- Konu Sahibi mavikelime
kızlar konyada tanıdık varmı oraya taşıncaz hiç bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar konyada tanıdık varmı oraya taşıncaz hiç bilmiyorum
eşime ordan teklif geldiseyyah gibi geziyoruz biz. antalayadayım suan ve istanbuldanda buraya 2 sene once geldik. napalım ekmek parası
çok tatlıdır beyzaaa sana anlatamam yersin onu onsuz yatamam. gece yatıryoruz beraber al ayağımı tutu diyo :) sabahta kalkmış bize kızıyo ki ben bebekmiyim neden size yatıyrum bundan snra yatağımda yatacam
sakız çiğnemekten cenem kas yaptı. ağzımla bi treni cekerim :)
eşime ordan teklif geldiseyyah gibi geziyoruz biz. antalayadayım suan ve istanbuldanda buraya 2 sene once geldik. napalım ekmek parası
hayırlı olsun canım. bizede gelsede gitsek kurtulsak şurdan..
şimdi sen bilmezsin hamilelikten dolayı azımda kötu tat oluyo o yuzden ciğniyorum ama vallahi kas yaptım.
yaw kızlar nerdensiniz bu arada varmı sakıncası. iaminnnn
aslında ben ankara kızılcahamam lıyım kastamonuda okuyorum:))annemlerde sağolsunlar yalnız bırakmıyo beni hep beraber okuyoruz burda:)))
en iyisini yapmışlar bnede bi kız annesi olarak aynı şeyleri şimdiden düşünüyorum. annenler muge anlı isliyodur kesin
bu arada ara öğünüm sütümüde içtim
benden baska neden kimse ne yedıgını ıctıgını yazmıyooooorrrrrrrrrr....![]()
hahahaha ayneeen mügeyi izliyorlarbilgisayar programcıığı okuyorum burda merkezdeyim bende :)))
bende izliyorumda ondan dedim orda cok gösteriyolar univ. kızların ölumu kayboluşu o yuzden soyledim. korku başladı ailelerde bende şimdiden başladı.