• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

peliiiin bende başlıyorum bu diyete:)))

sabah sütlü kahve içtim kahvaltımı onunla yaptımm:)) şimdide öğle yemeğine salata yaptım kendime bol limonluuu onu yiyorum daha sonrasında çıkıp bankaya kadar yürüycem bakalımm:))) asya_deniz çarşambaya kalmaz 99 olursun sen şekerimm:)))

geçmiş olsun tatlımm inş.daha ilerlemez ateşii:( kilon için ben sevindim valla bende bugün 95.700 ü gördüm ama kesinlik yok tabisiii:))

beyzaaaa :D giremedim bayadır ve ben başlamadım o diyete birden çok kilo verirsem kötü olurum diye korktum :44: ayrıca salatada varmış yağ,tuz falan ben neden yok yazdım bilmiyorum o kadar çıkarmışım ki hayatımdan bunları görmüyorum bile düşün :D nasıl gidiyo diyetin ne durumdasın ?

ay kimse bana inanmamış yaaaaa:26:
umutsuz vaka Sibel bildiriyor dün hiç kaçamağı olmadıı:72:
bu arada geçmiş olsun asya deniz nasıl şimdi oğluşun

beyzaaaa :D giremedim bayadır ve ben başlamadım o diyete birden çok kilo verirsem kötü olurum diye korktum :44: ayrıca salatada varmış yağ,tuz falan ben neden yok yazdım bilmiyorum o kadar çıkarmışım ki hayatımdan bunları görmüyorum bile düşün :D nasıl gidiyo diyetin ne durumdasın ?

ayy yapıyorum ben ve 95.500 ü gördüm bile şekerim devm edicem bakalım :)))çok sevindirik oldum kııız iyiki gösterdin şu topiği :9::9:

maşşallahhh tüüütüü tüüü:nazar::nazar::nazar: ayrı bı şevk gelmiş bakıyorum da allah bozmasın canım:)

sorma yaa okulda arkadaşlar dün hayret etti sen nasıl durabiliyorsun böyle sadece yoğurtla diyor ama acıkmıyorum tokluğumu hissediyorum ve kilocukların gidiceğini bildiğimden çok motive ettim kendimi oohhh :1::1: boyoz yiyenlere gelsinnn :9::9::9:

sorma yaa okulda arkadaşlar dün hayret etti sen nasıl durabiliyorsun böyle sadece yoğurtla diyor ama acıkmıyorum tokluğumu hissediyorum ve kilocukların gidiceğini bildiğimden çok motive ettim kendimi oohhh :1::1: boyoz yiyenlere gelsinnn :9::9::9:

yaa tavuktan bu kadar bıkmışken beni nasıl gaza getiriyosun:D 20 mayıs gibi yapabilirim aslında, son kez 5 günde 5 kilo girişiminde bulunucam annemden gizli ya bi bayan 33 kilo vermiş bu diyetle şok oldum o sebeple bir kez de inanarak yapıcam sonra sana katılırım:D:D

:1: ay alemsin valla
ben bu diyetlerden birini yapsam baya iner kilom herhalde. çünkü bünyem alışık değil diyetlere şoka girer zavallım:1:

hadi ya çok sevindim yürüyüş yapmayı da ihmal etme :) bikaç haftaya kaç olcaksın bakalım :)

yaa tavuktan bu kadar bıkmışken beni nasıl gaza getiriyosun:D 20 mayıs gibi yapabilirim aslında, son kez 5 günde 5 kilo girişiminde bulunucam annemden gizli ya bi bayan 33 kilo vermiş bu diyetle şok oldum o sebeple bir kez de inanarak yapıcam sonra sana katılırım:D:D

yap yap hiç pişmaaann olmayacaksııınn :9: 5 gün diyetiyle mi 33 kilo vermiş kimmiş ooo benide tanıştır davşanıımm:9::9: bende gerçekten inanarak yapıyorum bu diyeti kimse caydıramaz beni bundaann:9::9:

yap yap hiç pişmaaann olmayacaksııınn :9: 5 gün diyetiyle mi 33 kilo vermiş kimmiş ooo benide tanıştır davşanıımm:9::9: bende gerçekten inanarak yapıyorum bu diyeti kimse caydıramaz beni bundaann:9::9:
canım başarı öykülerinde var bi bak çok değişmiş bayan çok tatlı olmuş bayıldım yaa annem yarın düzceye gidiyo ben de pazar ya da pazartesi başlıcam:)

twist aldım bugün geliyo ondan yapıcam hahahaha aayy çok heyecanlanıyorum yemin edrim :D alah razı olsun sendeeennn :D

canım başarı öykülerinde var bi bak çok değişmiş bayan çok tatlı olmuş bayıldım yaa annem yarın düzceye gidiyo ben de pazar ya da pazartesi başlıcam:)

cümlemizden :D istediğin kiloya ulaşırsın umarım bi an önce :)

kızlar az önce tartıldım tam 65 :O tokum ve üstelik adetimin 2. günü acayip şişlik var ve çok tatlı istiyor canım tabi yiyorumda :53:

cümlemizden :D istediğin kiloya ulaşırsın umarım bi an önce :)

kızlar az önce tartıldım tam 65 :O tokum ve üstelik adetimin 2. günü acayip şişlik var ve çok tatlı istiyor canım tabi yiyorumda :53:

özlemciğim bi okuyum bakayım:))) anneden saklı iş yapılmaazz:20::9::9:

pelin inş canım yaa valla en büyük duacınım :1:

calışta_0 kııız bizden saklı bişey mi yaıyosunda demiyosun bizeee:9::9: valla hakkımı helal etmem söyle napıyosan:37::9::9::9:

özlemciğim bi okuyum bakayım:))) anneden saklı iş yapılmaazz:20::9::9:

pelin inş canım yaa valla en büyük duacınım :1:

calışta_0 kııız bizden saklı bişey mi yaıyosunda demiyosun bizeee:9::9: valla hakkımı helal etmem söyle napıyosan:37::9::9::9:

yok kız valla bişey yaptığım yok okadar tatlı yedim bide son günlerde :53: dün gece forumda biberiye yağının faydalarına baktım bi arkadaş her gece yatmadan önce sürmüş göbeğine streçle sarmış sabah açmş 2 haftada 8 cm incelmiş ne dersiniiiz :52::52:

Back
X