• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atacağım adımı geri almak üzereyim...

Hmm demek kv kapiyi çalıp içeri girmeden selam verdi gecti kapidan. Aman tanrim ne kadar ayip. Resmen haneye tecavuz. Bence bosanin. Kv kapiyi calinca kapiyi acan kocadan hayir gelmez.
Çaldığı vakit yatsı vakti ve resmen bangır bangır bütün sokak duymuştur heralde hem bağırıyor hem zili çalıyor

Kapıyı çalması sinir bozucuymus=) biri kadına anlatsin bi yere gittiğinde kapı çalınmaz öylece saatlerce ev halkına vahiy gelecek ki kapıyı açıp orda biri olduğunu görecekler.. Ne cahil bi kadın bu kv=)
Sizde kapıyı onun çaldığı gibi çalıyorsunuz anlaşılan bağırarak seslenerek cama vurup zili çalarak?

Evet canım ya eşim beni önemsemiyor eşimle gidip o luzümsuzu bulduk ifadesini aldık üzülme sen yaptığına yapacağına pişman ettik güncelleme yapmamışım haberin yok kusura bakma:))Kaynanama ne gibi bir kötülük yapabilirim evlerini basmadım mesela bizim ev basıldı ama ayrılmamız için saçma sapan konuşup canını sıkmadım laf çarpmadım birtek uzak durdum buda onu üzdüyse üzdü umrumda bile değil yani başkası olsa iyi yüz göz olmuştu onunla şükür o seviyeye düşmedim.
Aaa nasil guncelleme yapmazsin halbuki si..masan yaziyosun :))) kv aciyorum oglundan etmisin

Kapıyı çalması sinir bozucuymus=) biri kadına anlatsin bi yere gittiğinde kapı çalınmaz öylece saatlerce ev halkına vahiy gelecek ki kapıyı açıp orda biri olduğunu görecekler.. Ne cahil bi kadın bu kv=)
Halbuki geceden istihareye yatsaydi konu sahibi anlardi kv kapiyi calacak. Hic sorun kalmayacakti :KK70:
Çaldığı vakit yatsı vakti ve resmen bangır bangır bütün sokak duymuştur heralde hem bağırıyor hem zili çalıyor

Gece 2 olsa ne olacak ki yada aksam 5 olsa ne olacak. Senin gecinmeye gonlun yok. Ama sende haklisin benimde kocam motoruna baskalarini atıp gezdirse ,beni sevmese ,zerre umursamasa bende boyle herseye sarar acisini kv cikarmaya calisirdim. Ne de olsa kocana neden beni sevmiyorsun diyemeyeceksin.

Aaa nasil guncelleme yapmazsin halbuki si..masan yaziyosun :))) kv aciyorum oglundan etmisin
Ne kadar seviyesizsiniz ya ağzı bozuklar tahammülüm yok kusura bakmayın kimseyi oğlundan ettiğimde yok şükür görüşüyor arayıp soruyor(çoğunlukla benim zorlamalarim)neyse sizide göz ardı etme vaktim gelmiş o güzel kelimelerinizi başka yerlerde kullanırsınız.Şikayette ediyorum malesef.

Halbuki geceden istihareye yetsaydi konu sahibi anlardi kv kapiyi calacak. Hic sorun kalmayacakti :KK70:

Gece 2 olsa ne olacak ki yada aksam 5 olsa ne olacak. Senin gecinmeye gonlun yok. Ama sende haklisin benimde kocam motoruna baskalarini atıp gezdirse ,beni sevmese ,zerre umursamasa bende boyle herseye sarar acisini kv cikarmaya calisirdim. Ne de olsa kocana neden beni sevmiyorsun diyemeyeceksin.
Çok şükür seviliyorum seviyorum şikayet ettiğim herşeyi eşimle konuştum çözdük çok şükür ayağıma terliği bile o getirir biraz iş yapsam yorulma der o devam eder sevdiğim şeyleri gücü yettiği kadar almaya çalışır çok şükür daha iyi bir eşim olamazdı:)

Ne kadar seviyesizsiniz ya ağzı bozuklar tahammülüm yok kusura bakmayın kimseyi oğlundan ettiğimde yok şükür görüşüyor arayıp soruyor(çoğunlukla benim zorlamalarim)neyse sizide göz ardı etme vaktim gelmiş o güzel kelimelerinizi başka yerlerde kullanırsınız.Şikayette ediyorum malesef.
Komiksin :KK70:bu gidisle konularina yorum yapacak kimse kalmicak herkes seni haksiz gormus herkesi sikayet edersin:D

Son düzenleme:
Kim benimle konuşmuyor hayrola telefonlarına çıkmayan benim o mu?Size anne gibi davranan bir kayınvalideye rastlamış olmanız güzel ben o kadar şanslı olmadım malesef.Eşimi ailesinden koparmak gibi bir derdim yok öyle olsa aramasına gitmesine sorun çıkarırım ara git demem kaynanam gibi eşimi ailesinden koparıp başka yere götürmem
Emin olun siz ne kadar iyiseniz karsinizdaki o kadar iyi.hic kimse durup dururken hıı dur ben buna kaynanalik yapayim diye yola cikmiyor.idare etmek bu kadar zor degil.ama siz esinizin annesi icin mahremime cat kapi gelemez diyorsaniz ben samimiyetinizi sorgularim.senin mahremim dedigin evde kadinin oglu var.cat kapi gelemez diyorsun sonra sevgi beklememen lazim zaten.ne verirseniz onu aliyorsunuz.ben de gelinlik yapmiyorum evlat olmayi tercih ettim en basindan beri.yerlestik anne sana oda yaptim dedim nasil hosuna gitti.iki gonul almayi bilmediginiz surece o da size boyle davranacaktir basta siz koymussunuz sınırı.tabiki sizin tercihiniz ama hicbir sey yapmadim neden boyle davrandi tarzi cumleler kurmayin bari...pek inandirici gelmiyor

Emin olun siz ne kadar iyiseniz karsinizdaki o kadar iyi.hic kimse durup dururken hıı dur ben buna kaynanalik yapayim diye yola cikmiyor.idare etmek bu kadar zor degil.ama siz esinizin annesi icin mahremime cat kapi gelemez diyorsaniz ben samimiyetinizi sorgularim.senin mahremim dedigin evde kadinin oglu var.cat kapi gelemez diyorsun sonra sevgi beklememen lazim zaten.emin olun ne verirseniz onu aliyorsunuz.ben de gelinlik yapmiyorum evlat olmayi tercih ettim en basindan beri.yerlestik anne sana oda yaptim dedim nasil hosuna gitti.iki gonul almayi bilmediginiz surece o da size boyle davranacaktir basta siz koymussunuz sınırı.tabiki sizin tercihiniz ama hicbir sey yapmadim neden boyle davrandi tarzi cumleler kurmayin bari...pek inandirici gelmiyor
Allah biliyor iyiliği kötülüğü benim yaptığımıda onun yaptığımıda biliyor burada kime ne ispatlayabilirim ilk başta o kadar sevmiştim ki o kadar sıcak gelmişti ki emin olun iyilik kötülük her zaman çift taraflı olmuyor.

Sorma oğluşum diye sarıldı sahte sahte sözler benim annesigilde yaptığım birşey yok muhabbet hal hatırdan öteye gitmiyor zaten
Bakin burda da ayni.sahte sahte sozler.sarilmis.bence siz asiri hazimsizlik icindesiniz.kin beslemis ve ofkelisiniz ki kadin belki icten seviyor (ki ogluna neden rol yapsin ?) Ama siz sahte sahte yazmissiniz.

Bakin burda da ayni.sahte sahte sozler.sarilmis.bence siz asiri hazimsizlik icindesiniz.kin beslemis ve ofkelisiniz ki kadin belki icten seviyor (ki ogluna neden rol yapsin ?) Ama siz sahte sahte yazmissiniz.
Bana çok sahte geliyor öyle bir anne çocuğunu salak yerine koymaz kimsenin önünde küçük düşürmez ona değer verirdi eşim ona değer verilmediğini benimde birşey beklememen gerektiğini söyledi taaa en başlarda daha ne diyebilirim ki bir oğluşum deyip sarılmak onu dünyanın en iyi insanı yapmıyor evladıda biliyor ne olduğunu

Allah biliyor iyiliği kötülüğü benim yaptığımıda onun yaptığımıda biliyor burada kime ne ispatlayabilirim ilk başta o kadar sevmiştim ki o kadar sıcak gelmişti ki emin olun iyilik kötülük her zaman çift taraflı olmuyor.
Boyle davrandiginiz surece yalniz sizin icin demiyorum kaybeden siz oluyorsunuz cunku esiniz huzursuz oluyo bu evlilige yansiyo iki kisilik aileyiz diye bir sey yok ne kadar elestirsede en kotu kadinda olsa annesi erkekler dayanamiyorlarda.diyecegim o ki unutmayin ama kin tutmayin.iyiligi secin.saf olun demiyorum ama akillica idare edin..

Bana çok sahte geliyor öyle bir anne çocuğunu salak yerine koymaz kimsenin önünde küçük düşürmez ona değer verirdi eşim ona değer verilmediğini benimde birşey beklememen gerektiğini söyledi taaa en başlarda daha ne diyebilirim ki bir oğluşum deyip sarılmak onu dünyanın en iyi insanı yapmıyor evladıda biliyor ne olduğunu
YANLIS.o onun annesi .hatan burda.o elestirse bile senin annesini kotulememen gerekir.ben nisanliyim ve daha 1 kez ailesini kotulerken agzimi acmadim.yanlis anlamissin dedim.nitekim aralarini duzelttim.(sana samimi ol demiyorum) huzurluyum.boyle davranman sana bir getiri saglamayacak cunku arada her zaman kotu olan sen olacaksin ne yazik ki.bilse bilse annesi oldugunu biliyordur.

Özür dilerim ama etrafımda hiç dostum yok demişsiniz bi konunuzda, ben şimdi anlıyorum neden dostunuz olmadığını. Bu şekilde davranmaya devam ederseniz etrafınızda kimse kalmaz hanımefendi, kayınvalidenizi bi evladınız olduğunda daha iyi anlayacaksınız sanırım.

Çok şükür seviliyorum seviyorum şikayet ettiğim herşeyi eşimle konuştum çözdük çok şükür ayağıma terliği bile o getirir biraz iş yapsam yorulma der o devam eder sevdiğim şeyleri gücü yettiği kadar almaya çalışır çok şükür daha iyi bir eşim olamazdı:)
Benim ki getirmiyor :110: senin gibin olabilmem için napmam lazım o_O mesela git gazetemi getir terliklerimi getir al maman 2 kerede çiş çıkardım mı tamammıdır :işsiz:

Benim ki getirmiyor :110: senin gibin olabilmem için napmam lazım o_O mesela git gazetemi getir terliklerimi getir al maman 2 kerede çiş çıkardım mı tamammıdır :işsiz:
Anasina benim mahremim nasil habersiz gelirsin diye huzursuzluk cikartman gerekiyor ki kocisin kiymet bilsin (!)

Konu malesef ki eşimin ailesi.Dışarıdaydık eve geldik dedim bir çorba yapayım da içelim.Daha çorbadan bir iki kaşık almadan kaynanam hem eşime seslendi dışarıdan hemde kapıyı çalıyor ama sanki iki saattir kapıda çalıyorda kimse ses vermiyor gibi.Eşim gitti kapıyı açtı kuaförden geliyorlarmışlarda falanda filan yalandan beni sordu.Görümcemde varmış ben sesleri duyuyorum mutfak camının dibinde olduğumdan.Hiç yerimden kalkmadım eşim içeri çağırdı gelmediler açıkçası sinirlerim bozuldu yine yemek yediğimizi bile bile neden böyle birşey yapar ki eşim yarın gidecekti zaten.Yarın kahvaltıya çağırdı eşime sabah beni annemlere bırakmasını ve kahvaltıya gitmesini söyleyeceğim nasıl oluyor bilmiyorum ama bu kadın benim başımı çatlatıyor sinirden.Birde giderken alttakinr iyi akşamlar deyip bağırıyor biliyorum sırf bana inat ben görüşmüyorum diye yapıyor.
Amaan ne var ki bunda yine olaylari abartmissin. :)
Çat kapi sanki gece yatmaya gelmisler gibi anlatiyorsun kapida 2 dk daver edip gitmis.
Bence cok samimi bir davranis telefonla cagiracagina bizzat gelip bayram kahvaltisina davet etmis.
Sevinmen gereken seyi korkunc affedilmez bir saygisizlik olarak algilamissin.
Insan gercekten hayret ediyor.
Daha gecenlerde kv ye adim atacagim dedin simdi bu yaptigin is mi :)

Kapina gelen insanlara bir hosgeldiniz dememek kelimeler kifayetsiz oysa bu bile kv ye adim atman icin firsatti.

Ama sen oyle bit kin ve nefretle yuregini karartmissin ki basit bit kapi calmayi iki dakikalik konusmayi affedilmez hataya cevirmissin.
Hayret gercekten.

Bu dunyada evlilik oncesi -nisan, kina-tek sorun yasayan insan sen degilsin.
Her 10 insandan 9 u yasiyordur bunu kadin etkek farketmez.
Senin yasadiklarinin 50 kat fazlasini yasayanlar bile boylesine nefretle dolu olmuyorlardir.
Hayir zaten gorusmuyormussun yakinlasma olur diye mi korkuyorsun.
Iki kisilik mukemmel dunyanizda būyū bozulur diye mi?
Takinti kiskanclik ofke nefret abatti offf hic cekilir bir hayat degil.
Biraz rahatlasan hersey daha kolay olacak.
Olmayan konulardan aşilmasi imkansiz (!) sorunlar yaratiyorsun kendine.

Back
X