evet baskın taraf o oluyor.Kısıtlıyor sen kısıtlamak isteyince izin vermiyor zaten yengeç acayip duygusal ve aşık olduğu için akrebe karşı kabul ediyor.Başlamak istersen başla tabii ama ağlamak olucak bu ilişkide :)
hmm hic tarzim degil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet baskın taraf o oluyor.Kısıtlıyor sen kısıtlamak isteyince izin vermiyor zaten yengeç acayip duygusal ve aşık olduğu için akrebe karşı kabul ediyor.Başlamak istersen başla tabii ama ağlamak olucak bu ilişkide :)
benimm sevgilimm ikizler ama yaaa:26:![]()
Ama benim tanıdığım kızlar öyleydi, erkek olarak ağbim ikizlerdir ağbi olarak ve eşine karşı çok iyidir, adamdır..Ama küsme huyu çoktur :)...Birde böyle burçlar etkiliyor tabi insanları ama yetiştiriliş aile herşey insanı etkileyen şeyler iyi niyet çok önemli, burçlarla bu insan böyle şöyle denmez..Bu arada tanıdığım kız arkadaşlarımdan söylüyorum ikizler kedi gibi ilgi manyağıdır onlara sevgini ilgini hep göstereceksin...
yengeç kızı yay yükselenli ve yay erkeği nasıl olur kızlar bileniniz varmı...
akrep şüphecidir , yalanı sevmez nefret eder, kolay vazgeçer ama bende öyle olmadıanlatsana akrep erkeklerin özelliklerini braz![]()
anlatsana akrep erkeklerin özelliklerini braz![]()
Bire birr aynısını anlattın heleki o blöfleri çok yemişimdir ama artık çırttt o bana dönüyorsevdiği kadını çok kıskanır.
Takıntıları vardır.Bir soruyu defalarca sorabilir pot kırıyormu kırmıyormu doğrumu söylüyor acaba gibisinden.
Kincidir acayip hırslıdır.
sevdiği kadının onu annesi gibi sevmesini ister sahiplenmesini ister
ve karşısındaki kadın cinsel yönden onu coşturucak birisi olmalı toplum içinde öpüşmeyi vs. sevmez.Ama onu kesici bakışlarla incelemen hoşuna gider aynı sekilde oda bakar.Dokunuşlarda hoşuna gider ayrıca.Beraber olduğu kadınla eğer ciddiyse herşeyine karışır giyimine,konuşmasına,davranışlarına,arkadaşlarına otoriter sahibi olur ilişkide.Eğer karşısındaki bu tutumunu kabul etmiyorsa ayrılır.Blöflerini çok çabuk yersinona şevkat gösteren sevdiği yemekleri yapan,sürprizler yapan kişi ister karşısında.Lükse harcamaya düşkündür.Ama toplu arkadaşlarla gidilen gezmelerde tüm hesap ona kitlenirse sinir olur.Acayip cimridirler aslında.İki çeşitleri vardır bazıları acayip eli açık bazılarıda cimridir.Benimkisi bana karşı eli açıkta çevreye karşı fazla bonkör değil
Küfür eden kızlardan hiç hoşlanmazlar
Bire birr aynısını anlattın heleki o blöfleri çok yemişimdir ama artık çırttt o bana dönüyorAma bizimki çok eli açık Aha hesap bana kitlndi der ama sever arkadaşalrına harcamayı
Banada çok akrışır ya anlattıgn herşy ya herpsi hiç ayrıntısız eksiksiz bizi benimkini anlatmışsın tebrik ederim vallah tebrik ederim billaha tebrik ederim.
![]()
her akrep bir değil benim bütn erkek arkadaşlarım akepti tek akrep gibi olan şimdi nişanlım. akrepın taaa kendisi..yol yakinken ben uzak durayim bu akrep erkeginden bence
kiskanilmak herkes ister ama asiri derecede degil ve hrseyime karisan birisini de istemembabamin, kardesimin karistigi yeter
ve ben onun keyfini cekemem yaoff bu kadar tatli olamak zorundaymiydin be adam
ama burcun yüzünden olacak gibi degl bu is
Yok çok modern kaliteli bir adamdır tek takıntısı kalite ucuz giyinme. kadında herşeyi bazı şeyleri diyelim yapabilir ama ölçülü erkeklerle kadınlar bir değil (mişşş )bu kadar kısa olsa keşke daha ne abuk sabuk huyları varhatta tipleri gayet modern gözükür.Hani dersin bu kesin cool adamdır dışardan öyle gözükür ama maçonun ta kendisinidr.Erkek yapar kadın yapamaz kafası vardır bazılarında :)
her akrep bir değil benim bütn erkek arkadaşlarım akepti tek akrep gibi olan şimdi nişanlım. akrepın taaa kendisi..Keyfi yüzümnden değiş çok aşırı aşkın da sevgisinden bu kıskançlıgı ki ben göğüs dekoltesi çok açık giyerim hiç bir zamn gık dmedi ama o kısaçık etklere çocuk mini şortlara tav ouor. biraz kısknlık bir yakıştırmamam o biraz kalite düşkünüdürde hep git kaliteli elbiseler al uzun kısa elbise giy herkez artık şort tişort sen farklı havan var elbiselerinle bunı tammala der hep kı sen kot bile giysen muhtşemsin der. akreb abana göre bir kadını en çok şımartacak eli mumkunse herşeyi vericek bir adam tipi.. Herşeyi ama bende ne parasını ne işini nede kendini esirger
bebğim benimmmm Şimdi bile gelmiş şey diyo sen bana hiç sevgi göstermyiorsun neden artık sevmiyorsun ebni ki bu adam 30 yaşında
Ve her dakıka ılgılenıyorum ama O çok sevgi istiyor çnkü bana çok sevgi veriyor sevilmek istiyor. Saçınıs eveyim öpeyim yanında oturayım beraber film izleyelim zamn geçirelim
![]()