- 30 Haziran 2010
- 1.078
- 431
- 323
- Konu Sahibi tarcinakide
-
arkadaşlar ben bölüm mezunu formasyonu olan biriiyim. bu durum canımı çok sıkıyor. atanmam için 85-90 almalıyım. ve ben evlilikti, hastalıktı derken kendimi kpss ye veremedim bir türlü. bu yılda olmayacak çünkü çalışamadım. ayrıca çok çalışsam da bu puanlar çok yüksek ve riskli bir durum. bende anasınıfı öğretmenliği okumak istiyorum. bunun için ne yapmalıyım.önce lise mi bitirmek şart acaba. açık öğretimin puanları nasıl lütfen bilenler yazabilir mi. kendimi çok boş ve çaresiz hissediyorum.ayrıca başka tavsiyesi olan var mı bu durumdan kurtulmam için. eşim özel sektöre izin vermiyor. evde çok sıkılıyorum. bulunduğum yerde de öyle sosyalleşmek adına kurs filan yok malesef
arkadaşlar ben bölüm mezunu formasyonu olan biriiyim. bu durum canımı çok sıkıyor. atanmam için 85-90 almalıyım. ve ben evlilikti, hastalıktı derken kendimi kpss ye veremedim bir türlü. bu yılda olmayacak çünkü çalışamadım. ayrıca çok çalışsam da bu puanlar çok yüksek ve riskli bir durum. bende anasınıfı öğretmenliği okumak istiyorum. bunun için ne yapmalıyım.önce lise mi bitirmek şart acaba. açık öğretimin puanları nasıl lütfen bilenler yazabilir mi. kendimi çok boş ve çaresiz hissediyorum.ayrıca başka tavsiyesi olan var mı bu durumdan kurtulmam için. eşim özel sektöre izin vermiyor. evde çok sıkılıyorum. bulunduğum yerde de öyle sosyalleşmek adına kurs filan yok malesef
hayır canım ben üniversite mezunuyum. ayrıca formasyonum da var yüksek lisansla alınıyordu bizim zamanımızda. ama o bölüm için ayrıca başka lise gerekiyormuş
en iyisi ben polis olayımoda 77 80 le atanıyor
Tabi ki senin kararın istersen yeniden bir ünv. oku, öğretmenlik okuduğun için formasyon derslerinden muaf tutulup 3 yılda bitir, ancak bu kez üniversiteden mezun olduğunda branşın puanlarının yükselme ihtimali var... Dolayısıyla iyi düşünmelisin.
4+4+4 sisteme göre yaş küçülme teklifi vardı ama o teklif geri çekildi az önce konuşma yaptılar kızlar iyice dinledim isteyen 6 yaşındada yazdırabilir ama 7 yaş halen devam ediyor yanlış bilgilendirmek olmasın diye söyliyim dedim tabi bu sistem kötü oldu ama tamamen 6 yaştan başlaması yerine bu olay daha iyi ben de okul öncesi okuyorum başta lisedeyken çocuk gelişim açikogretımdede bu bolumu okuyanları alıyorlar unv puanları yuksek ama ozel unv okuyabılırsen oku derım yada kpss hazırlan canım ya ben de okuyorum ama sonumuu göremiyorum işte atanamazsam özelde çalışırım napim :/
bende atanamamış bir öğretmenim..2 sene oldu mezun olalı,geçen sene günde 8-9 saat ders çalışmama rağmen sınavda heyecan yaptığımdan istediğim puanı alamadım..atanamadım...2010 da da kopya olayı çıkmasa atanabilecek puanım vardı,nasip değilmiş
bu senede olmayınca çok üzüldüm,ama benim p3 puanım yüksekti,dedim hiç olmadı memur olayım...öğretmen olamadım ama şu an da bi devlet kurumuna danışman olarak atanmak üzereyim..
Bu sene çift yıl olduğu için kpss p3 puanları önemli..sayısal çıkışlısın,daha 3 ay var..sadece ilk bölümü çalışarak hiç olmadı devlet kurumlarında memur olabilirsin..bu arada da öğretmenliği yine denersin,bende öyle yapıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?