- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.771
- 158
Kızı madem önemli niye ruh hastası manyak çocuk bir halıyı boyadı diye ortalığı yıkıyor eşinizin acilen bir psikoloğa gitmesi gerekiyorkızımı benden ayıramazsın öldürürüm seni diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızı madem önemli niye ruh hastası manyak çocuk bir halıyı boyadı diye ortalığı yıkıyor eşinizin acilen bir psikoloğa gitmesi gerekiyorkızımı benden ayıramazsın öldürürüm seni diyor
Sessiz kalmıyorum karşılık veriyorum aslnda ama eşimin kalp kırma laf söyleme noktasında dur noktası yoktur kalbi kırılır diye üzülmez şimdi araba bakıyorduk bir tane bulduk alma asamasindayiz bana teşekkür et expere soktum gittim konuştum diyor parayı ödeyen ben senelerdir oyalanan ben teşekkür edilen eşimSindirmeye çalışıyor sizi, sesinizi çıkartın, sessiz kalarak bir yere varamazsiniz. O nasıl istediği an istediği şeyi yapıyor laf söylüyor nasılsa ses çıkarmıyorsun, sonunda onun istediği oluyor. Oh valla ne ala..
O araba ve ev onun sayesinde diye birşey yok. Ortaktir herşey, bu lafların altında kalmayın asla. Çok kızıyorum böylelerine ve unutmayın insan cimriyse sevgisinde de cimridir. Bu sadece maddi olarak ölçülen birşey degil.
Sadce hali değil ki ev yeni eşya yeni olunca ilk başta krem renkli koltuğa oturtmuyordu kirlenir diye dokundurtmuyordu kapıyı hızlı kapatsin kızar çekmecelere dolaba makineye dokunsun kızar kircan diye sadece kızıma degil bana bile süpürge yaparken aman duvar kağıtlarına dikkat et aman kapıları cizdirme birinde yine 2 3 saat temizlik yaptım yoruldum kapının kenarı çizilmiş illa sen çizdin bunu diyo dikkat et hiç malın kıymeti de yok sizde bende bida elime süpürge almam al kendin süpür dedim. Tmam herkesin eşyası kıymetli biri yazmış başta yorumlarda niye zarar gelsin eşyaya diye de eşim böyle yaptığı için bende öyle bir öfke oluştu ki hersey yansa umrumda olmaz o derece yani bu kadar da olunmaz çünküKızı madem önemli niye ruh hastası manyak çocuk bir halıyı boyadı diye ortalığı yıkıyor eşinizin acilen bir psikoloğa gitmesi gerekiyor
Eşiniz psikopat narsist birisi benm eski şerefsizde böyleydi küfür şiddet hakaret hepsi vardı ve dozu gittikçe yükseliyordu önce evi dağıtmaya başlamıştı sonra bana yöneldi bırakın kurtulun zamanınıza yazık düzelmiyor böyleleri malesefEşimin artık gerçek bir narsist olduğunu düşünüyorum. Sürekli kavga etmekten yoruldum ama o yorulmuyor. En ufak şeylerden bile tartışma çıkarıyor o sırada ağzına geleni söylüyor asla kırılırım üzülürüm diye düşünmüyor bende artık dayanamıyorum bende ağzıma geleni söylüyorum 3 5 gün küs kalıyoruz sonra bişey olmamış gibi gelip yaklaşıyor benim de bişey olmamış gibi yaklaşmamı bekliyor. Ama artık ben bu kısır döngüden çok yoruldum. Kızım halıyı karalamis çocuğa birsuru laf söyledi kızdı. Ağladı diye yine kızdı. Bende dayanamadim eşime söyledim düzgün davran cocuga diye. Daha 3 yaşında çocuk yapar boyar niye kızıp duruyorsun dedim. Iste halıyı boyayan duvarına boyar siz hiç kıymet bilmiyorsunuz biz o eşyaları nasıl zorluklarla aldık başladı söylenmeye. Esim için eşyalar duvar kapı dolap o kadar değerli ki. Bende dedim senin için önemli olan eşya zaten benim yada kızının kalbinin kırılması önemli değil dedim. Bunlari msjda konuştuk böyle. Tabi akşam eve gelince yine kavga ben çocuğa kızıyom mu hiç mi laf soylenmicek iyi o zman arsız olsun dedi bende gitmeye kalktım neyse durdurdu beni. Biz 3 4 gün konuşmadık. Utanmadan dün msj atıyor evin kaskosu yapılacak kartın fotosunu at hala para istiyor bende atmam ben araba alcam dedim o zman bende yaptırmam dedi yaptırma dedim bende. Araba için çıkışta bankaya gidecektik kredi çekmeye 50 ben çekeyim 50 sen çek dedim iki ayrı bankayla ugrasmayalim zaten ikisini de ben ödicem dedim bide evin kredisi benim üstümde çünkü. Senin beni bırakıp gitmicen ne malum dedi çekmedi resmen. Biliyorum bizim aramızda sevgi yok zaten çıkar ilişkisi içindeyiz ama yine de çok zoruma gitti konuşmadım yine. Adam bu kadar şeyin üstüne hiçbir şey yok gibi konuşmaya çalışıyor benimle niye bana yakın davranmıyorsun diyor. Ne gidebiliyorum ne kaldığım yerde mutluyum adam resmen benle ev araba para için birlikte herseyi pazarlikla yapıyor. Buna rağmen hala benden yakınlık bekliyor iyice yoruldum sizlerle dertleşmek istedim.
Sen ve eşin biz kavramı hiç yokmu sizde. Siz hayatı benci yaşıyorsunuz ikinizde aynisiniz. Neden evli kalıp bu işkenceyi yaşıyorsunuz.Eşimin artık gerçek bir narsist olduğunu düşünüyorum. Sürekli kavga etmekten yoruldum ama o yorulmuyor. En ufak şeylerden bile tartışma çıkarıyor o sırada ağzına geleni söylüyor asla kırılırım üzülürüm diye düşünmüyor bende artık dayanamıyorum bende ağzıma geleni söylüyorum 3 5 gün küs kalıyoruz sonra bişey olmamış gibi gelip yaklaşıyor benim de bişey olmamış gibi yaklaşmamı bekliyor. Ama artık ben bu kısır döngüden çok yoruldum. Kızım halıyı karalamis çocuğa birsuru laf söyledi kızdı. Ağladı diye yine kızdı. Bende dayanamadim eşime söyledim düzgün davran cocuga diye. Daha 3 yaşında çocuk yapar boyar niye kızıp duruyorsun dedim. Iste halıyı boyayan duvarına boyar siz hiç kıymet bilmiyorsunuz biz o eşyaları nasıl zorluklarla aldık başladı söylenmeye. Esim için eşyalar duvar kapı dolap o kadar değerli ki. Bende dedim senin için önemli olan eşya zaten benim yada kızının kalbinin kırılması önemli değil dedim. Bunlari msjda konuştuk böyle. Tabi akşam eve gelince yine kavga ben çocuğa kızıyom mu hiç mi laf soylenmicek iyi o zman arsız olsun dedi bende gitmeye kalktım neyse durdurdu beni. Biz 3 4 gün konuşmadık. Utanmadan dün msj atıyor evin kaskosu yapılacak kartın fotosunu at hala para istiyor bende atmam ben araba alcam dedim o zman bende yaptırmam dedi yaptırma dedim bende. Araba için çıkışta bankaya gidecektik kredi çekmeye 50 ben çekeyim 50 sen çek dedim iki ayrı bankayla ugrasmayalim zaten ikisini de ben ödicem dedim bide evin kredisi benim üstümde çünkü. Senin beni bırakıp gitmicen ne malum dedi çekmedi resmen. Biliyorum bizim aramızda sevgi yok zaten çıkar ilişkisi içindeyiz ama yine de çok zoruma gitti konuşmadım yine. Adam bu kadar şeyin üstüne hiçbir şey yok gibi konuşmaya çalışıyor benimle niye bana yakın davranmıyorsun diyor. Ne gidebiliyorum ne kaldığım yerde mutluyum adam resmen benle ev araba para için birlikte herseyi pazarlikla yapıyor. Buna rağmen hala benden yakınlık bekliyor iyice yoruldum sizlerle dertleşmek istedim.
Esim hep bencil biriydi ben başta ben demedim ama baktım esim herseye ben diyor benim diyor bende 2 senedir ben demeye başladım. Aynı evde elbette ömür boyu küs kalamayız ama bazen öyle ağır konuşuyor sonra da bsey yok gibi davranıyor en azndan bir özür dilemesini bekliyorm çocuğum sürekli kapı duvar boyamiyor bir kere halıyı pastel boya ile boyamış zaten uyardık yani ama eşim bağırıp kızıyor hadi duvarı da boyarsa diye diyeSen ve eşin biz kavramı hiç yokmu sizde. Siz hayatı benci yaşıyorsunuz ikinizde aynisiniz. Neden evli kalıp bu işkenceyi yaşıyorsunuz.
Eşinin çocuğa bağırması kizmasi büyük tepki vermesi normal değil. Ama çocuğun evi duvarı kapıyı boyamasida normal değil.
3gun kuş kalıyoruz sonra eşim bana normal davranmaya başlıyor bendende aynısıni bekliyor diyorsunuz ama o evde yasayipta ne olmasını istiyorsunuz ki. Birinizden biri çekip gitmediği sürece o evde evli kalmaya devam edilecekse biyerden sonra barismakta normal yani.
Sey gibi bu hani kavga edince WhatsApptan engelledigim kocama akşama kapıyı açmaya gidiyorum videoları dönüyordu bir ara
Yapacak bişey yok ya düzelmeye çalışın yada bitirin. Heran biriniz çekip gidecekmiş gibi yaşamak birbirinizden mal kaçırmayı düşünmek çok kötü bir durum
Nasıl kurtuldunuz peki ne yaptınız hemen kabul etti mi eşiniz ayrılmayı ayrıldıktan sonra rahat bıraktı mı benim eşim ayrılmak istemiyor ayrılırsan öldürürüm yok kızımı ilk görüş gününde yurt dışına kaçırırım gibi tehditler ediyor ayrıldıktan sonra da hayatı daha da zehir eder diye korkuyorum düzelmeyecegini biliyorum ben adam edemem benim eşim kendinden başka kimseyi düşünmez ailesi de aynı babası da bencil annesi de hasta ruhlu biri zaten ailecek değişikler yaniOff boşandığım eşimi anlatmışsınız resmen. Bütün bunlar neden oluyor biliyor musunuz. Bu adamları hep hayatımızın merkezine koyuyoruz. Onlar mutlu olsun diye saçımızı süpürge ediyoruz. Ailelerin adam edemediğini biz adam etmeye çalışıyoruz. Ben belki eşimi adam ederdim ama ailesi ondan on kat daha fazla hastaydı. Bunun tek bir çözümü var boşanmak maalesef. Şuan halime şükrediyorum. Kavga yok gürültü yok, maaşımın muhasebesini tutan yok vs vs. En önemlisi çocuğum kavgasız gürültüsüz bir ortamda sevgiyle büyüyor. Size de tavsiye ederim.
Anlatamıyorum ki zaten yıkadım halıyı çıktı ben böyle diyom savununca anca şımart zaten sen çocuğu diyor büyüyünce arsız olcak o zman gör nasıl baş edeceksin diyor. Bu adamla zaten en çok zorlandığım konu çocuk yetiştirmek oldu çocuktan önce bu kadar değildi çocuktan sonra iyice garipleşti daha da çok her şeye karışmaya başladıEşiniz narsist değil aşırı cimri bir adam , en nefret ettiğim insan tipi insandansa mala değer veren insan , çocuğunuz büyüdükçe çocuğun da herseyine karisacak
Ben böyle bir adamla cocuk yetistirmezdim, çocuğuma acirdim herseyden önce, evinizde ne sevgi var ne huzur ne bir yuva mutluluğu ve böyle bir ortamda bir kız çocuğu yetişiyor, çocuğun geleceği de mahvolur
Ayrıca 2 yaş çocuk hali da boyar duvar da boyar masa da boyar , henüz laftan anlayacak yaşta değil, anlatırsınız boyamamasi gerektiğini, silinince çıkan boyalardan alırsınız ama bağırıp kızamazsın , 2 yaşında bebek henüz o
Nasıl kurtuldunuz peki ne yaptınız hemen kabul etti mi eşiniz ayrılmayı ayrıldıktan sonra rahat bıraktı mı benim eşim ayrılmak istemiyor ayrılırsan öldürürüm yok kızımı ilk görüş gününde yurt dışına kaçırırım gibi tehditler ediyor ayrıldıktan sonra da hayatı daha da zehir eder diye korkuyorum düzelmeyecegini biliyorum ben adam edemem benim eşim kendinden başka kimseyi düşünmez ailesi de aynı babası da bencil annesi de hasta ruhlu biri zaten ailecek değişikler yani
Anlatamıyorum ki zaten yıkadım halıyı çıktı ben böyle diyom savununca anca şımart zaten sen çocuğu diyor büyüyünce arsız olcak o zman gör nasıl baş edeceksin diyor. Bu adamla zaten en çok zorlandığım konu çocuk yetiştirmek oldu çocuktan önce bu kadar değildi çocuktan sonra iyice garipleşti daha da çok her şeye karışmaya başladı
Ne yapicam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ayrılsam bile eşim peşimi bırakmaz zarar verir diye korkuyorum. Nasıl gidicem eşyalarımı birikimimi herseyimi eşime bırakmak istemiyorum. Evin kredisini ödüyorum elimde birikmiş biseyim yok yani ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum destek olan kimsem de yok
Her kavgada boşanma konusu dile getirildiği için galiba bu fikre alıştı bilinçaltında. Cirkeflesir diye çok korkardım ama o kadar kolay olduki. Allah yardımcınız olsun. Ama şunu da hatırlatmak isterim. Bosandiktan sonra bir süre neden bu adama ve ailesine onca zaman katlandim diye ara ara üzülüyorum. Sizin de başınıza gelebilir yavaş yavaş geçiyor sonra...Nasıl kurtuldunuz peki ne yaptınız hemen kabul etti mi eşiniz ayrılmayı ayrıldıktan sonra rahat bıraktı mı benim eşim ayrılmak istemiyor ayrılırsan öldürürüm yok kızımı ilk görüş gününde yurt dışına kaçırırım gibi tehditler ediyor ayrıldıktan sonra da hayatı daha da zehir eder diye korkuyorum düzelmeyecegini biliyorum ben adam edemem benim eşim kendinden başka kimseyi düşünmez ailesi de aynı babası da bencil annesi de hasta ruhlu biri zaten ailecek değişikler yani
Bakıyorum da hayatlar aynı oyuncular farklı sadece, hepimiz benzer şeyleri yaşamışız. Bana da çocuktan sonra ağır gelmeye başlamıştı. Sanki adamın annesiydim. Annesi ise karısıymış gibi nazlanmaya başlamıştı. Off çok berbat günlerdi yaa...Çünkü eskiden tüm ilgi alanın eşindi, onu çocuk gibi pışpışlıyordun değilmi ben gibi?
Çocuktan sonra tüm ilgin çocuğa kaldı, bu herifler çocuklarını bile kıskanacak kadar manyak!
Bakıyorum da hayatlar aynı oyuncular farklı sadece, hepimiz benzer şeyleri yaşamışız. Bana da çocuktan sonra ağır gelmeye başlamıştı. Sanki adamın annesiydim. Annesi ise karısıymış gibi nazlanmaya başlamıştı. Off çok berbat günlerdi yaa...
Siz neden küçük çocuğunuz varken hem ev hem araba kredisine giriyorsunuz ki.Cok istiyorsa kendisi alsın.Eşimin artık gerçek bir narsist olduğunu düşünüyorum. Sürekli kavga etmekten yoruldum ama o yorulmuyor. En ufak şeylerden bile tartışma çıkarıyor o sırada ağzına geleni söylüyor asla kırılırım üzülürüm diye düşünmüyor bende artık dayanamıyorum bende ağzıma geleni söylüyorum 3 5 gün küs kalıyoruz sonra bişey olmamış gibi gelip yaklaşıyor benim de bişey olmamış gibi yaklaşmamı bekliyor. Ama artık ben bu kısır döngüden çok yoruldum. Kızım halıyı karalamis çocuğa birsuru laf söyledi kızdı. Ağladı diye yine kızdı. Bende dayanamadim eşime söyledim düzgün davran cocuga diye. Daha 3 yaşında çocuk yapar boyar niye kızıp duruyorsun dedim. Iste halıyı boyayan duvarına boyar siz hiç kıymet bilmiyorsunuz biz o eşyaları nasıl zorluklarla aldık başladı söylenmeye. Esim için eşyalar duvar kapı dolap o kadar değerli ki. Bende dedim senin için önemli olan eşya zaten benim yada kızının kalbinin kırılması önemli değil dedim. Bunlari msjda konuştuk böyle. Tabi akşam eve gelince yine kavga ben çocuğa kızıyom mu hiç mi laf soylenmicek iyi o zman arsız olsun dedi bende gitmeye kalktım neyse durdurdu beni. Biz 3 4 gün konuşmadık. Utanmadan dün msj atıyor evin kaskosu yapılacak kartın fotosunu at hala para istiyor bende atmam ben araba alcam dedim o zman bende yaptırmam dedi yaptırma dedim bende. Araba için çıkışta bankaya gidecektik kredi çekmeye 50 ben çekeyim 50 sen çek dedim iki ayrı bankayla ugrasmayalim zaten ikisini de ben ödicem dedim bide evin kredisi benim üstümde çünkü. Senin beni bırakıp gitmicen ne malum dedi çekmedi resmen. Biliyorum bizim aramızda sevgi yok zaten çıkar ilişkisi içindeyiz ama yine de çok zoruma gitti konuşmadım yine. Adam bu kadar şeyin üstüne hiçbir şey yok gibi konuşmaya çalışıyor benimle niye bana yakın davranmıyorsun diyor. Ne gidebiliyorum ne kaldığım yerde mutluyum adam resmen benle ev araba para için birlikte herseyi pazarlikla yapıyor. Buna rağmen hala benden yakınlık bekliyor iyice yoruldum sizlerle dertleşmek istedim.