Atandım ama ne yapmalıyım? gitsem mi kalsam mı?

öğretmenmisin sen cnm ben hemşire zannediodum nerde gördüysem hemşire yazısını artık Allah kolaylık versin cnm inşllh gidersen bir an önce bitirip geri gelirsin ama ben kesinlikle gitmezdim sanırım hamile iken yalnız kalamaktan korkuyorum ya birşey olurda yanımda kimse olmassa die sürekli düşünüyorum hatta eşime diyorum hamile iken çalışma son 5 ay falan :) hamilelikteki zorlukları görünce yalnız başıma hamileliği geçiremezdim yani ama tabi birdaha bu şans gelmez dersen git annen kardeşin falan yokmu cnm onlardan rica edersin 1,5 yıl seninle yaşarlar

Evet şehri bilmeyen insan ister istemez korkuyor görmeden...Ben batmanlı değilim ama kardeşim 4 yıldır burda oturuyor ben de 1,5 aydır misafirim burda...Hiç korkulacak bişey yok...Bir arkadaşımın ablası da burda öğretmen ayrıca....Burada hiçbir şeye karışmadığınız müddetçe korkulacak bişey yok inanın....Şunu da belirteyim bir mağazaya girersiniz kürtçe,minübüse binersiniz kürtçe,tanıştığınız insanların çoğu kürtçe konuşur....Tabi bizler gibi dışarıdan gelmiş memur kesimi de çok....Dediğim gibi etliye sütlüye karışmazsanız bişey olmaz....Evinizde balkonda oturuyosunuzdur ya da çarşıdasınızdır kürt bayraklarını zaten görürsünüz....Ya da elinde apo posterleri olan bir konvoy,bir yürüyüşe şahit olabilirsiniz....Ya da dağdan aponun köpekleri inmiştir orda burda halay çekiyodur vs....fazla ayrıntıya gerek yok ama karışmadığınız sürece sorun yok...Siz işinize bakın yeter....başarılar....

Madem gitmemeyi düşünüyorsunuz neden tercih edip de oraya güle oynaya gidecek insanların hakkını yiyorsunuz?

Gerçekte günah; kul hakkı bu.

Şunu söyleyeyim,ikiz hamileliği riskli hamileliktir...tek gebeliğe benzemez....Eğer gidecekseniz de iyi bir dr . kontrolünden geçin..gittiğiniz yerde de iyi bir dr.bulun. 12.haftadan sonra rahim ağzınızın boyunu ölçtürmeyi ihmal etmeyin..eğer dr.unuz da uygun görürse önlem amaçlı serklaj yaptırın...

gideceğiniz yerdeki öğrencilerin öğretmen açığı varmış ki atanmışsınız
şimdi gitmek istemiyorsunuz siz gitmezseniz başka bir öğretmen atanacak mı oraya
eğer atanamayacaksa oradaki çocuklara üzülürüm ben

merhaba arkadaşlar;

ben öğretmenim,istanbulda yaşıyorum,evliyim. 2 aylık hamileyim hem de ikizlere. 6 temmuzda batman'a atandım.

eş durumu tayiniyle en erken 1 en geç 1,5 yıl sonra evime dönebileceğim.daha önce özelde çalışıyordum ama 1,5 yıldır evdeydim.

atandığım için mutluyum,bugünü değil geleceği düşünüyorum. eşim gitmemi çok istemiyor, ama bu fırsat elime bir daha geçmez ve ben çocuklar doğduktan sonra özelde de çalışamam,o şartlarda çalışmak çok zor. ama bambaşka bir şehir,eşimden evimden ayrı geçen aylar... çok kararsızım. lütfen bana fikir verin...

keşke bunları atanmadan önce düşünseydin, eğer şimdi gitmezsen bir kişinin hakkını yiyeceksin. ben de öğretmenim ve senin durumundayım. 6 temmuzdan önceki atamada 0,1 puan farkla atanamadım. yani 6 temmuz atamasında nereyi yazsam atanıyordum ancak senin bu düşündüklerini daha önce düşündüğüm için tercih yapmadım, her ne kadar hakkımız çok yense de ben belki de benden çok daha ihtiyacı olan birinin hakkını bilerek yemeğe çok korkarım. Hakkında hayırlısı...

Back
X