Sırada sizin haritaya bakacağım.Bende sıraya gireyim.
29.03.1989
13.30 civari
Kırıkkale
Sizin haritanıza da bakıldı.Sanırım beni de atladiniz
Özelden yazmıştım size
Kendimi bi hatirlatmak istedim:)
Çok teşekkür ederim, analizler on numaraydi:)Tamamdır özelinize yazdım. Özelden bakmamı isteyenler buraya da mesaj yazarlarsa burdaki sıralamaya göre gidiyorum çünkü daha iyi olur.
Teşekkür ederim bildigim kadarıyla insanların hayatlarının bam tellerini bulmaya calısıyorum :)Çok teşekkür ederim, analizler on numaraydi:)
Yok tam arka arkayaymış ondan o şekilde görmüş olabilirsiniz. Bir kişiyi unutmuşum mesela ona baktım olabiliyor maalesefBana öyle geldi sanırım kusura bakmayın malum sabırsızlıkla da bekleyince
Bende sıraya gireyim.
29.03.1989
13.30 civari
Kırıkkale
11 Eylül 1996 Sakarya gece 3-5 arası doğdum
Haritaya bakınca güzel dedim uyumlu gayet ama su elementi eksik. Duygusal konularda eksiklik var. Siz oldukça eylem insanısınız. Yükselen Aslan, Güneş Venüs Merkür Koç Ay Yay yani hepsi ateş yani tam bu eylemlerde en önde olacak kişilerdensiniz. Hadi Satürn Neptün Uranüs Oğlak toprakta var desek ciddi anlamda eksikler var. Hayatınızda su ile sınanıyor olabilirsiniz. Veya duygusal konular karşınıza çok çıkıyor olabilir duygularını ifade etmede sıkıntı yaşayabilir inkar edebilirsin ama evren boşlukları sevmez senin görmezden geldigin duygularını temsil eden kişilere karşı bağımlılık gelişebilir. Yani insanlara yansıtırsın. Pekçok kez şefkat merhamet duygunu kazanmaya yönelik olaylar yasayabilirsin. Su eksikliği ile ilgili bedensel olarak zehirlenmelere karşı dikkatli olabilirsin. Su hayatında mesela evinde su pınarları oluyor onlardan ekleyebilirsin zaten aksiyon insanısın havuz yüzme vs yapabilir yardım derneklerinde insanların acılarına karşı yardım edebilirsin bunu kendin icin yap derim. Haritanın geneline baktıgımda güzel bir ateş üçgeni var. Yükselen Aslan yöneticisin insanları yönetmek ve aynı zamanda cömert davranmak ihtiyacındasın. Yöneticisi Güneş Koç burcunda savaşçı niteliğin var kanın kaynıyor baba faktöründe aynı şekilde öyle. Çabuk sinirlenip çabuk sönme ilginin sürekli değişik şeylere kayması söz konusu olabilir. Venüs beğenilerin zevklerin daha eril karekterde aşk ilişkilerinde de baskın görünüyorsun güç savaşı yapıyorsun resmen bu da karşı tarafı yorabilir eğer o da eril karekterse. Merkür'ün de Koç düşündüğünü aniden söyleyen asla korku vs hissetmeyen birisin. Dobrasın insanları zaman zaman kırsanda bir şeytan tüyünde var. Etrafında olanlar dikkatli ama seninle vakit geçirmekten keyif alır. Ay burcunda Yay anne de bilge karekter gibi o da keyifli gruplar icinde olmayı seven seyahat yolculuklara vakit ayıran biri baba faktöründe dünden hazır iyi bir ortam senin icin diyebilrim. Ama çalışman lazım duygusu da bi yerlerde seni sıkıştırıyor saatlerce bi iş üzerinde çalışmak senin icin kabus ama satürn oğlak burcunda hedef varsa uğraşacaksın işte Satürn Oğlak burcuna geçtiginde Koç özelliğini de kullanarak Satürn Oğlağı yani bir şey üzerinde vazgeçmeden yılmadan uğraşmayı öğreneceksin. 2018-2020 dönemi senin icin zor bir dönem aynı zamanda çok şey başaracağın bir süreç olacak mücadeleye hazır ol ama şu aralar anne ile ilgili meseleler ya da bir aşk acısı mı yasıyorsun ilişkiyle ilgili konularda sınanıyorsun diyebilirim.
Su elementi ile ilgili söylediklerimi hayatınızda yansımalarını gördünüz mü? Yani dedigim gibi duygusal durumlarda kendinizde bir eksiklik veya ilgisizlik?Çok teşekkür ederim ❤❤
Yok herkese sırayla bakıyorum kimseyi atlamamaya çalışıyorum :) Sorunlar geçer karekteriniz daimidir sıkıntılar sizi bunaltmasın.nolur benide es gecmeyın bu aralar cok ihtiyacım var
Su elementi ile ilgili söylediklerimi hayatınızda yansımalarını gördünüz mü? Yani dedigim gibi duygusal durumlarda kendinizde bir eksiklik veya ilgisizlik?
Anne ile ilgili olanlar olması normal duygularını belki farketme dersini alacaksın. Orada ben sembolik çalıştırmanı tavsiye ederim yardım yap mesela şefkat merhamet hissini çalıştıracak olan şeyler yap. 2017 anne ile ilgili seni yorar ama 2018 de o olay kapanır çözümlenir hersey biraz daha sabır sadece.Evet kesinlikle doğru.duygusal olarak mesela kolay kolay güvenmem kolay arkadaş olamam.
Sevdiklerimede bağımlılık derecesinde bağlıyımdır ofkelerim şiddetli ama sonu pişmanlık oluyor çabuk sakinleşiyorum evliliğimde guc savaşim var.ayrıca bu aralar annemle ilgili problemlere üzülüyorum .
doğum saatimi bilmiyorum malesef öğlen doğduğumu hatırlıyorlar bu durumda bakabilir misiniz ona göre bilgilerimi paylaşayımBiraz işlerim yoğunlaştı buraya bakamadım en kısa zamanda devam edeceğim yorumlamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?