- Konu Sahibi tarcinakide
-
kızlar hepinize teşekkür ederim. benim bölümümü sormuşsunuz biyoloji
bende atanamamış bir öğretmenim sizi anlıyorum. üniversiteyi bitiripte işsiz kalmak çok üzüyor insanı.
ama şöyle düşünün şu an sınava 13 hafta var ilk bölümden her dersten her hafta bir konuyu halletseniz tamamını rahat rahat bitirirsiniz eğitim ilk bölümden daha kolay her derse bir hafta yaırarak eğtimleride çalışabilirsiniz bence şansınızı deneyin. geçen yıl nasılsa şubatta atama yok bende şubatta formasyonu bitirecem şimdi çalışsamda yüksek alamam diye kendimi ikna edip sınava girmedim çok pişman oldum.
bi deneyin 13 hafta az gibi görünsede az değil dediğim gibi haftada her dersten bir konu bitirerek bile ilk bölümü halledebilirsiniz.herşey gönlünüzce olsun
tşkr ederim canım,inşallah daha güzelleri senin olsun..bunu yaşamayan anlayamıyor,o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum..ama yinede umudunu kaybetme..özet kitaplar var,cep kitapları onları oku,ornek soruları çöz,sayısalsın matematiği biraz baksan hatırlarsın..vatandaşlıktan güncel bilgiler var internette onlara göz gezdir..elinden geldiğince soru çozmeye çalış,allahtan umut kesilmez..lütfen pes etme..3 ayı iyi değerlendirmeye çalış..
Bölümün çok çok güzel.. Ben olsam senin yerinde
bu yıl olmasada bir yıl boyunca çok güzel bi şekilde kpssye girer, atanırım.
Bir bayan çin öğretmenlikten güzeli yoktur bence.
Fen bilimleri öğretmenisin neticesinde
merhabalar ben de 86 puanla atanamamış bir öğretmenim 3 yıldır bekliyorum bu sıkıntıyı en iyi bilenlerdenim Allah kimseye yaşatmasın en kısa zamanda atanırız inşallah:S
canım ayrıca araştırdım da belki buradaki kızlar daha iyi aydınlatır diye sordum. ondanda vazgeçtim gibi oldu. mesela önce lise okumak gerekiyormuş. sonra üniversite için puanı yüksekmiş oranında.inan yoruldum artık. başka bölüm varsa bilen yazsın lütfen. açık öğretim gibi bölümlerden kolay atanabilecek yer var mı? yoksa ev kadını mı olmalıyım yenilip. yaşım 28 olmuş oturup kafamı da veremiyorum. bu yılda yandı kpss. hani memurlukta olsa olur derken onun puanlarıda aynı değişen bir şey yok
açıköğretimdeki okul öncesine meslek lisesi mezunlarını alıyorlar diye biliyorum. bölümünüz nedir bilmiyorum da ben de 88le atanmıştım. yüksek puan evet ama imkansız değil. çocuğun yoksa bence şansını dene hele ki sayısalcıysan bu puanı almamak için hiç bir nedenin yok. umutsuzluğa kapılma ve düzenli bi şekilde çalış. inan ki ben de olur mu olmaz mı diye başlamıştım çalışmaya ama hiç de zor değil hele 28 yaşındaymışsın benle yaşıtsın emin ol bizim girdiğimiz öss'den zor değil.
ayrıca okul öncesinin yıldızı da söndü iki seneymiş popülerlikleribenim atandığım sene 10 bin tane okul önceci almışlardı nimet çubukçu okul öncesini zorunlu yapınca şimdi bu4+4+4'te okul öncesinin zorunlu olma durumu kalkıyor tekrar. hazır mesleğin de var ne uğraşacaksının ki tekrar össyle onla bunla. kendine güven yapabilecğeine inan. allah'ın da izniyle olur neden olmasın
aaa ne tesadüf ben de biyoloji öğretmeniyim
ay olur mu öyle şey aşkolsun öyle deme hiç
biyolog olup napcan boşver senöğretmenliğe hazırla kendini. inan ki insanı çok tatmin eden bi meslek bunu düşünüp motive olmaya çalış.
keşke daha önce karşılaşsaydık elimden geldiğince yardımcı olurdum. sen iste kendini buna şartlandır yapamam deme öğrenilmiş çaresizliği yaşama
ben ilk başlarda çok çekiniyordum olur mu olmaz mı diye dersaneye yazıldım dersler başlayınca bi baktım liseden de ünv.den kolaymış bu kpss
sen de böyle düşün inşallah olur canım sen de aramıza katılırsın böylece
ah canım ne güzel şeyler yazmışsın. çok sağol....ama inan ki hem önceden çok düşük puanlar aldım hiç hazırlanmadım hem de öğretmenlik hiç bana göre değil canım yaaa. keşke biyolog olabilsem.hem diyorum ki eğitim dersleri çalışmam3 ay böyle biri için yeterli diyomusun peki kazanmış biri olarak.
yani sana bağlı. ben eğitim fak. mezunuyum ve eğitim derslerimiz çok verimli değildi açıkçası. gelişim öğrenme dışında bildiğim hiç bi eğitim dersi yoktu. eğitim konusunda sıfıra yakındım yani.
o yüzden ben kasım gibi gittim dersaneye yazıldım. anca yetiştirdimeğer senin temelin varsa bu kalan süre oldukça yeterli. ben konuları bitirdiğimde mayıs sonuydu nerdeyse son bir ay faaln deneme çözmeye vaktim oldu konuları bitirip. senin konular iyiyse şöyle bi tekrar edersin o da en fazla bir ayını alır sonrasında da deneme falan çözersin.
eğer eksiğin çoksa bu sene çift yıl memur da alıanacak yani bu kpssyle. eğitimi boşver tarih, vatandaşlık, coğrafya bunlara aban. senin mat. iyidir zaten. türkçe de iyidir muhtemelen. geri kalan tarih coğrafya mat. çok rahat yetişir 3 ayda düzenli çalışarak. 85 falan alırsan memurluğa atanırsın sanıyorum ki.
off off ne kadar da kendıme yakın bır konu maalesefben de turkce oğretmenlıgı mezunuyum ve ıkı atamadır 0.02lerle kacırıyorum.lanet kpss ye hazırlanıp duruyorum 3 yıldır.aynı seylerı okumaktan beynım uyusuyor artık.ve o kadar emek verıp onunu hala gorememek o kadar acı kı...ancak yasayan anlayabılır bu duyguyu.
evet canım o dersleri bitirmeye çalışıcam . eğitimi bıraktım. inşallah canım çok isterim. Allah senden razı olsun valla moral oldu. meslektaşımın atanmış olması. mutluluklar mesleğinde
arkadaşlar ben bölüm mezunu formasyonu olan biriiyim. bu durum canımı çok sıkıyor. atanmam için 85-90 almalıyım. ve ben evlilikti, hastalıktı derken kendimi kpss ye veremedim bir türlü. bu yılda olmayacak çünkü çalışamadım. ayrıca çok çalışsam da bu puanlar çok yüksek ve riskli bir durum. bende anasınıfı öğretmenliği okumak istiyorum. bunun için ne yapmalıyım.önce lise mi bitirmek şart acaba. açık öğretimin puanları nasıl lütfen bilenler yazabilir mi. kendimi çok boş ve çaresiz hissediyorum.ayrıca başka tavsiyesi olan var mı bu durumdan kurtulmam için. eşim özel sektöre izin vermiyor. evde çok sıkılıyorum. bulunduğum yerde de öyle sosyalleşmek adına kurs filan yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?