Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

kızlaar neler yediniz bugünn ? ben 7 gibi domates peynir ve biberden oluşan salatamı yedim ve o kadar :/ bu saatlerde hiç aç olmuyorum sonra gece acıkıyorum :44:

sağol mukayese
bugun döndüm aranıza öğlen ekmeksiz yemek yedim. eşimede artık bana kepek ekmeği almasını soyledim. çunku her akşam sıcak ekmek alıyo ve ben dayanamıyorum:41:

evlendıkten sonra ıs hayatına devam mıı??

kızlaar neler yediniz bugünn ? ben 7 gibi domates peynir ve biberden oluşan salatamı yedim ve o kadar :/ bu saatlerde hiç aç olmuyorum sonra gece acıkıyorum :44:

ben sabah dukan ekmek arası hındı fume ve 1 bardak sekersiz cay
öğlen ıkı adet tavuk goğus ızgara ve 1 kase yoğurt
ara şekersiz tukrk kahvesı
ara 1 bardak ayran içtim
akşamada hamsı ızgara var..

3 lt suyumda bıttı bu arada..

ha unutmadan ac kalmakla zayıflayamazsın metebolızmanı hareketlı tutman ıcın az ve sık yemelısın fıstık..

Son düzenleme:
evlendıkten sonra ıs hayatına devam mıı??

ben sabah dukan ekmek arası hındı fume ve 1 bardak sekerıs cay
öğlen ıkı adet tavuk goğus ızgara ve 1 kase yoğurt
ara şekersi tukrl kahvesı
ara 1 bardak ayran içtim
akşamada hamsı ızgara var..

3 lt suyumda bıttı bu arada..

ha unutmadan ac kalmakla zayıflayamazsın metebolızmanı hareketlı tutman ıcın az ve sık yemelısın fıstık..

evet böyle olunca geri alıyorum zaten :17: 3 litre suyu içebilmen çok güzel yarın düzenli bi şekilde başlıcam su içmeye ..

evet canım dün işe başladım tekrar. Hayat bize neler getirir bilinmez o yuzden işimi bırakmayı hiç düşünmüyorum tabı şartlar nasıl gelişir bilemem hayırlısı bakalım

yaklaşık 10 yıldır hukuk burosundayım hem dava takıp hemde icra işleri haciz vs onlarla uğraşıyorum adliyedeyiz genelde

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim:16:

:1: zannetmıyorum canım sor sor:1:
%50 tanıdık cıkma ıhtımalın var sormaaammm..

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim:16:

tebrık edıyorum senıı... :46::46::46: devam devamm 48 olana kadar devamm..

zannetmıyorum canım bence tanıdık değiliz rahat ol:1:
kızlar bugunden ıtıbaren kepek ekmeğine tekrar başlıyorum:ssz: yediklerimi tekrar kısmayada:ssz:

Back
X