Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gidiyor şahsen tanıdıklarım var :)Jandarma suriyeye gidiyor mu ya ? Bana yalan geldi kusura bakmasın![]()
Bebişim bariz yalan söylemiş sana bende asker eşiyim eşimle sevgiliyken adam Suriye’ye de gitti ırağa da gitti araya mesafe giriyor diye daha çok bağlandı bana onu hatırlatacak hediyeler alırdı uzun uzun msjlar atardı bi şekilde uzakta olsa sevdiğini hissettirirdi ve şimdi evliyiz hepsini geçtim jandarma yurt içinde çalışır yurt dışı görevine karakuvveti personeli gider boşver o adamı sen yoluna daha sağlam karakterli sevdiğini yarı yolda bırakmayan biriyle devam et onun saydıkları kuru bahaneSevgilim jandarma astsubay ve yaşlarımız 23-24. Önümüzdeki ay suriyeye gideceğini söyledi ve ilişkimizin devam edemeyeceğini söylüyor. Kendisinin moralinin bozuk olduğunu benim yanımdan gideceğini Türkiyede bile olmayacağını söyledi. Benim bekleyemeyeceğimi mi düşünüyor bilmiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum ve nereye giderse gitsin beklerim. Kafasının karışık olduğunu ne düşüneceğini bilmediğini söyledi. Biliyorum seven insan ayrılmaz gitse bile bekler diyeceksiniz. Sizin başınıza da böyle şeyler geldi mi, anlatır mısınız
İşte sorun orda. Kaydırma birliği nereye kayıyor önemli olan o.Kendisi şuan batıda, kaydırma birliğine çıktığını söyledi suriyeye
Hayr neden gidemesin eşim Yunanistanta çalıştı Suriye'ye gittiHayır aslında biraz mantık yürütse jandarmanın yurt dışına gitmeyeceğini bilir kaldı ki böyle bir şey yok yani barizzzzzz seni istemiyor ayrılmak istiyor işte![]()
Eskiden olmasın o? Jandarma artık TSK’ya bağlı değil. İç işleri bakanlığı personeli hepsi.Eşimin astsubay arkadaşı asayiş jandarma olmalasına rağmen nişanlı olup 6 ay suriyeye gitmişti döner dönmez evlenmişti![]()
Doğrusunu söyleyince de beğenmedim ifadesini basıyor bazılarıUluslararası İlişkiler sitesinde böyle bir ibare var,
Yani demek ki gidebiliyormuş. Biraz araştırma yeterli.
- Jandarma Genel Komutanlığı personeli yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da kendisine tevdi edilen görevleri ifa etmektedir. Halen (51) ülkede (53) İçişleri Müşaviri, (15) farklı ülkede (30) temsilcilikte, (75) Misyon Koruma personeli görev yapmaktadır.
- J.Gn.K.lığı, dünyanın değişik bölgelerinde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve bölgesel barışın yeniden tesisi maksadıyla; BM, AB ve NATO bünyesinde icra edilen Barışı Destekleme ve Koruma (BDK) Harekatına katılım sağlamaktadır.
Bu konu özelinde ise nasıl bir ruh halinde sevgiliniz bilemedim. Belki kendince sizi korumaya çalışıyordur. Ama bence böylesi sizin için daha iyi. Unutun ve önünüze bakın.
Hayr benim eşim daha 1 sene önce geldi Yunanistan'dnEskiden olmasın o? Jandarma artık TSK’ya bağlı değil. İç işleri bakanlığı personeli hepsi.
Sevgilim jandarma astsubay ve yaşlarımız 23-24. Önümüzdeki ay suriyeye gideceğini söyledi ve ilişkimizin devam edemeyeceğini söylüyor. Kendisinin moralinin bozuk olduğunu benim yanımdan gideceğini Türkiyede bile olmayacağını söyledi. Benim bekleyemeyeceğimi mi düşünüyor bilmiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum ve nereye giderse gitsin beklerim. Kafasının karışık olduğunu ne düşüneceğini bilmediğini söyledi. Biliyorum seven insan ayrılmaz gitse bile bekler diyeceksiniz. Sizin başınıza da böyle şeyler geldi mi, anlatır mısınız
birliğin adı çok şüpheliKaydırma birliğine çıktığını söyledi
Aynen .yoluna bak ,bahane etmişBaşka birini bulmuş
Tinder'dan kaydırma olmasın o?Kaydırma birliğine çıktığını söyledi
jandarma iç işlerine bağlandı hala gidebiliyorlarmı?Doğrusunu söyleyince de beğenmedim ifadesini basıyor bazıları