Astsubay eşi olan var mı varsa yazabilir mi ??

Tuansk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
93
85
3
33
söyle özet geçim eşim babasıyla çalışıyordu zor gidiyor keseler ayrı olmuyor ve kayinbabamlara çok yakınız ...inanın yakın olmak ve aynı işte çalışmaları cok yıprattı bizi ..
Babası çok agresif sınırlı biri eşime çok kufrediyor bizde söyle düşündük askere gitsin orda astsubay olarak kalsın en azından uzak oluruz ve çocuğumuz uzak buyur ..
Aşırı derecede sığara içilen bir ortam var ve ailesinin ağzı çok bozuk onları ornek almasını asla istemem çocuk olduktan sonra ayrılması daha zor olacak
Evlerimiz ayrı ama işte ..
Nasıl bir meslek basvurduk astsubayliga alım var şu an büyük ihtimal girer artısi ve eksigiyle yazar mısınız (ayrıca doğu görevinde eş gidebiliyor mu yanında )

Doğunun neresi olduğuna bağlı eşiyle gitmesi yani gider ama sınır yerlerde olunca eşleri götürmüyorlar adamlar. Sıkıntılı bir meslek özellikle bu dönemde.

Suanki durumunuzdan iyi olacağı kesin, illaki artıları eksileri var.
Ama sizin durum yaz gelsin, yonca dikelim, biçelim konularını atlayarak seneye yoncayı kaça satacağını hesaplamak gibi olmuş.
Ordan uzaklaşmak istiyorsanız eşiniz başka yerde iş bulsun, hatta siz de çalışın. Bekleyerek olmaz bu isler

Ben şu an başka bir ilde iş buldum çalışıyorum eşim uzun dönem asker bizde askeriyede kalabilirse kalsın kalamazsa en azından aradan askerlik çıkar dedik en kotu ihtimalle başka bir ilde iş bulup çalışacak ..onu bizde anladık 1.5 sene oldu evleneli harekete geçmeden hiçbirşey olmuyor ..

Evli olanları ilçeye falan verirlerse gidersiniz neden gitmeyesiniz, biz de doğudayız terörün yoğun olduğu bi ilde.
Ayrıca Allah yardımcınız olsun ..bana diyorlar korkmuyor musun esin ölür falan benim annem öldü bir anda 1 ay önce şunu diyim ölüm kader işi nefesimiz zaten sayılı ondan korkum yok ister inan ister inanma rabbim hayırlı bir rızık versin bursa itibari hiç yok dusun eşim melek gibi bir adam babası bir küfür ediyor annesi her gün para istiyor falan dur desen kötü evlat oluyorsin versen sussan senin gönlün razi olmuyor bizde böyle bir çıkış yolu olsun dedik

Esin kacda gidip kacta geliyor mesela
EGM mensubu, asker değil tatlım. Evlilere ayrıcalık tanıyorlar mı, öncelikle onu araştırın.
Bizde ayrıcalık oluyor, şehir merkezine falan veriyorlar mümkün mertebe.

Ayy uzaklaşın oradan...
Tamam sıkıntı yaşanıyor ama buralar da vatan toprağı, sen ben gelmesek kim gelecek buralara? Allah korusun, nasip meselesi.
Kaderinde ne varsa yaşayacak, ölüm bulacak olursa her yerde bulur canınızı sıkmayın. 1 yıldır buradayız, buraya il demeye bin şahit gerek ama yapacak bi şey yok, mesleği kutsal, sevdikten sonra her şeyin üstesinden gelirsiniz allahın izniyle ♡

Eğer sınıra vs giderse ve tehlikeli bir yerse siz ilçede kalıyorsunuz o haftanın 2 günü eve geliyor arkadaşların dediği gibi ilçede olursanız ama beraber yaşarsınız nöbetler dışında normal saatlerde gelip gider

Aynen kuzum bir de benim annem yeni vefat etti inan nefret ettirdiler kendilerinden 2 ay annem hastanede yattı bir geçmiş olsun nasıl oldun dünür yok ..bayramlarda bile babamlara gidilmez ..ama kendilerine gelince anneler günü kutlanmali doğum günü kutlanmali sigara paralarına kadar verilmeli biz cocugumuza her turlu lafı sayarız ses cikartmamali ..benden altın alındı geri gelmedi falan söyle baktım bende biz keriz miyiz dedim eşim de öğle hiçbir degerimiz de yok inan köylü bir eltim var saf derler ama uyanık uzak oturuyor ondan kıymetlisi tok bende artık sesimi cikartiyorum eşimin ailesinin yanında degilim bayramda gittim sadece iş buldum başka bir ilde abim var onun yanındayım ..
İnan yoksa boşanma eşiğine getirecekler bizi
Eşimi yuvami seviyorum sorunumuz yok ailesi çok sorunlu bu sadece su an bizi etkiliyor yarin çocuğumu da etkiler kimi ornek alacak ?? Kufreden dedesini mi paragöz gibi davranan kaynanami mi çok bekledim mucadele ettim ama insanlar duzelmez bunu anladım duani esirgeme tesekkur ederim

Haftanın 2 günü bile olsa gelsin yeter en kotu ihtimali uzman erbaş biri var eşimin arkadaşı 3 ayda bir gidiyor ayrı ildeler falan öğle olmaz sanırım

Allah korusun sizi inşallah...

Bu arada askerler de iyi para kazanıyorlar diye biliyorum, paranızda hak iddia etmesinler, adam ateşin silahın altında çalışacak zaten, psikolojik olarak da belki yıpranacak, siz de uyanık olun o elti gibi, sizi kullanmalarına izin vermeyin.

Aslında uyanigimdir ama hep bir aile olmak için cabaladim şunu gördüm ki karsimdakiler insan değiller bende ona göre davranmaliyim
Esim gittiya evimin kirası 300 tl onu sonra işte yakıt parasını falan ailesine yukledim geliyorum arada harçlık kontör falan ..ihtiyacım olunca ariyorum millet şaşırdı zaten böyle yapınca o altın paralarını çıkarttım zaten boylelilikle ama guvenim asla kalmadı öğle diyim ..ne ekersen onu biçersin ben kötü bir gelin asla olmak istemem ama hakkımi da yedirtmem öğle:))

Uzaklaşmanız daha hayırlı, bence onlardan bi beklenti içine falan girmeyin, ama siz de kendinizi kullandırtmayın.
Hakkınızda hayırlısı olsun :)

eşim uzman çavuş şuan güneydoğuda küçük bir ildeyiz merkezde . zor meslek çok zor eşimin ekibi arefe günü 12 günlük göreve gittiler mesela bayramda yoklardı evden uzak kalacak eşim göreve başladığı ay 6 aylığına ırağa gitti 1 senede ancak döndü . hiç görüşemedik o süre boyunca. onun dışında ilk görev doğu olursa doğunun durumuna göre yani şehire göre yanına gidersiniz hayırlısı olsun sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…