- Konu Sahibi mavikelime
bend sabah kahvaltımda:zeytin peynir domates ve yumurta 2 dilim kepek ekmeği 1 fincan açık çay içtim..ara öğün yapamıyorum niyeyse:)) öğlende 1 dilim yağsız peynir ile yapılmış börek ve yanında ayranla beraber yedim..akşamda eve geldim lahana sarması yedim bir tabak yannda ayranla birazdanda leblebili ara öğün yapmayı düşünüyorum:)şuan çay sefasndayımm:):):)

bi daha çiğköfte falan yok
 bi daha çiğköfte falan yok  bugün gene normalden az yaptığım o sevimli kahvaltımı yaptım :) ara öğün falan yok malesef. saat 5 te de tavuk ve salata yedim. bunları dışarda yedim. eve geldim bi de yol uzun yolda da yarısı gitmiştir haha :)))
 bugün gene normalden az yaptığım o sevimli kahvaltımı yaptım :) ara öğün falan yok malesef. saat 5 te de tavuk ve salata yedim. bunları dışarda yedim. eve geldim bi de yol uzun yolda da yarısı gitmiştir haha :))) 

sönüyor bütün isteğin. ama öyle bir deynek yok canım kendine gel ve devam et. beyaz çikolatalı brownide bidaha yemeeeee
 sönüyor bütün isteğin. ama öyle bir deynek yok canım kendine gel ve devam et. beyaz çikolatalı brownide bidaha yemeeeee

)
)