Morfo Nirvana Kayıtlı Üye 29 Kasım 2009 7.073 68 683 42 İstanbul 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkctk #41 mlkctk .!.: atamalar bitti ve ben ne samsuna ne de antalyaya gitmek zorunda kaldım Ankaraya atandım zaten Ankaralıyım evimden gidip gelicem çok mutluyum çünkü neresi olursa olsun başka şehir fikrinden çok korkuyordum atandığım yer bir köy okulu zorunlu hizmet bölgesinde ve evime 50 km uzak ama olsun ben her gün geliş gidiş yapıp yine de evimde kalıcam Allah isteyen herkese atanmayı nasip etsin inşallah hepinize çok teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... çooook sevindimmm..hayırlı uğurlu olsunnn.. Rabbim isteyen herkese yeni bir görev nasip etsin inşallah...
mlkctk .!.: atamalar bitti ve ben ne samsuna ne de antalyaya gitmek zorunda kaldım Ankaraya atandım zaten Ankaralıyım evimden gidip gelicem çok mutluyum çünkü neresi olursa olsun başka şehir fikrinden çok korkuyordum atandığım yer bir köy okulu zorunlu hizmet bölgesinde ve evime 50 km uzak ama olsun ben her gün geliş gidiş yapıp yine de evimde kalıcam Allah isteyen herkese atanmayı nasip etsin inşallah hepinize çok teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... çooook sevindimmm..hayırlı uğurlu olsunnn.. Rabbim isteyen herkese yeni bir görev nasip etsin inşallah...
1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.595 798 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkctk #42 Hayırlı olsun. :)
bugu_su Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2012 4.595 6 46 Diğer 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkctk #43 Tebrik ederim canım maşallah. Allah bizlere de nasip etsin.
omrumu_yedi Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2012 440 0 46 Kayseri 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkctk #44 hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... görevinde başarılar diliyorum cnm...