atanamamış öğretmen olmak...

Tabi ki senin kararın istersen yeniden bir ünv. oku, öğretmenlik okuduğun için formasyon derslerinden muaf tutulup 3 yılda bitir, ancak bu kez üniversiteden mezun olduğunda branşın puanlarının yükselme ihtimali var... Dolayısıyla iyi düşünmelisin.

Canım yeniden lise okumak,üzerine bir bölüm daha okumak inan çok gereksiz ve zaman kaybından başka birşey değil.

Neden köklü özel okulları,kolejleri düşünmüyorsunuz?

Heralde herkes benim gibi düsünüyor ben de edebiyat mezunuyum ve formasyon bile alamadım güyo 4001 kadroları için hazırlanayım diyorum bebek olsun diye asılama yaptırıyorum aklımı bir saniye bu konudan alıp ders de çalısamıyorum haftaya da ygs girecem anasınıfı ya da ıkı yıllık bir saglık bölümü için ama yaş otuz bu saaten sonra ne yapacaksın her seyı ertele gel bu yasa elında var koca bır SIFIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRR.

Heralde herkes benim gibi düsünüyor ben de edebiyat mezunuyum ve formasyon bile alamadım güyo 4001 kadroları için hazırlanayım diyorum bebek olsun diye asılama yaptırıyorum aklımı bir saniye bu konudan alıp ders de çalısamıyorum haftaya da ygs girecem anasınıfı ya da ıkı yıllık bir saglık bölümü için ama yaş otuz bu saaten sonra ne yapacaksın her seyı ertele gel bu yasa elında var koca bır SIFIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRR.

Heralde herkes benim gibi düsünüyor ben de bölüm mezunuyum ve formasyon bile alamadım güyo 4001 kadroları için hazırlanayım diyorum bebek olsun diye asılama yaptırıyorum aklımı bir saniye bu konudan alıp ders de çalısamıyorum haftaya da ygs girecem anasınıfı ya da ıkı yıllık bir saglık bölümü için ama yaş otuz bu saaten sonra ne yapacaksın her seyı ertele gel bu yasa elında var koca bır SIFIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRR.

hayır canım ben üniversite mezunuyum. ayrıca formasyonum da var yüksek lisansla alınıyordu bizim zamanımızda. ama o bölüm için ayrıca başka lise gerekiyormuş

canım ikinci üniversite olasılığın var bi çok bölümde
direkt kayıt yaptırabileceğin bölümler onları tercih edebilirsin

birde bihaha lise okumana gerek yok
anaokul için
yeterli puanı aldıktan sonra gider tercihini yaparsın

benim bildiğim bu kadar inşallah yardımcı olabilmişimdir

Bencede o iş akıl karı değil.
Bence bir kpss kursuna gidin 4 sene tekrar okul öncesi okuyup sınava girmek akıl karı değil.
Ayrıca arkadaşda demiş yaş küçülüyor , bakıcı gibi olacak anaokulu öğretmenleri malesef.
Formasyonunu aldığınız bölüm nedir ?

bende ögrt mezunuyum bi ara baya aklıma yattı dedim açıkögrt okiimm.nasıl olsa egtim bilimlerini türkçe tarihi aaldık sadece bölüme özel dersleri alırım diye ama akıl işi degil cnm maleseff...okul öncesi zorunlulugu kalktı bi dönem geldi çok komik puanlarla atandılar ama onlarıda zor günler bekliyor ileride ne yapcazz bilemedim bi türlüüü ben belkii kreş açarım ileride kısmetse

geçen sene 276 yla giremedim bu yıl 270 olmujş ben başvurmadım ve yaştan sondu taa 4 yıl sonraya kaldı

bana da mantıklı gelmiyor. sevdiğim bir bölümde değil üstelik.

anasıfından kpssye girecek bir arkadaşım vardı. tüm dersleri çok kötüydü. ben ona ders anlatırdım. benden düşük bi puanla atandı. şimdi şaka yollu dalga geçiyor. ee tabi bende sinirleniyorum

4+4+4 sisteme göre yaş küçülme teklifi vardı ama o teklif geri çekildi az önce konuşma yaptılar kızlar iyice dinledim isteyen 6 yaşındada yazdırabilir ama 7 yaş halen devam ediyor yanlış bilgilendirmek olmasın diye söyliyim dedim tabi bu sistem kötü oldu ama tamamen 6 yaştan başlaması yerine bu olay daha iyi ben de okul öncesi okuyorum başta lisedeyken çocuk gelişim açikogretımdede bu bolumu okuyanları alıyorlar unv puanları yuksek ama ozel unv okuyabılırsen oku derım yada kpss hazırlan canım ya ben de okuyorum ama sonumuu göremiyorum işte atanamazsam özelde çalışırım napim :/

Son düzenleme:

ah canım malesef özel ünv. için durumum yok okadar.keşke olsa hemen başlardım

bende atanamamış bir öğretmenim..2 sene oldu mezun olalı,geçen sene günde 8-9 saat ders çalışmama rağmen sınavda heyecan yaptığımdan istediğim puanı alamadım..atanamadım...2010 da da kopya olayı çıkmasa atanabilecek puanım vardı,nasip değilmiş

bu senede olmayınca çok üzüldüm,ama benim p3 puanım yüksekti,dedim hiç olmadı memur olayım...öğretmen olamadım ama şu an da bi devlet kurumuna danışman olarak atanmak üzereyim..

Bu sene çift yıl olduğu için kpss p3 puanları önemli..sayısal çıkışlısın,daha 3 ay var..sadece ilk bölümü çalışarak hiç olmadı devlet kurumlarında memur olabilirsin..bu arada da öğretmenliği yine denersin,bende öyle yapıcam..

canım çok sevindim ya atanacak olmana. memur olmayı bende çok isterdim ama matemetiği bile unuttum düşün artık.bunun tarihi var vatandaşlığı var

Son düzenleme:
bende atanamamış bir öğretmenim sizi anlıyorum. üniversiteyi bitiripte işsiz kalmak çok üzüyor insanı.
ama şöyle düşünün şu an sınava 13 hafta var ilk bölümden her dersten her hafta bir konuyu halletseniz tamamını rahat rahat bitirirsiniz eğitim ilk bölümden daha kolay her derse bir hafta yaırarak eğtimleride çalışabilirsiniz bence şansınızı deneyin. geçen yıl nasılsa şubatta atama yok bende şubatta formasyonu bitirecem şimdi çalışsamda yüksek alamam diye kendimi ikna edip sınava girmedim çok pişman oldum.
bi deneyin 13 hafta az gibi görünsede az değil dediğim gibi haftada her dersten bir konu bitirerek bile ilk bölümü halledebilirsiniz.herşey gönlünüzce olsun

tşkr ederim canım,inşallah daha güzelleri senin olsun..bunu yaşamayan anlayamıyor,o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum..ama yinede umudunu kaybetme..özet kitaplar var,cep kitapları onları oku,ornek soruları çöz,sayısalsın matematiği biraz baksan hatırlarsın..vatandaşlıktan güncel bilgiler var internette onlara göz gezdir..elinden geldiğince soru çozmeye çalış,allahtan umut kesilmez..lütfen pes etme..3 ayı iyi değerlendirmeye çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…