- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimNiyeyse kedi uzanamadigi cigere mundar dermis sozu geldi aklima
Bu zamanda herkesler atandida yer yurt begenmeyecekler
Allah hayirli ugurlu etsin arkadasim her yerin iyiside var kotusude omurluk cakili kakacaksin diye birsey yok sevmezseniz eninde sonunda tayin ister gidersiniz

Tayinimin elbistana çıktığını en başta yazmıştım zaten :) Ama sonuçta maraş da avm vs için sürekli gideceğim bir yer olacak. Bir de maraş'tan ev kiralayıp elbistana gidip gelmeyi de düşündüm ama 1.5 saat her gün çekilmez sanırım.Tayininiz elbistana çıkmış marasa değil önce burda anlasalim:) marasla Elbistan arası epey var 1.5 saat kadar sanırım. Elbistan ilçe olarak dusunursen iyi bi yer denilebilir ama tabi ki İstanbulla kıyaslama. Alışveriş yapabileceğiniz mağazalar falan var gezilecek yerleri var apartmanlar güzel kiralık ev sıkıntısı yasamazsınız 300-400 liraya iyi bi apartman dairesi kiralayabirsiniz. Dediğim gibi beklentinizi çok yüksek tutmayın iç anadolunun bi ilçesi sonuçta. Ha bir de insanların neredeyse tamamı şiveli konuşur mesela şunu verecek misin demezler de şunu vericiiiiii derler:)

Yaa çok teşekkür ederim. Aminn inşallahhHayatım boyunca hiç gitmedim Maraş'a.
Ama inanın sizin adınıza çok sevindim.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Ne güzel hem yepyeni bir yer göreceksiniz hem atanmışsınız mis gibi.
Allahım yolunuzu açık etsin inşallah.

Malesef merkeze aldırma şansım yok santralde olacağım çünkü. Ama ben de elbistanı sizin anlattığınız gibi canlandırıyorum artık kafamda. Çok teşekkürlerAfşin Elbistana gore çok daha küçük bi yer elbistanla arası 15km köyden hallice diyebilirim. Maraş daha güzel tabi ki tayininizi Maraş merkeze aldırma şansıniz varsa hemen aldirin bence. Elbistanin insanları gayet sıcaktır bu arada. ozellikle dışardan gelenlere daha cok yardımcı olurlar sıkıntı yapmayın o konuda hiç.

evet haklısınız onu ben de düşünüyorum hep. Maraş olmasa da istanbul dışında bir yere gidecektim. İnşallah herşey güzel olur.Bence mutlu olun. Bu da bir süreç geçecek. Maraştan bağımsız olarak nereye giderseniz gidin benzer sıkıntıları yaşayacaksınız.