Konu malesef ki eşimin ailesi.Dışarıdaydık eve geldik dedim bir çorba yapayım da içelim.Daha çorbadan bir iki kaşık almadan kaynanam hem eşime seslendi dışarıdan hemde kapıyı çalıyor ama sanki iki saattir kapıda çalıyorda kimse ses vermiyor gibi.Eşim gitti kapıyı açtı kuaförden geliyorlarmışlarda falanda filan yalandan beni sordu.Görümcemde varmış ben sesleri duyuyorum mutfak camının dibinde olduğumdan.Hiç yerimden kalkmadım eşim içeri çağırdı gelmediler açıkçası sinirlerim bozuldu yine yemek yediğimizi bile bile neden böyle birşey yapar ki eşim yarın gidecekti zaten.Yarın kahvaltıya çağırdı eşime sabah beni annemlere bırakmasını ve kahvaltıya gitmesini söyleyeceğim nasıl oluyor bilmiyorum ama bu kadın benim başımı çatlatıyor sinirden.Birde giderken alttakinr iyi akşamlar deyip bağırıyor biliyorum sırf bana inat ben görüşmüyorum diye yapıyor.
Amaan ne var ki bunda yine olaylari abartmissin. :)
Çat kapi sanki gece yatmaya gelmisler gibi anlatiyorsun kapida 2 dk daver edip gitmis.
Bence cok samimi bir davranis telefonla cagiracagina bizzat gelip bayram kahvaltisina davet etmis.
Sevinmen gereken seyi korkunc affedilmez bir saygisizlik olarak algilamissin.
Insan gercekten hayret ediyor.
Daha gecenlerde kv ye adim atacagim dedin simdi bu yaptigin is mi :)
Kapina gelen insanlara bir hosgeldiniz dememek kelimeler kifayetsiz oysa bu bile kv ye adim atman icin firsatti.
Ama sen oyle bit kin ve nefretle yuregini karartmissin ki basit bit kapi calmayi iki dakikalik konusmayi affedilmez hataya cevirmissin.
Hayret gercekten.
Bu dunyada evlilik oncesi -nisan, kina-tek sorun yasayan insan sen degilsin.
Her 10 insandan 9 u yasiyordur bunu kadin etkek farketmez.
Senin yasadiklarinin 50 kat fazlasini yasayanlar bile boylesine nefretle dolu olmuyorlardir.
Hayir zaten gorusmuyormussun yakinlasma olur diye mi korkuyorsun.
Iki kisilik mukemmel dunyanizda būyū bozulur diye mi?
Takinti kiskanclik ofke nefret abatti offf hic cekilir bir hayat degil.
Biraz rahatlasan hersey daha kolay olacak.
Olmayan konulardan aşilmasi imkansiz (!) sorunlar yaratiyorsun kendine.