Nasıl bir duygu iyi bilirim..
Çok çookk haklısın.
Umarım yakın zamanda atanırsın..
Ama önerim yıllarını bu şekilde harcama.
Sınava hazırlanmaya devam et ama,
Mesleğine kolejlerde başla,en azından orada kendini geliştir.
Hayatını da erteleme.
Atanamazsan bile o zaman daha az üzülürsün...
Evlen özelde çalış, eşinle sınav hazırlığı daha zevkli olabilir,birbirinize destek olursunuz..:26:
Bolumunu merak ettim.
Atanamamak herseyin sonu degil. Atansan esinin yanina gelemesen, cocugun olsa esinden ayri buyutmek zorunda kalsan bunlar daha kotu dertler.
Elinden geleni yap ama olmuyorsa da vardir bunda da bir hayir diye dusunmek gerek.
Benim kardesim de fen bilgisi ogretmeni ve o da bu sene tekrar sinava girecek. Seni anlamadigimi dusunme sakin. Ben olaylara boyle bakiyorum.
Merhaba. Kendi mesleğimi yapamıyorum ben çünkü atanmadan öğretmenlik yapmak istemiyorum o duyguyu, okulumda kadrolu olarak yaşamak istiyorum, şu an hiçbir zevk almıyorum öğretmelikten
Ayrıca zaten özel okullar sağolsunlar manken gibi insanları alıyorlar işe bir çok arkadaşım başvurdu ama sonuç yok!
Ahh bi evlenebilsem maddi durumumuz da kötü atanmadan evlenmek imkansız resmen.
Bölümüm sosyal bilgiler. Her sene bir şeyden kaybediyorum matematiğim hiç yok ama bu sene matematik yapabildim bu sefer de çok iyi bildiğim tarihten dokuz yanlış yaptım. İşte burda düşünmeye başladım demekki bir hayır var bu işte o yüzden yapamıyorum diye.
inanamıyorum yaa bizim köydede öğretmen yok üstelik köyümüz öyle gelişmemiş bir köy değil uzak ama ulaşım bakkal her daim var valla kardeşim git başvur şuanda öğretmen olmayan bi kız öğretmenlik yapıyor sanmıyorum gerçi yaptığını aklı bi karış havada.. diplomanı göstermen yeterli tabiiki kadrolu değil ama hem para kazanırsın hem hayır işlemiş olursun ev yakacak falan hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?