atandım ama..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Yüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.

Olan olmuş artık. Hayırlısı böyleymiş. 25-30dk çok uzak bir mesafe değil. Düz yol olduğuna göre tehlikeli de değil. Kızınızı oyalayacak şeyler bulursunuz. Şarkı söyleye söyleye gidersiniz. Bardağa dolu tarafından bakın.

Atamanız hayırlı olsun.
Olanda hayır vardır,belki yakındaki okulda daha sıkıntılı olacaksınız.
Nasibinize razı olup,işsiz bir sürü insan varken istediğiniz şehre atandığınız için şükredin.
İnsanoğlu elindekinin nankörü,ulaşamadığının hayranıdır,siz elindekine şükredenlerden olun.

Çoçuğunuz sıcacık arabada,oto koltuğunda, annesiyle yolculuk yapacak, niye sefil olsun?
Bu soğukta,göçmen kamplarında yaşayan çocuklar sefil oluyor.
Savaşta ailesini kaybeden çocuklar sefil oluyor.
Ailesinin elverişsiz şartları yüzünden, çöplerden atık toplayan çocuklar sefil oluyor.
Şehirlerarası yolculuk halindeyiz,az önce mola yerinde,arabamızı, bahşişe ihtiyacı olduğu için kendiliğinden yıkayan, ergen yaşlardaki çıcuğun halini görseydiniz böyle şikayet eder miydiniz?

hiç mi çocukla yolculuk yapmadınız?
o zaman nasıl duruyordu?
yarım saatte bir şey yok.
Koltuk arkası tablet i var kizimin. İçinde eğitici ingilizce videoların olduğu. Benim sectigim. Ancak o şekilde duruyor. Ama hergün onu izleyecek olması beni rahatsız ediyor. Çok izlemesini istemiyorum. Normalde çok mecbur kalmadikca acmam

Bunun icin yapabileceginiz bir sey var mi? Yok. Oyleyse sureci eglenceli, zevkli hale getirmek icin harcasaniz bu enerjinizi? Cocuklar bizim pamuklara sardigimiz kadar narin degiller, olmasinlar da. Sıkılır mı, belki. Belki birkac gun kiyameti koparir arabada. Neticede alisacak degil mi? Simdiden boyle olursaniz gercekten stresli donemleri nasil yoneteceksiniz?

Cocugun kac yasinda? Oto koltugunda ne varki yarim saat gidince? Benim kiz 15 aylik ve arabaya koyunca genelde sakinlesiyor ya da uykuya daliyo uykusu varsa.

Koltuk arkası tablet i var kizimin. İçinde eğitici ingilizce videoların olduğu. Benim sectigim. Ancak o şekilde duruyor. Ama hergün onu izleyecek olması beni rahatsız ediyor. Çok izlemesini istemiyorum. Normalde çok mecbur kalmadikca acmam

tamam işte mecbur kalınca açarsınız.
bu şekilde yaşamak zor değil mi?
niye kendinize bunu yapıyorsunuz?
15 dk için kendinize ettiğiniz kahra bakın.

Back
X