Astrolojik Doğum Haritası Yorumu

Merhaba,
Beni de bir terapiye alır mısınız rica etsem?
09.03.1977 Ankara (Merkez) 11-13 arası tahmini :))
Bir de kızım için 05.01.2005 Ankara (Çankaya) 06:15

Sizi çok yoracağım ama..
Sırada sizin haritaya bakacağım. İstek veren kişileri bitirince kızınıza da bakarım. Zaten sizin haritadan da çocukla iligli yorumlar oluyor.

16.02.1995 01.30 İZMİR. Bakarsanız çok sevinirim. Ben kendim çok araştırdım ama pek anlamadım. Evlilik yaşıyla ilgili falan yorumda bulunabiliyor musunuz peki

16.02.1995 01.30 İZMİR. Bakarsanız çok sevinirim. Ben kendim çok araştırdım ama pek anlamadım. Evlilik yaşıyla ilgili falan yorumda bulunabiliyor musunuz peki
Evlilik yaşı aslında çok bulunamıyor ama potansiyel olabilecek zamanlar söylenebilir. Mesela 7. evinden transit alan birine evlilik ya da ortaklık kurmak icin fırsatlar çıkacak diyebiliriz

Evlilik yaşı aslında çok bulunamıyor ama potansiyel olabilecek zamanlar söylenebilir. Mesela 7. evinden transit alan birine evlilik ya da ortaklık kurmak icin fırsatlar çıkacak diyebiliriz
Teşekkür ederim müsait olduğunuzda bakarsanız çok sevinirim

Merhaba,
Beni de bir terapiye alır mısınız rica etsem?
09.03.1977 Ankara (Merkez) 11-13 arası tahmini :))
Bir de kızım için 05.01.2005 Ankara (Çankaya) 06:15

Sizi çok yoracağım ama..

Güneş burcunuz Balık ve hem Merkür hem haritanın tepe noktası Mc ile kavuşmuş. Hayatınız da babanız ile oldukça iletişim kuvvetli bağlı bir ilişki kurmuşsunuz. Meslek kariyer seçiminizde kendinizi dış dünyada gösterme şeklinde baba faktörü veya erkek figürler önemli olmuş. İletişimiz derinden duyarlı fakat oldukça dalgınsınız. Kendi iç hayal dünyanıza kapılıp o bilinmeyen denizlerde kaybolmaya eğimlisiniz. Güneş/Merkür-Neptün karesi babanızı olduğu gibi algılamada bi problem olduguna işaret. Düşüncelerinizde ilizyon etkisinde gerçeklere çoğu zaman kapalı olabilir. Güneş-Neptün karelerinde ben genelde alerji tarzı hastalıklar oldugunu gördüm belki sizde de olmuş olabilir. Tabi bu haritanızda nispeten olumlu olmayan açılar ama olumlu pek çok güzel açı var . Yükselen Yengeç yönetici gezegeni Ay Akrep'te ve Güneş'iniz de zaten Balık özellikle haber verici rüyalar, doğru içsesler veya imajlar içe doğma sıklıkla sizde oluyordur fakat işte az öncesöyledigim Neptün kareleri size yanıltıcı etki verebiliyor. Sizin fal bakmanız icin kahve açmanıza gerek yok su yoğunluğu sizin hislerin kuvvetli oldugunu gösteriyor. Yükselen Yengeç insanı olarak. 2008-2010 süreci zorlu geçmiş olabilir aile ilgili durumlar yer değişikliği mesleki değişimler görünmüş bu dönemlerde. 2012 de sıkıntılı bır sene. 2015 den ber çalışma ortamları, iş ev işi arasındaki denge, sağlık sorun ön oplanda olmus olabilir. 5. eviniz çocuk evi Ay ve Uranus burada siz çok bağlısıınız evladınıza. Aşırı korumacı yaklaşımlar gösterebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızı ki Ay bunu ifade eder Akrep gibi aşırı koruyarak takıntı haline getirerek göstereblirsiniz. Ama yönteci gezeni Mars Kova burcunda bu bağlılıgı korumacılığı farklı sekillerde gösterior olabilirsiniz. Farklı uğrasılar hobilere yönelerek içinizdeki enerjiyi aktif şekilde gösterebilirsiniz. Arkadaş grupları açısından çevreniz çok geniş, sizde yemek eğlenmeyi seven birisiniz. Arkadaş çevresi gruplar icindeki bazı kadınlara dikkat edin sizin için kötü enerji yayıyor olabilirler.

doğuım saatimi bilmiyorum diğer bilgileri versem olmazmı

İyi akşamlar 07-06-1990 sabah 06.30 Lefkoşa/Kıbrıs ..banada bakarmısınız şimdiden teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim :))

Gündüz çalışıyor olmam ve eve geldiginde elektriklerin kesiliyor olması sebebiyle biraz birikti elimden geldiğince bakmaya çalışacagım sırayla.

Merhabaaa 04.02.1992 14.30 Mersin :)
Şimdiden çok teşekkür ederimm

Bir çok gezegenin Oğlak ve Kova gezegeninde yığılmış. Yükselenin Yengeç hassas çabucak kabuğuna saklanan bir kişisin. Yengeçler icin buyumeyen çocuk denilir fakat klasik bir Yengeç duygusallığı yok sende. Çünkü yönetici gezegeni Ay Kova burcunda. Sen farklı olmak olan yapıları kırmak değişmek ihtiyacı içerisindesin. Özgürlük kendi alanın konusunda kararlısın. Ay kişinin duygularını gösterir siz özgürlük içerisinde özellikle arkadaş çevresi gruplar içerisinde bulunmak istersiniz. Bir aileden ziyade sizin yeteneklerini takdir edecek, kendinizi ifade edeceğiniz özgürce hissettiginiz topluluk ihtiyacı daha yüksek. Bağlılık hissiniz haritanıza göre çok yok görünüyor. İnsanların duygusal sorunları vs sizin algı alanınız degil. İnsanlarla mesafeyi koruyabiliyorsunuz bu da insanlara bağlanmamanızı sağlıyor. Ama arkadaş çevreniz bulunduğunuz gruplar için yapamaycağınız fedakarlık yok. Güneş'iniz de Kova burcunda tabiki hem kendinizi hem duygularınızı rahatca gösterebileceğiniz değişik marjinal ortamlar ve bir baş kaldırı hali sizin sürekli haliniz diyebilirim. Kova burcunda Ay Güneş Satürn ve Merkür yer alıyor. Merkür düşünce sisteminiz konuşma iletişim becerenizinde Kova şeklinde marjinal farklı belki cabuk baskaldıran şeklinde olduguna işaret edebiliyor. Satürn ise sistem kurmakla ilgili siz hayatınızda doğdugunuz ortamdaki geleneksel yapıyı alıp onu farklı sekilde degiştirme gudusu içerisindesiniz. Bu konuyla ilgili özellikle uğraşacagınız dönem 29 yas evresi. 8. evinizde Kova burcunda bu yığılma size alım satım ortaklıklar baskasının parasını yönetme, ölüm ve ötesi ile ilgilenen meslekler, sürekli krizlerin yasandıgı veya anlık hareketlerin çok oldugu borsa tarzı işler uygun gibi. Siz ortaklıklardan para kazanma açısından aslında şanslısınız diyebilirim. Tabiki hic birşey size altın tepsi icinde sunulmayacak ama bu aalanda daha rahat ilerleyebileceğinizi dusunuyorum. 7. eviniz Oğlak Venüs Neptün Uranüs burada. Venüs kişinin beğenilerinin zevklerinin aşk ve para ile ilgili konularda tavırlarının nasıl oldugunu gösterir. Siz bir Venüs Oğlak olarak bu konularda oldukça gelenekselsiniz diyebilirim. Fakat Neptün ve Uranüs'ün de burda olması sizi yine de Venüs Oğlak o kadar geleneksel yapmasına izin vermeyecektir. 7. ilişkiler evlilik açık düşmanlarla ilgilidir. 7. ev Oğlak burcu olan bi kişiye normalde ya çok erken evlenip boşanma ya da geç evlilik ihtimalini söyleyebiliriz. Fakat sizin bu evde Uranüs sürekli değişkenlik enerjisi Neptünün bilinmezlik verişi evlilik işlerinde ani kararlar ani evlilikler veya sık partner değişimi ihtimalini verebilir. Neptün'ün bulunduğu evde yanılma aldanma vardır o yuzden sadece evlilik ilişki olarak degil tüm insanlarla olan ilişkin olarak bak seni aldatma kandırma gibi davranışlarla karsılaşabilecegini bil dikkatli ol. Aşk ilişkilerde bir erkeği aşırı idealize etme, karşına çıkan kişiyi dünya gözüyle değerlendir veya imkansızı isteme sonuçta gılmanlar cennette dünyaya inmedi. Makul beklentiler icinde ol derim.

Merhaba,
Ben de özelden yazıyorum bakabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…