Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

asyaaa maşallah yaa hızla eriyosun:nazar: allah nazardan saklasın, kilo almam aşktan değil guatrdanmış zayıflamak için çok övülen bi dahiliyeciye gittim gizli guatr olduğunu ömür boyu aç gezsem bile tedavi olmazsa zayıflayamayacağımı söledi hatta diyet programına almak için fazla kilom olmadığını da söledi ama ben biraz mızıklanınca kabul etti 80 kilonun altındakileri diyetisyene yönlendiriyo kendisi bakmıyodu neyse bi kitapçık verdi örnek liste var liste üzeerinden ne yapmam gerektiğini anlattı 2 hafta sonrasına kontrole çağırdı ilacımla birlikte diyetime başlıyorum yarın kilom 65 yağ oranım %35sonucu merak ediyyorum

dukanı da sordum fransız yemek düzenine göre başarılı bi diyet ama bize uygulandığında yanlışlarla dolu yapı olarak türkler yulafa ete alışkın değil bi egelide başarı sağlamaz bu diyet dedi bana verdiği liste benim gün içinde yediğimin 2,5 katı kadar:D
gecmıs olsun canım. doktorun bırıde bana gızlı guatrn var dedı. bı ılaç verdı ve ben cok dıkkate almadım. recetenın tarıhı gectı dıye aıle hekımıne gıttım. bana dedıkı bu ılacı ıcecek olan kısının zayıf olması gerek sense tamtersı kılolusun ben yazmamm bu ılacı dedı. bende bıdaha baska bır dahılıyeyeye gıttım anlattım benden tekrar tahlıl ıstedı ve guatırım falan olmadıgını ogrendım. herseyım normalmıs. dedı bana tek yapman gereken boğazını tutman. dıyetısyen takvıyesıde alabılırsın ama hersey senın elınde dedı. sonrada buraya yazdım derken dukanı buldu sımdı burdayım...

aramıza hoşheldin fadime . gayet guzel vermişisn inş devamıda gelir
mukayese geçmiş olsun cnm tedavinle birlikte dahada aşağılara inersin inş. zaten fazla bi kilon kalmadı artık
asya deniz sen dukana devame diyorsun sanırım valla ne diyeyım helal olsun
bana gelince....
iki haftada tartılan ben artık hergun tartılmaya başladım:1: birgun 65.1 birgun 66.5 anlamadım gitti 65-66 arası dolaşıyorum anlayacağınız. tabi aç karnına:1:
göğüslerim küçüldü gitti basenlerim hala yerinde:43:

sağol canım tesekkur ederım. basenlerın ırsi olabılırmı.??

çok sabısız ve çabuk pes eden biriyim irade desen o gibi 80 olmaya razıyım
bu 3 diyetisyen degiştirmem ama şimdiki dr bana liste verdi nasıl beslencegini seminerde söyledi ama ben tam uymuyorum ramazandan sonra inşallah devam ederim kurban bayramına kadar 85 olurum

bende 80 olsam ahhh ahh..:31::31:

nerelerdesın sen yaaaa. kimsecikler uğramaz oldu buralara:52::52::52:

misafirim vardı 1 saatlik yoldan gelen görümcem 10 gündür hayatı zindan etti bana verdigim kiloları geri aldım stresliydim habire yedim nihayet dün gitti ama onun bebegin sesi halen kullagımın içinde sanki
alt katımda başka yengesi varken 10 gün bizden çıkmadı
kurban bayramında inşallah bir engel çıkarda gelmez gelip 2, 3 gün kalıp gitse bişe demem ama 10 gün çok fazla geldi bana
yarın tam diyet listeme uymayı planlıyorum
bu gün ikizleri okula kayıt için gittim daha yeni geldim

misafirim vardı 1 saatlik yoldan gelen görümcem 10 gündür hayatı zindan etti bana verdigim kiloları geri aldım stresliydim habire yedim nihayet dün gitti ama onun bebegin sesi halen kullagımın içinde sanki
alt katımda başka yengesi varken 10 gün bizden çıkmadı
kurban bayramında inşallah bir engel çıkarda gelmez gelip 2, 3 gün kalıp gitse bişe demem ama 10 gün çok fazla geldi bana
yarın tam diyet listeme uymayı planlıyorum
bu gün ikizleri okula kayıt için gittim daha yeni geldim

Herkesın yemeye ıten farklı faktörler var. Senınkıde görümcen olmuş. Kendıne güzel yemekler yaptın oda yemeklerı görünce hep sendemı kaldı yoksa. Insan sevdıgınde cok kalır yanı ben olsam sevdıgımde kalırdım. Memnun etmıssınkı kalmış okadar. Neyse ıkızlerının okuluda hayırlı olsun bakalım. Hadı basla dıyetıne. Bızede yaz gelısmelerı hep beraber takıp edelım..

slm kızlar sporumu yapıp duşumu aldım şimdi çaysız kahvaltımı yapıp arada yazı yazıyorum
şekeri kesmem için çaydan vazgeçtim ama hiç çaysız kahvaltı güzel olmuyor alışırım inşallah
sahanın içinde biriyle tartıştım kadınlara özel yerde erkegin karısıyla yürüyüş yaptıgını görünce rahatsız oldugumu söyledim kadın cazgır çıktı bagırdı burdan eşimi çıkaramasın dedi bende eşinin buraya girmesinin yasak oldugunu defalarca söyledigime ragmen kadın anlamadı.bende şikayet edicegimi söyledim kadın istersen başbakana şikayet et dedi ben çıkmam .ama şikayet ettim 2 dakkika sonra kadın kocasını aldı tıpış tıpış çıktı

slm kızlar sporumu yapıp duşumu aldım şimdi çaysız kahvaltımı yapıp arada yazı yazıyorum
şekeri kesmem için çaydan vazgeçtim ama hiç çaysız kahvaltı güzel olmuyor alışırım inşallah
sahanın içinde biriyle tartıştım kadınlara özel yerde erkegin karısıyla yürüyüş yaptıgını görünce rahatsız oldugumu söyledim kadın cazgır çıktı bagırdı burdan eşimi çıkaramasın dedi bende eşinin buraya girmesinin yasak oldugunu defalarca söyledigime ragmen kadın anlamadı.bende şikayet edicegimi söyledim kadın istersen başbakana şikayet et dedi ben çıkmam .ama şikayet ettim 2 dakkika sonra kadın kocasını aldı tıpış tıpış çıktı

sekersız cay oncelerı ıcemzdım zor alıstım ama sımdı yanlıslıkla sekerlı cay ıcsem öğğğğ oluyorum. sende bız sure sabret alısırsın ve sekersızı daha guzel gelır. ohh sahada yağlarla bırlıkte streste atmıssın ne guzel. delımı bu kadın kadınların ıcıne erkegını sokuyor. benım esım olsa baglasam durmaz. kendı gelmez. oda cıkarmam dıye bagırıyormus alem bunlar yaa:9::9:

şekerim ankaraya gidince netim yoktu.giremedim.şimdi bütlere geldim internetten yararlanıyorum artıkım:))

ha yanı but bıtınce gıtcen yıne. terketcen bızı:50::50:

bugünkü menüm
sabah 1 b yeşil çay spordayken içtigim su1 lt
kahvaltı peynir,h yumurta ,domates,salatalık ,2 süs biberi ,2 dilim ekmek 8 tane üzüm
ara 1 avuç üzüm
fıtnessteyken 1 lt su içtim
eve gelince 1 kornet dondurma
akşam yemegini 17 de yedim salata ,tavuk haşlama,1 kase yogurt,8 acı biber turşusu 2 dilim t b ekmegi
500 ml su birazdan yeşil çay içicem

bugünkü menüm
sabah 1 b yeşil çay spordayken içtigim su1 lt
kahvaltı peynir,h yumurta ,domates,salatalık ,2 süs biberi ,2 dilim ekmek 8 tane üzüm
ara 1 avuç üzüm
fıtnessteyken 1 lt su içtim
eve gelince 1 kornet dondurma
akşam yemegini 17 de yedim salata ,tavuk haşlama,1 kase yogurt,8 acı biber turşusu 2 dilim t b ekmegi
500 ml su birazdan yeşil çay içicem

hersey ıyı guzelde dondurma neyın nesı. spor yaptım dıye yenırmı dondurma :20::20: e ne oldu sımdı verdım hemende aldım.

bıde bence uzum yeme. ılla meyva yıyceksen daha cok eksı meyvalardan ye. uzumde sekerın alası var. e sekerde baslı basına kılo demk..

bana baksanıza siz şu birlikteliği bozmasak bozduksa bile hemen toparlasak nolurduuuuuu:D
ben saldım saldım 66 oldum baktım bunun sonu yok yeniden diyetime döndüm diyetisyen eşliğinde devam:D hadi siz de toplanın artık beyzaaaaaaaaaa:D:D

bana baksanıza siz şu birlikteliği bozmasak bozduksa bile hemen toparlasak nolurduuuuuu:D
ben saldım saldım 66 oldum baktım bunun sonu yok yeniden diyetime döndüm diyetisyen eşliğinde devam:D hadi siz de toplanın artık beyzaaaaaaaaaa:D:D

bebeeeeeeğiiiiiiimmmm :1: işittim sesini hemen geldiiim :9: bende bi adapte olamıyorum valla kilomda öyle duruyo saçımda neremle uğraşacağımı bilemedim..sınavların gerginliği bi yandan bunaldııımm :))) ama protein diyetine başlıyorumm son 1 sınavım kaldı bugün başlıyorum diyete malum pazartesi hahahha:1::1::1:

bebeeeeeeğiiiiiiimmmm :1: işittim sesini hemen geldiiim :9: bende bi adapte olamıyorum valla kilomda öyle duruyo saçımda neremle uğraşacağımı bilemedim..sınavların gerginliği bi yandan bunaldııımm :))) ama protein diyetine başlıyorumm son 1 sınavım kaldı bugün başlıyorum diyete malum pazartesi hahahha:1::1::1:

protein derken dukan mı yoksa dukan neyim anlamam kafama göre protein yicem mi diyosun:D:D

Back
X