Atandım ama ne yapmalıyım? gitsem mi kalsam mı?

bu fırsatı kaçırma mutlaka git
1 sene değil mi en fazla çabucak geçer ama gitmezsen bir daha bu şansı yakalamayabilirsin:31:

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar,bana güç verdiniz. şu an çok net düşünemiyorum,çok zor günler yaşıyorum.hamileliğim zor geçiyor.

değerli vaktiniz ve ilginiz için sağolun.

bir yıl çabuk geçer merak etmeyin. direk istanbula batmandan uçak da vardır. birde artık ücretsiz izinler iki yıla çıktı. atanmışınız madem. boşa gitmesin. iki yıl sonra rahata erersiniz

1,5 yıl değil 1 ay da olsa yarı paraya çalışırım zor şartlarda çalışırım ama yinede eşimden evimden ayrı hamile başıma başka şehir asla gitmem heleki istanbul batman arası ise imkansız hamileliğin birsürü zor zamanları oluo ağrın olacak sancın olacak hafif hasta olacaksın yanında eşin olmadan nasıl yaşayabilceksin hamile olarak tek başına birde ikizlere hamilesin kuzenim ikizlerine hamileydi eşi gece çalışıodu die sürekli onun yanında kalıyordum ve ne kadar çok zor zamanlar yaşadığını iyi biliyorum tamam sen hemşiresin zaten hastanede olacaksın ama yinede eşin yanında olmayınca zor olacaktır sonuçta 24 saat hastanede kalmayacaksn

Son düzenleme:
evet zor bir süreç olacak ,gidersin ve çoğunlukla rapor alarak idare edersin.zaten ikizlere hamilesin ikinci dönemi doğum iznin tamamen kapatıyor.birinci dönemde bir ay çalış,sonra doktordan rapor al,şöyle üç aylık heyet raporu ki ikiz gebelik tanıdıkta bulursan rahat rahat alırsın.böylece bir yılı tamamlar.seneye ağustosta da eş durumunu yaparsın.hamile olman senin için bir avantaj doğum iznin olacak. ve rapor alman sıkıntı olmayacak.bence kesinlikle gitmelisin.böyle bir fırsat her zaman ele geçmez.seçim yatırımı herkesi atadılar,dört yıl daha beklersin sonra benden söylemesi...

riskli bir hamileliğin yoksa kesinlikle git bence..atanmak çok zor biliyorsun,bu fırsat tekrar eline geçmeyebilir..1dönem kalıp,doğum iznine ayrılırsın sonrada tayin ister gelirsin.11 yıl önce bende ilk doğuya atanmıştım.çok hamile arkadaşlar geldi gitti...

bence git.Ben de ilk tayin yerim igdir di.Ben o zman bekardim ama evli olup bir cocukla gelen arkadasim vardi.2 sene sikinti cekti.Sonra rahatladilar.Batmandan gelen bir arkadasimda vardi.her neyse git kurtar hayatini canim bebeklerini gelecegi icin bu cok önemli.Fakat yinede senin icin hayirlisi olsun.yani hayirliysa gidersin insallah.

git bence..1-1,5 yıl dediğin nedir ki?biraz sıkıntı çekeceksin ama sonucu güzel olacak..atanmayı bekleyen bir sürü insan var,bu fırsat bir daha eline geçmez.özel sektör çok zor.özelde yıllarca yıpranacağına izin..vs..3-5 ay idare edersin.hakkında hayırlısı olsun..

1 ya da 1.5 sene çok kısa bir süre..zaten devlet memuru olduğun için ücretli izni var ücretsiz izni var bunun.....ve hoppp yine evine dönmüşsün inşallah..
gitmezsen onca sınav stresi çocukla hem de 2 tane çocukla çalışmayı göze alabilecek misin..ev işi bi yandan çocukların bakımı bir yandan...birde dinlenmeye fırsat bulamadan sınava çalışmaya çalışman ...zorrr ...eğer tekrar çalışırım "mutlaka "bir yeri tuttururum diyorsan ki garantin asla yok! o zaman bu şansı tep derim geriye...eşinle de sakince konuş tatlı tatlı ...çocuklarının geleceği için gerkli zira masraflar birden 2 katına çıkıverecek.bir bebek bezi bile insana dokunuyor bazen kaldı ki 2 bebek bezi aynı anda:)
hayırlısıyla çocuklarını kucağına almayı nasip etsin Allah ım..iyi düşün mantıklı kararı ver derim.

1,5 yıl değil 1 ay da olsa yarı paraya çalışırım zor şartlarda çalışırım ama yinede eşimden evimden ayrı hamile başıma başka şehir asla gitmem heleki istanbul batman arası ise imkansız hamileliğin birsürü zor zamanları oluo ağrın olacak sancın olacak hafif hasta olacaksın yanında eşin olmadan nasıl yaşayabilceksin hamile olarak tek başına birde ikizlere hamilesin kuzenim ikizlerine hamileydi eşi gece çalışıodu die sürekli onun yanında kalıyordum ve ne kadar çok zor zamanlar yaşadığını iyi biliyorum tamam sen hemşiresin zaten hastanede olacaksın ama yinede eşin yanında olmayınca zor olacaktır sonuçta 24 saat hastanede kalmayacaksn

herkesin hamileliği elbette bir olmayabilr ama şunu söylemeden edemedim..benim de eşim çok sık giderdi hamilekyek..10 gün bir hafta 3/4 gün...neredeyse yalnız geçirdim hamileliğimi...ağrım da olsa kendi kendime başetmeyi öğrendim.yeri geldi sabah 05:30 eveden çıktım hastaneye gittim.çok şükür bişi de olmadı..taksi denen bişey var Allah vermesin acil bişey olsa eşinin yapacağı o değil mi ya arabsına yada taksiyle hastaneye götürecek bundan ötesini yapamayacak..

bende 1 haziranda Muş'a atandım ,ve 3 gün sonra evleniyorum. yani 1.5 aylık evliyken eşimden ayrılıcam ve Muş'a gidicem. ama hiç büyütmüyorum gözümde, yıllarca çaba verdim bu günleri görmek için, şükürler olsunki atandım. giderim, 1yıl sonra eş durumundan dönerim. takma kafana, orasıda bizim memleketimiz, sayılı gün çabuk geçer:16:

Bence de git, belki zorlanıcaksın ama sonunda rahata ereceksin. Emek olmadan yemek olmuyor maalesef, madem o kadar emek verdiniz uğraştınız, sonuma kadar devam edin. Ayrıca bebişlerinizida sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

canım zaten 2 aylık hamilesin.
okul açılana kadar 4,5 aylık olcan bebiş.
arkadaşların dediği gibi 2 ay idare edip rapor alırsın
zaten 6,5 7 aylık olur.evdesin işte canım
allah yardımcın olsun sakın bunalma buraya gir bizlerle konuş
paylaş psikolojik olarak kendne gel.sakın bunalma bebişlere
de yansır.

bende 1 haziranda Muş'a atandım ,ve 3 gün sonra evleniyorum. yani 1.5 aylık evliyken eşimden ayrılıcam ve Muş'a gidicem. ama hiç büyütmüyorum gözümde, yıllarca çaba verdim bu günleri görmek için, şükürler olsunki atandım. giderim, 1yıl sonra eş durumundan dönerim. takma kafana, orasıda bizim memleketimiz, sayılı gün çabuk geçer:16:

sana da hayırlı olsun,senin durumun da zormuş ama cesaretin için kutlarım. sağlıcakla gider,dönersin inşallah.

hemen hemen herkes aynı yönde görüş bildirmiş,aklın yolu bir. gerçekten bana çok yardımcı oldunuz.

hamileliğin ve atanman hayırlı olsun öncelikle bu fırsatı yakalayamayan binlerce kişi var sen de çok iyi biliyorsundur
kaçırmaman gerek günümüz koşullarında devlette çalışmak o kadar güç ki zaten sayılı gün çabuk geçer kavuşursun eşine de
gitmezsen daha çok pişman olursun erkek için de önemli ama bir bayan için garantili bir işin önemi daha büyük bana göre hayat bu
inan neleri götürüp neleri getireceği belli olmuyor.

Hayırlı olsun
Ben de gitmenizden yanayım. Köye atanmadıysanız eğer çok da sıkıntı yaşamazsınız, zaten doğum izniniz de var 1 yıl çabuk geçer size. Hiç kafanızı karıştırmayın iyi düşünün iyi olsun :71:

biraz çalışıp doğum iznine ayrılcaksınız zaten isterseniz ücretsiz izin de alabilirsiniz sonrasında. hayırlı olsun bu fırsatlar her zaman geçmez..

Ben atanamayan kesımdeyım ..
Sen atanmışsın '' gitsem mi diye '' düşünüyorsun ..Tercihler başkasımıydı dolduran
Ya gerçekten anlayamıyorum insanları artık .. Siz batmanı bılmıyormusunuz ? Hamılesınız , evlisiniz ve hersekılde atama olunca hayatınızın değişiceğini bilerek yapmıyormusunuz bu tercıhlerı sımdı neden ikileme düşüyorsunuz ki ..

O kadar çok insann varki sizin gibi eskaza tercıh yapıp gitsem mi gitmesem mi diye dusunen .. cocuk oyuncagımı bu iş anlamadım ki..

Back
X