- Konu Sahibi tarcinakide
-
eşin neden özel sektöre izin ver miyor?
insanın okuyupta iş güç sahibi olamaması
nasıl bir duygu iyi bilirim..geçerli bir bölüm bitirip
hala bir baltaya sap olamamış biri olarak görüyorum
zira kendimi..çünkü iş hayatım özel hayatımın tümünü
kapsıyor..bahsettiğin puanlar çok yüksek ama imkansız da
değil...açık öğretimden fakültesinin sitesinden bu bahsettiğin
bilgilere erişebilirsin aslında ama baştaki sorumu yinelemek istiyorum
neden??
canım ayrıca araştırdım da belki buradaki kızlar daha iyi aydınlatır diye sordum. ondanda vazgeçtim gibi oldu. mesela önce lise okumak gerekiyormuş. sonra üniversite için puanı yüksekmiş oranında.inan yoruldum artık. başka bölüm varsa bilen yazsın lütfen. açık öğretim gibi bölümlerden kolay atanabilecek yer var mı
bilmezmiyimmmmmm.... bende sosyoloji okuyorum ve formasyonu var 8 9 milyara kpssde ataması yok
olacak diyorlar 120 150 kişi alcak diyorlar malum puanlar en az 85 90 olcak okadar zeki olsam tıp okurdum
kaldık böyle bakalım
daha lise okumadınmı orta okul mezunumusun ??
orta okul mezunu nasıl üniversite okur ??
önce liseyi bitr sonra adalet ve tıbbı sekreterlik dökümasyonluk gibi bölümler var 2 yıllık aöf de onlardan birini oku çok kolay hastanelerde iş bulablirsin
canım ayrıca araştırdım da belki buradaki kızlar daha iyi aydınlatır diye sordum. ondanda vazgeçtim gibi oldu. mesela önce lise okumak gerekiyormuş. sonra üniversite için puanı yüksekmiş oranında.inan yoruldum artık. başka bölüm varsa bilen yazsın lütfen. açık öğretim gibi bölümlerden kolay atanabilecek yer var mı? yoksa ev kadını mı olmalıyım yenilip. yaşım 28 olmuş oturup kafamı da veremiyorum. bu yılda yandı kpss. hani memurlukta olsa olur derken onun puanlarıda aynı değişen bir şey yok
ben iktisat bölümü mezunuyum şuan da mali müşavir stajerliği
yapıyorum...ama yapılabilcek en son işlerden biri..
özel sektör zor fakat en azından çalışma ve bişiyler üretme
açısından seni olumlu yönde etkileyebilcek ,yaşam tarzını
sınırlandırmayacak bir yerde iş bulabilirsin..bu sürede kendi
kendini motive edip istediğin o sınava da çalışabilirsin..
yakın dostlarımdan biri tam 7 yıl atanamadı ama asla pes
etmedi..sen ne istediğini bil yeter ki...
bu sistemden nefret ediyorum iş imkanı vereilemeyecekse ne diye ha bire üniversite açarlar bölüm açarlar kontenjan atrırılar ki....bölüm mezunundan tonlarca formasyon parası alırlar sonra da.. eşiniz bence haklı.. özel sektörde öğretmenleri çok yoruyorlar hatta kullanıyorlar desek yeridir. bi de ilk yıl öyle aman aman bi para da vermezler.. tamam bir bayan için çalışmak iyi ama sırf çalışayım diye kendinizi de ezdirmeyin. yaşınız 28 bildiğim kadarıyla 30dan sonra devlete giremiyorsunuz.. yani şimdi yeniden bi bölüm okumak isteseniz çok geç kalmış olıursunuz... temmuzdaki kpss de şansınızı denemelisiniz bence.. çocuk felan da yoksa hemen hızlandırılmış bi kursa yazılın.. ya da adliyelere zabıt katibi olarak girmeyi deneyin derim ben
Liseden okul oncesi mezunuyum. Acikogretim anaokulu ogretmenligine sadece bu bolumden mezun olanlar girebilir
Orgun ogretimde yanlis hatirlamiyorsam 400lerde en dusuk anaokuluogretmenligi
Onu tekrar okuyup anaokulu ogretmeni olarak atanmaktansa kpssye calisip atanmak daha kolay diye dusunuyorum
Ki zaten yeni sisteme gore okul oncesi okumak oekte akil kari olmuyor :))
bilgilendirme için ok sağol canım.baya yüksekmiş puanı.neden pek akıl karı değil sence?
arkadaşlar ben bölüm mezunu formasyonu olan biriiyim. bu durum canımı çok sıkıyor. atanmam için 85-90 almalıyım. ve ben evlilikti, hastalıktı derken kendimi kpss ye veremedim bir türlü. bu yılda olmayacak çünkü çalışamadım. ayrıca çok çalışsam da bu puanlar çok yüksek ve riskli bir durum. bende anasınıfı öğretmenliği okumak istiyorum. bunun için ne yapmalıyım.önce lise mi bitirmek şart acaba. açık öğretimin puanları nasıl lütfen bilenler yazabilir mi. kendimi çok boş ve çaresiz hissediyorum.ayrıca başka tavsiyesi olan var mı bu durumdan kurtulmam için. eşim özel sektöre izin vermiyor. evde çok sıkılıyorum. bulunduğum yerde de öyle sosyalleşmek adına kurs filan yok malesef
Canım kpssye çok özverılı calısmak lazım. Bir de öğrentmenler ıcın artık alan sınavı gelecekmıs sanırım. Bence vaktın var bu sene calışabılırsın
anasınıfı öğretmenlıgı ıcın ya ygs ye ıyı hazırlanıp normalını kazanıcaksın ya da acıköğretım. Ama tekrar unıversıte okumak kolay degıl. Gercı benım tanıdıgım var 31 yasında avukat fakat sımdı zıhınsel engellıler ogretmenlıgı kazandı. Esınden ayrı bı sehırde okumaya gıtmeyı dusunmuyorsan ay acıkogretım dusun ya da kpssye calıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?