- 5 Mayıs 2019
- 1.077
- 1.068
- 123
Allah yinede belalarını vermesin,öyle beddua etmeyin belkide ettiğiniz bedduanın kötü enerjisi sizi etkiliyorMerhaba arkadaşlar o kadar bunaldım ki anlatamam 22 yaşındayım ve kendimi başarısız hissediyorum çabalıyorum olmuyor ne kadar cabalasam da olumsuz çevrem atanamadım diye üzerime geliyor iş de bulamadım 2 yıldır issizim ve cok bunaldım komşumuzun kızı daha hiç beklemeden atandı onu örnek gösteriyorlar şimdi o kız koltuk takımı almış annesine bu da yalan babası almış ama kız almış gibi gösteriyorlar bu da ailem de bak bu atandı ailesine yardım ediyor diyor işe de giremediğim için ozguvenim tamamen düştü kendim bir şey olmaz diyorum olumlu düşüneyim yine olmuyor moralim bozuluyor bir komşumuzun kızı torpille atandı şimdi onun çocuğu da down sendromlu kuzenim geldi ahın tuttu dedi ne konuda dedim beddua ettin diye oysa ki tüm torpille giren kişileri Allaha havale ediyorum ki benim gibi olanlarda dua ediyordur Allah belalarını versin diye ama o kız bile ailemin gözünde çok iyi ama ben ders çalışmaktan kafami bile kaldırmıyorum çok çalışıyorum artık zihnim bilr almıyor kendimi 100 yaşında hissediyorum geçenlerde tekirdag valiliğinde mulakatim vardı 70 puan mülakat geçme notu bana verdikleri 69.90 vermişler o kadar zoruma gitti ki ailem bile ankaradan tekirdaga boşuna yollamış boşuna masraf ettik zoruma gidiyor artık iş e de giremiyorum olmuyor yoruldum artık