Sırada sizin haritaya bakacağım. İstek veren kişileri bitirince kızınıza da bakarım. Zaten sizin haritadan da çocukla iligli yorumlar oluyor.Merhaba,
Beni de bir terapiyealır mısınız rica etsem?
09.03.1977 Ankara (Merkez) 11-13 arası tahmini :))
Bir de kızım için 05.01.2005 Ankara (Çankaya) 06:15
Sizi çok yoracağım ama..
özelden yazdım rica etsem bakarmısınız
Evlilik yaşı aslında çok bulunamıyor ama potansiyel olabilecek zamanlar söylenebilir. Mesela 7. evinden transit alan birine evlilik ya da ortaklık kurmak icin fırsatlar çıkacak diyebiliriz16.02.1995 01.30 İZMİR. Bakarsanız çok sevinirim. Ben kendim çok araştırdım ama pek anlamadım. Evlilik yaşıyla ilgili falan yorumda bulunabiliyor musunuz peki
Teşekkür ederim müsait olduğunuzda bakarsanız çok sevinirimEvlilik yaşı aslında çok bulunamıyor ama potansiyel olabilecek zamanlar söylenebilir. Mesela 7. evinden transit alan birine evlilik ya da ortaklık kurmak icin fırsatlar çıkacak diyebiliriz
Merhaba,
Beni de bir terapiyealır mısınız rica etsem?
09.03.1977 Ankara (Merkez) 11-13 arası tahmini :))
Bir de kızım için 05.01.2005 Ankara (Çankaya) 06:15
Sizi çok yoracağım ama..
Sırada size bakacağım.Merhabaaa 04.02.1992 14.30 Mersin :)
Şimdiden çok teşekkür ederimm
doğuım saatimi bilmiyorum diğer bilgileri versem olmazmıUzun süredir astrolojiye ilgiliyim ve bu konuda pek çok kaynaklardan bilgi edinmeye çalıştım. Burda ki üyelere elimden geldiği kadar yorum yapacağım. Tabii ki bir kişiye ait doğum haritası yorum 70 80 sayfada olabilir üc cümleyle hayatının özeti de yorumlanabilir yani bunun bir sınırı yok. Burada ben bakarken öncelikli olarak gezegenler arasındaki en temel açıları, önemli gezegenlerin bulundugu evdeki etkileri ve şu an olan yoğun etkili uranüs satürn pluto gezegen transitlerinin etkisine bakacağım. Varsa şu an sizi etkileyen özel bir sıkıntı onu belirtirseniz daha iyi olur ona göre harıtaya yoğunlaşmış olurum. Sağlığı kötü olan birine aşktan meşkten söz etmek çok anlamlı degil sonuçta. Bir de ilişki yorumu sormayın bireysel harita bakıyorum ilişki yorumu yani sinastri haritası yorumu yapabilecek arkadaşlar vardır eminim onlara sorarsanız daha verim elde edersiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Öncelikle doğum yeri(eğer alanı geniş bir ilde doğduysanız doğduğunuz ilçeyide belirtebilirsiniz benim haritada çünkü 1 derece farketti) doğum yıl ay gün ve saat bilgisini yazmanız. Doğum saati aralık olarak 1 2 saatlik tahmin payı olabilir sıkıntı olmaz soru sorarak netleştirmeye çalışırım. Doğum saati hic belli olmayanlar için başka bir yöntem deneyeceğim ama o alanla ilgili bilgim daha tam oturmadı. Fakat genel transitlerin etkisini en azından yazabilirim. Sevgiler :)
Güneş burcunuz Balık ve hem Merkür hem haritanın tepe noktası Mc ile kavuşmuş. Hayatınız da babanız ile oldukça iletişim kuvvetli bağlı bir ilişki kurmuşsunuz. Meslek kariyer seçiminizde kendinizi dış dünyada gösterme şeklinde baba faktörü veya erkek figürler önemli olmuş. İletişimiz derinden duyarlı fakat oldukça dalgınsınız. Kendi iç hayal dünyanıza kapılıp o bilinmeyen denizlerde kaybolmaya eğimlisiniz. Güneş/Merkür-Neptün karesi babanızı olduğu gibi algılamada bi problem olduguna işaret. Düşüncelerinizde ilizyon etkisinde gerçeklere çoğu zaman kapalı olabilir. Güneş-Neptün karelerinde ben genelde alerji tarzı hastalıklar oldugunu gördüm belki sizde de olmuş olabilir. Tabi bu haritanızda nispeten olumlu olmayan açılar ama olumlu pek çok güzel açı var . Yükselen Yengeç yönetici gezegeni Ay Akrep'te ve Güneş'iniz de zaten Balık özellikle haber verici rüyalar, doğru içsesler veya imajlar içe doğma sıklıkla sizde oluyordur fakat işte az öncesöyledigim Neptün kareleri size yanıltıcı etki verebiliyor. Sizin fal bakmanız icin kahve açmanıza gerek yok su yoğunluğu sizin hislerin kuvvetli oldugunu gösteriyor. Yükselen Yengeç insanı olarak. 2008-2010 süreci zorlu geçmiş olabilir aile ilgili durumlar yer değişikliği mesleki değişimler görünmüş bu dönemlerde. 2012 de sıkıntılı bır sene. 2015 den ber çalışma ortamları, iş ev işi arasındaki denge, sağlık sorun ön oplanda olmus olabilir. 5. eviniz çocuk evi Ay ve Uranus burada siz çok bağlısıınız evladınıza. Aşırı korumacı yaklaşımlar gösterebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızı ki Ay bunu ifade eder Akrep gibi aşırı koruyarak takıntı haline getirerek göstereblirsiniz. Ama yönteci gezeni Mars Kova burcunda bu bağlılıgı korumacılığı farklı sekillerde gösterior olabilirsiniz. Farklı uğrasılar hobilere yönelerek içinizdeki enerjiyi aktif şekilde gösterebilirsiniz. Arkadaş grupları açısından çevreniz çok geniş, sizde yemek eğlenmeyi seven birisiniz. Arkadaş çevresi gruplar icindeki bazı kadınlara dikkat edin sizin için kötü enerji yayıyor olabilirler.
Merhabaaa 04.02.1992 14.30 Mersin :)
Şimdiden çok teşekkür ederimm
Sizinkinde sıra özelden yazacağım.Özelden yazcam ..burdan yazabilirsin
Şimdi sizin haritaya bakacağım.Size özelden yazdım canim :)
Yüreğine sağlıkŞimdi sizin haritaya bakacağım.
Cok teşekkürlerŞimdi sizin haritaya bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?