Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 yıl değil 1 ay da olsa yarı paraya çalışırım zor şartlarda çalışırım ama yinede eşimden evimden ayrı hamile başıma başka şehir asla gitmem heleki istanbul batman arası ise imkansız hamileliğin birsürü zor zamanları oluo ağrın olacak sancın olacak hafif hasta olacaksın yanında eşin olmadan nasıl yaşayabilceksin hamile olarak tek başına birde ikizlere hamilesin kuzenim ikizlerine hamileydi eşi gece çalışıodu die sürekli onun yanında kalıyordum ve ne kadar çok zor zamanlar yaşadığını iyi biliyorum tamam sen hemşiresin zaten hastanede olacaksın ama yinede eşin yanında olmayınca zor olacaktır sonuçta 24 saat hastanede kalmayacaksn
bende 1 haziranda Muş'a atandım ,ve 3 gün sonra evleniyorum. yani 1.5 aylık evliyken eşimden ayrılıcam ve Muş'a gidicem. ama hiç büyütmüyorum gözümde, yıllarca çaba verdim bu günleri görmek için, şükürler olsunki atandım. giderim, 1yıl sonra eş durumundan dönerim. takma kafana, orasıda bizim memleketimiz, sayılı gün çabuk geçer![]()