sevgili yüzüğü takan kızlardan tiksinen,sevgilim evlilik dese on saat surat asan,ne zaman gelecekten konu açılsa 'o güne kim öle kim kala' diyen biriydim.
Hatta eski sevgilimle karşımıza yengeç kadınını anlatan bir sayfa çıktı
işte hamaarrraaaaat,iyi bir annee,duygusaaal,hassaaas,evlilik düşkünüüü,aile bağları kuvvetlii,evi seveeeen
çocuğun burçlara inancı tamamen sıfıra indi,bunların hiçbiri sen değilsin dedi bana :)))

ama demekki yapana değil yaptırana bak durumu varmış.
yeni ilişkime başladığımdan beri 'aa tencerelerin pembe kalp desenlisi de varmış,bakiiim' diye vitrin camına yapışan birşey oldum :6::6:

sevgilim de balık burcu.Çok alıngan ama,benden rol çalıyo hep.Can sıkıcı bişey oldu tam ben surat asıcam,o önce davranıyo.Sonra ben onu güldürmek zorunda kalıyorum :-/
:)))
çok benziyo balık ve yengeç birbirine.Mumları gülleri kahvaltı sofralarını ve deniz kenarlarını seviyoruz ikimiz de...

ben başağım eşim ikizler.hiç ümit yok mudur yaaaa:37::37::37: ahanda küstük yine.birdenbire oluverdi.2dk surat assak mutsuzsun hep bölesin oluyor.yav 7 24 neşeli mi olucaz.2 dengesiz kalkmış evlenmiş:52:her yerde bu iki burç anlaşamaz diyo.sevdik işte burç murç demedik.:27::27::27:
valla inanıyorum artık bu burçlara.önceden bihaberdim.

erken doğmasaydım terazi olacaktım ne güzel.bari çocuğum başak olmasın ya da ikizler:44::44:

yengeç kızı yay yükselenli ve yay erkeği nasıl olur kızlar bileniniz varmı...

Ben yay'ım Sevgilim akrep. Ay bukadarmı iyiyiizz yaa.:1: ben ona sokuyorum o bana ben ona atıyorum okumu obana zehirini ayy yerim onu kırarım o ayaklarını diyorum akrep oluyor dilsizz Çocuk :60:

anlatsana akrep erkeklerin özelliklerini braz :31:
akrep şüphecidir , yalanı sevmez nefret eder, kolay vazgeçer ama bende öyle olmadı:1:,

bönkördür en azından benimki , Bolluğu sveer yörel yemeklere bayılır, evde huzurlu mutlu olmak ister. Etrafında olanlara tepkisiz kalmaz habercidir hayattan haberi hep vardır. gundemi kaçırmaz. Ama bir okadarda kındardırrr... !

Bırakpı gitttimi biter. bulamssın akrebi kabugna çekilemz kendinde yaşar acısını etrfata göremssin göz yaşını..

Bir okadarda mutludur sevgisini hep gösterir sışarda eylenceli olmayı sever ama cıvıklı sevmez. biraz ciddi yapıları vardı. bu böyle gider saysamm:52::52:

anlatsana akrep erkeklerin özelliklerini braz :31:

sevdiği kadını çok kıskanır.
Takıntıları vardır.Bir soruyu defalarca sorabilir pot kırıyormu kırmıyormu doğrumu söylüyor acaba gibisinden.
Kincidir acayip hırslıdır.
sevdiği kadının onu annesi gibi sevmesini ister sahiplenmesini ister
ve karşısındaki kadın cinsel yönden onu coşturucak birisi olmalı toplum içinde öpüşmeyi vs. sevmez.Ama onu kesici bakışlarla incelemen hoşuna gider aynı sekilde oda bakar.Dokunuşlarda hoşuna gider ayrıca.Beraber olduğu kadınla eğer ciddiyse herşeyine karışır giyimine,konuşmasına,davranışlarına,arkadaşlarına otoriter sahibi olur ilişkide.Eğer karşısındaki bu tutumunu kabul etmiyorsa ayrılır.Blöflerini çok çabuk yersin :27: ona şevkat gösteren sevdiği yemekleri yapan,sürprizler yapan kişi ister karşısında.Lükse harcamaya düşkündür.Ama toplu arkadaşlarla gidilen gezmelerde tüm hesap ona kitlenirse sinir olur.Acayip cimridirler aslında.İki çeşitleri vardır bazıları acayip eli açık bazılarıda cimridir.Benimkisi bana karşı eli açıkta çevreye karşı fazla bonkör değil :D Küfür eden kızlardan hiç hoşlanmazlar

sevdiği kadını çok kıskanır.
Takıntıları vardır.Bir soruyu defalarca sorabilir pot kırıyormu kırmıyormu doğrumu söylüyor acaba gibisinden.
Kincidir acayip hırslıdır.
sevdiği kadının onu annesi gibi sevmesini ister sahiplenmesini ister
ve karşısındaki kadın cinsel yönden onu coşturucak birisi olmalı toplum içinde öpüşmeyi vs. sevmez.Ama onu kesici bakışlarla incelemen hoşuna gider aynı sekilde oda bakar.Dokunuşlarda hoşuna gider ayrıca.Beraber olduğu kadınla eğer ciddiyse herşeyine karışır giyimine,konuşmasına,davranışlarına,arkadaşlarına otoriter sahibi olur ilişkide.Eğer karşısındaki bu tutumunu kabul etmiyorsa ayrılır.Blöflerini çok çabuk yersin :27: ona şevkat gösteren sevdiği yemekleri yapan,sürprizler yapan kişi ister karşısında.Lükse harcamaya düşkündür.Ama toplu arkadaşlarla gidilen gezmelerde tüm hesap ona kitlenirse sinir olur.Acayip cimridirler aslında.İki çeşitleri vardır bazıları acayip eli açık bazılarıda cimridir.Benimkisi bana karşı eli açıkta çevreye karşı fazla bonkör değil :D Küfür eden kızlardan hiç hoşlanmazlar
Bire birr aynısını anlattın heleki o blöfleri çok yemişimdir ama artık çırttt o bana dönüyor :33: Ama bizimki çok eli açık Aha hesap bana kitlndi der ama sever arkadaşalrına harcamayı :52: Banada çok akrışır ya anlattıgn herşy ya herpsi hiç ayrıntısız eksiksiz bizi benimkini anlatmışsın tebrik ederim vallah tebrik ederim billaha tebrik ederim.:52::52:

yol yakinken ben uzak durayim bu akrep erkeginden bence :D

kiskanilmak herkes ister ama asiri derecede degil ve hrseyime karisan birisini de istemem :50: babamin, kardesimin karistigi yeter :D

ve ben onun keyfini cekemem ya :19: off bu kadar tatli olamak zorundaymiydin be adam :31: ama burcun yüzünden olacak gibi degl bu is :23:

Bire birr aynısını anlattın heleki o blöfleri çok yemişimdir ama artık çırttt o bana dönüyor :33: Ama bizimki çok eli açık Aha hesap bana kitlndi der ama sever arkadaşalrına harcamayı :52: Banada çok akrışır ya anlattıgn herşy ya herpsi hiç ayrıntısız eksiksiz bizi benimkini anlatmışsın tebrik ederim vallah tebrik ederim billaha tebrik ederim.:52::52:

bu kadar kısa olsa keşke daha ne abuk sabuk huyları var :D hatta tipleri gayet modern gözükür.Hani dersin bu kesin cool adamdır dışardan öyle gözükür ama maçonun ta kendisinidr.Erkek yapar kadın yapamaz kafası vardır bazılarında :)

yol yakinken ben uzak durayim bu akrep erkeginden bence :D

kiskanilmak herkes ister ama asiri derecede degil ve hrseyime karisan birisini de istemem :50: babamin, kardesimin karistigi yeter :D

ve ben onun keyfini cekemem ya :19: off bu kadar tatli olamak zorundaymiydin be adam :31: ama burcun yüzünden olacak gibi degl bu is :23:

her akrep bir değil benim bütn erkek arkadaşlarım akepti tek akrep gibi olan şimdi nişanlım. akrepın taaa kendisi.. :24::24: Keyfi yüzümnden değiş çok aşırı aşkın da sevgisinden bu kıskançlıgı ki ben göğüs dekoltesi çok açık giyerim hiç bir zamn gık dmedi ama o kısaçık etklere çocuk mini şortlara tav ouor. biraz kısknlık bir yakıştırmamam o biraz kalite düşkünüdürde hep git kaliteli elbiseler al uzun kısa elbise giy herkez artık şort tişort sen farklı havan var elbiselerinle bunı tammala der hep kı sen kot bile giysen muhtşemsin der. akreb abana göre bir kadını en çok şımartacak eli mumkunse herşeyi vericek bir adam tipi.. Herşeyi ama bende ne parasını ne işini nede kendini esirger :51: bebğim benimmmm Şimdi bile gelmiş şey diyo sen bana hiç sevgi göstermyiorsun neden artık sevmiyorsun ebni ki bu adam 30 yaşında :24: Ve her dakıka ılgılenıyorum ama O çok sevgi istiyor çnkü bana çok sevgi veriyor sevilmek istiyor. Saçınıs eveyim öpeyim yanında oturayım beraber film izleyelim zamn geçirelim:48::48::48:

bu kadar kısa olsa keşke daha ne abuk sabuk huyları var :D hatta tipleri gayet modern gözükür.Hani dersin bu kesin cool adamdır dışardan öyle gözükür ama maçonun ta kendisinidr.Erkek yapar kadın yapamaz kafası vardır bazılarında :)
Yok çok modern kaliteli bir adamdır tek takıntısı kalite ucuz giyinme. kadında herşeyi bazı şeyleri diyelim yapabilir ama ölçülü erkeklerle kadınlar bir değil (mişşş ):51::51::51:

Dışardan biraz soguk ama hoş sexy bir ahvaları var ama evde tam bir kedi kediii al kuçagına sev zerre ses çıkarmaz bir ilgilnme anomm bütün koltuklarını tırmalar :52:

her akrep bir değil benim bütn erkek arkadaşlarım akepti tek akrep gibi olan şimdi nişanlım. akrepın taaa kendisi.. :24::24: Keyfi yüzümnden değiş çok aşırı aşkın da sevgisinden bu kıskançlıgı ki ben göğüs dekoltesi çok açık giyerim hiç bir zamn gık dmedi ama o kısaçık etklere çocuk mini şortlara tav ouor. biraz kısknlık bir yakıştırmamam o biraz kalite düşkünüdürde hep git kaliteli elbiseler al uzun kısa elbise giy herkez artık şort tişort sen farklı havan var elbiselerinle bunı tammala der hep kı sen kot bile giysen muhtşemsin der. akreb abana göre bir kadını en çok şımartacak eli mumkunse herşeyi vericek bir adam tipi.. Herşeyi ama bende ne parasını ne işini nede kendini esirger :51: bebğim benimmmm Şimdi bile gelmiş şey diyo sen bana hiç sevgi göstermyiorsun neden artık sevmiyorsun ebni ki bu adam 30 yaşında :24: Ve her dakıka ılgılenıyorum ama O çok sevgi istiyor çnkü bana çok sevgi veriyor sevilmek istiyor. Saçınıs eveyim öpeyim yanında oturayım beraber film izleyelim zamn geçirelim:48::48::48:

ay ne gzl yapis yapis tam benim istedigim gibi bir iliski

Back
X