• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atacağım adımı geri almak üzereyim...

Ne var yani bunda kadin oglunun kapisini dahi calamayacakmi.
Esin seni bildigi icin götürmek istemiyor.

Iki dakika kapidan seslendiler diye catladigina göre yarim saatte neler olur artik...
Sorma oğluşum diye sarıldı sahte sahte sözler benim annesigilde yaptığım birşey yok muhabbet hal hatırdan öteye gitmiyor zaten

Kaynananin yerinde olsam o sofraya oturur, o çorbadan bana da koy hele gelin der yatma vaktine yakın evime dönerdim.
Ne saçma yahu kadın ne yapsa hatalı.
Madem tahammül edemiyorsunuz ayrılın
Çünkü davranışları çok sahte bilseniz böyle düşünmezdiniz

Bi atara bakar cicim :KK70:

Morsever beni duyuyorsan, bayramlar büyüklerin gönlünü hoş etmek için güzel fırsattır. Bir tek ziyaret bile dua almaya sebeptir. Zorda olsa katlan
Valla ya yarım saat insanların gönlünü hoş edemiyorlar ama doğru paralıyız demişlerdi morseveri öyle kandırmışlardı o da haklı :27:

Morsever kocasi ses etmedikçe kendini hakli buluyor.
Adamin da sabri tasar birgün diye düşünmüyor hiç.
İnsan karisini niye götürmez annesine ..
.
Çünkü annesi abuk subuk konuşuyor buna rağmen ben birşey demiyorum eşimde getirdiğine pişman oluyor

Kayınvalideniz anladığım kadarı ile kapıyı çalmış, siz de o sırada çorba içtiğiniz için sinirlenmişsiniz.
Ancak şu var ki kadın siz kapıyı açmadan içerde ne yaptığınızı nasıl bilecek ki?
Ayrıca bir tas çorba ona da verseydiniz ne olacaktı ki?
Kayınvalidenizden hazetmediğiniz için her sözü her davranışı sizi irrite ediyor zannımca.

Oda çağırıyor ama eşim kendi gidebildiği halde gitmiyor gerçekten çok anlamsız buluyorum alttakiyle çoktan vedalaşmıştı resmen bana duyuruyor
Ne demek alttakiyle vedalasmistida bir de sana duyurmak için vedalaştı. Bu nasıl bir terbiyesizlik,nasıl bir edepsizlik mor sever nasıl katlaniyorsun yapma gençliğine yazik.

Konu malesef ki eşimin ailesi.Dışarıdaydık eve geldik dedim bir çorba yapayım da içelim.Daha çorbadan bir iki kaşık almadan kaynanam hem eşime seslendi dışarıdan hemde kapıyı çalıyor ama sanki iki saattir kapıda çalıyorda kimse ses vermiyor gibi.Eşim gitti kapıyı açtı kuaförden geliyorlarmışlarda falanda filan yalandan beni sordu.Görümcemde varmış ben sesleri duyuyorum mutfak camının dibinde olduğumdan.Hiç yerimden kalkmadım eşim içeri çağırdı gelmediler açıkçası sinirlerim bozuldu yine yemek yediğimizi bile bile neden böyle birşey yapar ki eşim yarın gidecekti zaten.Yarın kahvaltıya çağırdı eşime sabah beni annemlere bırakmasını ve kahvaltıya gitmesini söyleyeceğim nasıl oluyor bilmiyorum ama bu kadın benim başımı çatlatıyor sinirden.Birde giderken alttakinr iyi akşamlar deyip bağırıyor biliyorum sırf bana inat ben görüşmüyorum diye yapıyor.
Gorumcedemi gicik onuda mi sevmiyosun??

Sorun ne anlamadim? Siz corba icerken kapiyi calmalari mi? Müneccim mi bunlar, ne bilsinler corba ictiginizi? Ayrıca siz devam etmissiniz, esiniz acmis kapıyı ve göndermiş. Herkes bayram sabahi ailesine kahvaltiya gider, bayramin tadi budur. Yok gitmeyecegim diyorsaniz da kendiniz bilirsiniz. Kadinin kahvaltıya cagirmasi da mi suc?

Dinimizde haremlik selamlik oturma derdinden once, ana babaya saygi gösterme durumu onemlidir.
Ne yasadiniz bilemem ama cok muhim seyler olsa zaten ayrilirdiniz eşinizden oyle tahmin ediyorum. Size cok benzeyen bir arkadasim var, hic mutlu olamıyor cunku insanlara davranislariyla kendi kalbindeki mutluluk adina ne varsa öldürüyor.
Kadin sizin sofrada oldugunuz bilemezdi, bilse de sizin çıkıp davet etmeniz gerekiyordu. Kanli bicakli dusmaniniz degil herhalde.

Neticede amiyane tabirle koynunuza aldiginiz esinizi o dogurup büyüttü ve sırf bunun icin dahi biraz saygi kırıntısını hakediyor olmalı

Eşim götürmek istemiyor benim için yarım saat görmek dert değil
Böyle eşlere bayılıyorum yıllarca bana hoşgeldin deneyen bir kayinvalidenin evine her hafta sonu gittim ve gidiyorum kimse sen gelme istiyorsan demedi
Çok fazla dırdır Edip bunaltmayin adamı birden anasına donuverir bunların sağı solu belli olmaz

Ne diyor mesela abuk sabuk.Bir örnek versen...
Sen bu kadinin herseyine takiksin galiba
Önceden olan şeyleri olmamış gibi gösteriyor görümcemin hareketlerini es geçip resmen yutmamı istemişti açıkça demedi ama ona getirdi eşimdende cevabını aldı

Back
X