Astsubay sevgilim suriyeye gidiyor

Ben bilmiyorum valla ayrıca da kaydırma birlik düye birşey mi varmış jandarmada
Onu bilmiyorum pek hakim dğlm kaydırma birliğine ama isteyen gönüllü olarak gidebiliyor. Dediğim gibi şaka bile yapmıştı bana. Hatta diyarbakır da komando olarak görev yapan başka bir arkadaşı da suriyeye kısa süreliğine gitmişti

Onu bilmiyorum pek hakim dğlm kaydırma birliğine ama isteyen gönüllü olarak gidebiliyor.
Para için gidiliyordur belki de öyle kaydırma birlik çıktı vs saçmaladı iyice tayin mayısta belli oldu aylardan ağustos ne kaydırma birliği vs

Para için gidiliyordur belki de öyle kaydırma birlik çıktı vs saçmaladı iyice tayin mayısta belli oldu aylardan ağustos ne kaydırma birliği vs
Zaten çoğu para için gidiyor zorunlu gönderme var mıdır bilemiyorum. Gönüllü olarak gitti saydıklarım

Benim eşim 1 sene ırakta 1 sene surşyede 1 sene de Irak sınırında Hakkari de görev yaptı niye ayrılmadık acaba 🤣

Sevgilim jandarma astsubay ve yaşlarımız 23-24. Önümüzdeki ay suriyeye gideceğini söyledi ve ilişkimizin devam edemeyeceğini söylüyor. Kendisinin moralinin bozuk olduğunu benim yanımdan gideceğini Türkiyede bile olmayacağını söyledi. Benim bekleyemeyeceğimi mi düşünüyor bilmiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum ve nereye giderse gitsin beklerim. Kafasının karışık olduğunu ne düşüneceğini bilmediğini söyledi. Biliyorum seven insan ayrılmaz gitse bile bekler diyeceksiniz. Sizin başınıza da böyle şeyler geldi mi, anlatır mısınız
Aldatıyor ya da sizden ayrılmak istiyor sevmiyor yani

Jandarma ve pöh yurt dışına gider ama operasyona değil temizlenen bölgeyi korumak için. Özel harekat gibi birimlerin içinde olması lazım tabi yeni astsubay olmuş adamı göndermezler.

jandarma ve polise de yurt dısı görevi evet çıkıyor ama erteletme sansları var ve bir yerde belirli bir süre kaldıktan sonra yurt dışı görevi çıkabiliyor yani herkese de çıkmıyor. çoğu koştur koştur gitmek istiyor valla parası iyi diye ama sizin manita bu kadar derbeder olduysa keske erteletseydi 😂pubg suriyedeki askerlerle dolu üzülme görüsürsünüz 😂😂

Sevgilisi yalan söylemiş olabilir o başka konu ama mesela batıda jandarma olarak görev yapan biri doğuya tayin çıktığında komando olarak atayabiliyorlar. Ve ya suriye butonu ayrı var batıda jandarma olarak görev yapan biri suriye butonuna basıp gidebiliyor.
Kendisi şuan batıda, kaydırma birliğine çıktığını söyledi suriyeye

Sevgilim jandarma astsubay ve yaşlarımız 23-24. Önümüzdeki ay suriyeye gideceğini söyledi ve ilişkimizin devam edemeyeceğini söylüyor. Kendisinin moralinin bozuk olduğunu benim yanımdan gideceğini Türkiyede bile olmayacağını söyledi. Benim bekleyemeyeceğimi mi düşünüyor bilmiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum ve nereye giderse gitsin beklerim. Kafasının karışık olduğunu ne düşüneceğini bilmediğini söyledi. Biliyorum seven insan ayrılmaz gitse bile bekler diyeceksiniz. Sizin başınıza da böyle şeyler geldi mi, anlatır mısınız
Başkasını bulmuş 3 vakte kadar nişanlanacak😁

Ayrılmak için uydurmuş biseyler ...

Back
X